Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fetele intrebare: ureaplasma, clamidia si alte minuni ies daca faci o analiza a secretiei normala sau trebui facute culturi ?

Doamne ai grija si de noi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

mi-am mai aruncat ochii la pozele noastre..putem participa la concurs de miss la cat suntem de frumoase si modeste..

12+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

fetele intrebare: ureaplasma, clamidia si alte minuni ies daca faci o analiza a secretiei normala sau trebui facute culturi ?

eu cand am facut mi-a recoltat si sange dar si secretie..fara culturi

12+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Neatza fetelor.

Am ajuns si eu la servici si deja am o convocare de la sefa. Vrea sa vorbeasca cu mine. Am cam lipsit zilele acestea cu toate programarile pe care le-am avut.

Azi am facut ecografia pentru DT. Sunt iremediabil indragostita de bebelul meu cel mic. Dormea asa de frumos si linistit si cand s-a trezit nu se mai oprea din nazbatii.

BraveGirl ia o lamaie si tai-o bucatele, pune miere peste si mananca, incearca si o baie cu apa mai calda cat mai spre fierbinte cu multa multa sare, ceaiuri in care poti sa pui propolis (cred ca gasesti la plafar) si vitamina C. Astea au fost leacurile pe care le-am aplicat eu cand am fost racita moarta. Dupa 2 zile au inceput sa functioneze. Cred ca ai voie si paracetamol simplu (nu sinus) ca ai mai mult de 11-12 sapt.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Am ajuns si eu la servici si deja am o convocare de la sefa. Vrea sa vorbeasca cu mine. Am cam lipsit zilele acestea cu toate programarile pe care le-am avut.

succes sa ne spui cum a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Din cate stiu se cauta in special. Nu de alta, dar tb sa iti apara pe foaia de analize cu rezultat negativ. Daca nu apare deloc probabil nu ai facut-o. Si mai si costa destul de mult...

Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Produc capitol nou

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

[quote]citat din mesajul lui ratusca83

mi-am mai aruncat ochii la pozele noastre..putem participa la concurs de miss la cat suntem de frumoase si modeste..

Da, suntem tare frumoase.[:D]

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Salutare, fetelor.
Apropos paranoia! Ca am vazut mai multe fete din acest club.
Si eu sunt la fel. Si eu am pierdut o sarcina la 5 saptamani si parca nu pot sa cred ca va fi bine.
De exemplu astazi am senzatia ca sanii sunt mai lasati si nu ma dor. Parca nici nu mi-e greata ca de obicei. I s-a mai intamplat cuiva la fel? Adica sa aiba simptome fluctuante? Credeti ca sarcina ar fi putut sa se opreasca din evolutie? Nu stiu ce sa mai cred. Sunt si alte metode de verificare, in afara de echo? Ca ma duc miercuri la echo.
Stiu ca poate pt unele par prostesti intrebarile...dar pt cine are aceleasi ganduri, va rog sa imi raspundeti.

8+

Cu sanii s-a intamplat la fel si la mine, prin sapt 8-9 sau dezumflat, apoi incepand cu sapt 13-14 au revenit in forta

Ana 15+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput