Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (57)
Raspunsuri - Pagina 5
luy spune:
Ha,ha,ha, danaisa, bebelina ta o sa aiba deja codite impletite la nastere, daca ii creste parul de acum
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 20+
oramona spune:
Alexuza, am dat repede o cautare in google si cred ca nu trebuie sa te ingrijorezi. E un parazit, sa te duci sa-ti faci analize si daca e ceva mergi la medic sa-ti prescrie medicamente. Important este sa nu iei tu medicamente fara sa ti le prescrie un doctor. Mult curaj
Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real. Oricum bine ai venit si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
mamica de fetita si 20+
be_one spune:
Multumesc Zozela pt trecere in listuta.
Ma gandeam, noi ne tot stresam de ce mancam, ce facem, cand, cum si sunt unele mamici care n-au nici o grija, ca eu am vz si in maternitate "unele" care erau cu burta la gura si tot fumau si nu mai spun aici...Sau in cazurile alea (extrem de rare cred totusi cele reale) in care mama n-a stiut ca e insarcinata pana a nascut. Si chiar daca au stiut mai tarziu, pai inseamna ca in primul trimestru nu au putut sa se fereasca de orice-ar fi daunator. Si tot nasc copii sanatosi
Oana 20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004)
Kamy13 spune:
puiutza si Aniast72 , multumesc pt. parola. Am sa intru sa va cunosc pe toate. Asa voi face o conexiune intre numele voastre si voi, iar convorbirile noastre virtuale vor deveni mai reale
Vorbeati despre kilogramele puse...Mie mi-a zis doctorita ca am pus prea mult 7 kg in 24 de saptamani, in ultima luna 3 kg (cred ca din Tenerife mi se trage ) si m-a trecut la dieta. Mi-a dat un model, cu gramaje, dar cred ca-i dau foaia sotului, sa tina el dieta, el are mai mare nevoie, are peste 100 de kg Mie totusi nu mi se par multe kg, in aproape 6 luni de sarcina.
TENERIFE
24+ AMR 16+
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
ana_25 spune:
Nu cred ca arsurile sunt din cauza ca ii creste la bb par.Astea sunt superstitii babesti.Depinde de ceea ce mananci si de acidul din stomac.
Saracii bb-ei,daca avem arsuri e din cauza lor,daca avem pofte tot ei sunt de vina,dacu ne dor"salele" tot ei!
Ana20+
puiutza spune:
Nike mai stii ceva de indemnizatie?
Asteptam cu ardoare vesti de la tine!!! Si speram sa fie bune!
Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
Fistiq spune:
be_one, ai dreptate, dar pe cine lasa inima sa riste? Cum sa nu te panichezi?
Pe mine ma tot critica colegele cu care iau masa ca nu maninc de aia ca e cruda, de ailalata ca "e de la tara" si nu e controlata, ca aia nu e prelucrata termic bine si asa mai departe. Daca n-am facut listeria si toxoplasmoza cu 100 de mitze cite am avut si oua/lapte de la tara cite am mincat, cite icre, cite mezeluri si brinzeturi cu mucegai, imi dau si eu seama ca exista un risc extrem de mic sa se intimple, chiar si cu sensibilitatea de femeie gravida. Dar stii cum e... eu nu suport nici gindul ca din cauza mea s-ar putea intimpla una sau alta, si ca n-am facut tot ce mi-a stat in putinta sa am o sarcina fara probleme si un bebe sanatos apoi.
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 21+
puiutza spune:
Eu am avut arsuri si la prima sarcina si BB a fost aproape chel, la botez mai ca nu avea de unde sa ii taie parut....si cam idem la 1 an la mot! Doar dupa 1 an a inceput sa i se mai arate!
Asa ca nu cred ca are vreo legatura cu parul de la bebei!
Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
Kamy13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_80 Kamy, am incercat sa iti trimit parola, dar mi-a dat mesaj ca nu poti primi mesaje private .... poate fi din cauza ca mesajele mele sunt inca moderate? Ana de 18+ |
Merci Ana, mie mi-e activat PM-ul, fiindca deja am primit parola. Merci oricum
TENERIFE
24+ AMR 16+
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
oramona spune:
Asta mananc si eu , lapte , oua , branza de la tara, icre, mezeluri si kaiser. Nu mi-am facut griji pentru nimic. Doar azi am simtit ca o iau razna cand am vazut painea cu mucegai.M-am mai calmat, am baut un litru de lapte si nu pot decat sa ma rog sa nu se intample nimic rau. Ca mama( adica eu, eu)tare mult mi-am mai dorit acest ingeras. Va
mamica de fetita si 20+