Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata, burtici!

Cum mai stati cu greturile?

Dragelor am o intrebare: unde gasesc palaria lui Peter Pan?
Sau macar un material verde mai tare din care sa o croiesc? Oare daca bat drumul pana in Obor oi avea succes?

Hainute de gravida dragute am vazut acum vreo 3 asptamani la Kiabi. Iar pantaloni buni de in , kaki, cu burtica mi-am luat de la c&A si tot de acolo niste blue jeans 3 sferturi tot de burtici; in rest, eu fiind grasa, oricum purtam multe bluze gen baby doll.

Mirunam, acum m-ai facut curioasa cu mayashop ptr ca si mie imi plac rochiile astea (acopera tot )

Ralucaspm
, iti spun si oficial bine ai venit. De data aceasta totul va fi bine!

Fetelor, in ultima vreme as manca numai carne, si nu orice fel ci ceafa de porc cat mai grasa....sunt cat casa, o sa ajung cat un bloc; nici nu ma mai cantaresc.

Andreea, mami de baiat si 15+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata burtici ...ieri inainte sa plec acasa sefa mi-a tinut o "sedinta" ca trebui sa ma implic mai mult in treburile departamentului...bla bla bla ....cred ca isi baga unghia in gat ca stau doar 6 ore la munca ...noi sa fim sanatosi

Doamne ai grija si de noi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata!!!

Eliza, chiar vroiam sa iti trimit un Pm, ieri ma gandeam ca nu ai mai aparut de ceva vreme. Si noi tot pe 31 mai mergem la eco, pare o eternitate.

Andreea, palarie si costum de Peter Pan foarte probabil gasesti www.articoledepetrecere.ro/contact.php" target="_blank"> AICI

Au centru de inchiriere costume, poti sa si cumperi anumite articole. Oricum, ceea ce vezi pe site este 1% din ceea ce gasesti in magazin. Eu zic sa suni inainte ca sa fii sigura. Daca tin bine minte fac si la comanda...

Sunset, trista treaba. Lasa sa stea cu unghia in gat si suporta pana scapi. Trebuie sa te gandesti doar la tine si la bebe, mai putin la departament

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neata!

Ma duc sa reptet o analiza de sange care nu a iesit f bine plus altele 2 pe care desi ginecoloaga mi le-a prescris, dr. de fam a "uitat" sa le transcrie. O placere...

Vorbeati de H&M gravidute, asa e, au f multi pantaloni, masuri variate. Am gasit si eu ceva 3 sferturi sa-mi vina la ei.

Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

neata burtici ...ieri inainte sa plec acasa sefa mi-a tinut o "sedinta" ca trebui sa ma implic mai mult in treburile departamentului...bla bla bla ....cred ca isi baga unghia in gat ca stau doar 6 ore la munca ...noi sa fim sanatosi

Pai si tu nu i-ai spus ca esti trup si suflet alaturi de firma (in timpul celor 6 ore)?

Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

miruna daaaaa nu mai pot eu de ea ...sa se oftice...imi zice ca intelege ca sunt gravida dar serviciul este servici ...ea este o tipa la 35 ani fara catel ,purcel etc...care pana acum a facut doar cariera si probabil este frustrata ca asta mica de 25 ani le bifeaza pe toate inaintea ei...o acritura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Pai si tu nu i-ai spus ca esti trup si suflet alaturi de firma (in timpul celor 6 ore)?

ba daaaaa ...am incercat sa nu ma cert cu ea... si am cam lasat capul plecat, i-am zis ca o sa ma stradui mai mult ...poate am gresit ca am tacut, dar ea este genul de persoana care daca i se pune pata iti face fff mult rau mai ales ca este preferata sefului mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salutare, fetelor.
Apropos paranoia! Ca am vazut mai multe fete din acest club.
Si eu sunt la fel. Si eu am pierdut o sarcina la 5 saptamani si parca nu pot sa cred ca va fi bine.
De exemplu astazi am senzatia ca sanii sunt mai lasati si nu ma dor. Parca nici nu mi-e greata ca de obicei. I s-a mai intamplat cuiva la fel? Adica sa aiba simptome fluctuante? Credeti ca sarcina ar fi putut sa se opreasca din evolutie? Nu stiu ce sa mai cred. Sunt si alte metode de verificare, in afara de echo? Ca ma duc miercuri la echo.
Stiu ca poate pt unele par prostesti intrebarile...dar pt cine are aceleasi ganduri, va rog sa imi raspundeti.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

ba daaaaa ...am incercat sa nu ma cert cu ea... si am cam lasat capul plecat, i-am zis ca o sa ma stradui mai mult ...poate am gresit ca am tacut, dar ea este genul de persoana care daca i se pune pata iti face fff mult rau mai ales ca este preferata sefului mare

Lasa, mai bine asa. A ramas cum impresia ca ai primit lectia si gata. Hai, ca mai ai 4 luni si ai scapat. Ea ramane cu departamentul tu cu . Normal sa fie invidioasa.

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:

da tu de ce stai doar 6 ore la munca?.... asta este programul tau normal sau este program special de gravida?

14+

Mergi la inceput