Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (57)
Raspunsuri - Pagina 4
danaisa20 spune:
Fetele cu arsuri, m-am confruntat si eu cu pb asta acum 2 saptamani! Si am intrebat doctora care mi-a zis (asa cum mi-a recomandat si cineva aici pe forum) sa iau rennie de 3 ori pe zi. Cui ii place laptele poate sa incerce si cu lapte!
Unii imi ziceau ca am arsuri din cauza parului bebeitei...Ei as ca nu ii creste parul de la 4 luni!!!, ca o sa fac o pletoasa daca e asa. eu cred ca la mine arsurile erau de la anumite mancaruri (carne tocata, afumatura sau "dulciuri prea dulci" etc). Acum am fost mai grijulie si vad ca nu ma mai deranjeaza.
pe toata lumea si va doresc multa sanatate voua si minunilor din burtici!
danaisa20 fericita 17+
cu
adelena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crina-s Zozela Fetelor vreau si eu sa va intreb daca ati facut cumva afte in gura in timpul sarcinii. Mie mi-au aparut de ieri cateva afte in spatele buzei de jos si in afara de a face gargara cu ceai de musetel nu stiu ce sa mai fac. nici nu stiu de la ce le-am facut. Am mancat duminica niste prajituri de la cofeterie, dar erau proaspete, facute i aceeasi zi. Ce ma sfatuiti? 21+ Eu ii dadeam lui David, cand era bb, cu glicerina boraxata. Puneam pe o bucatica pansament steril cateva picaturi si ii tamponam aftele. Cred ca poti folosi si tu din moment ce este recomandata bebelusilor. Pentru siguranta ta, mai intrebi si farmacista. crina cu |
22+ si mami David 03.05.2005
adelena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adelena
22+ si mami David 03.05.2005 |
Eu ii dadeam lui David, cand era bb, cu glicerina boraxata. Puneam pe o bucatica pansament steril cateva picaturi si ii tamponam aftele. Cred ca poti folosi si tu din moment ce este recomandata bebelusilor. Pentru siguranta ta, mai intrebi si farmacista.
crina cu
[/quote]
[/quote]
danaisa20 spune:
citat din mesajul lui crina-s Zozela Fetelor vreau si eu sa va intreb daca ati facut cumva afte in gura in timpul sarcinii. Mie mi-au aparut de ieri cateva afte in spatele buzei de jos si in afara de a face gargara cu ceai de musetel nu stiu ce sa mai fac. nici nu stiu de la ce le-am facut. Am mancat duminica niste prajituri de la cofeterie, dar erau proaspete, facute i aceeasi zi. Ce ma sfatuiti? 21+ crina cu off mai crinutza, am avut si eu afte acum cateva zile! naspa senzatie! eu am suportat eroic, desi sotul imi zicea sa fac gargara cu bicarbonat sau cu ceai de cretisoara. m-a tinut vreo 4 zile! o fi si ceva de la stomac... inainte de sarcina faceam gargara cu citrolin, dar nu stiu daca acum e recomandat, desi nu il inghiti...sau cu glicerina boraxata! poate ne lamureste cineva... |
danaisa20 fericita 17+
cu
Fistiq spune:
Andra, scuze de exprimare . Prin "personal" am vrut sa zic dep. de resurse umane intr-un mod prescurtat. Deci cererea o depui la serviciu, la departamentul de RU.
Afta am avut si eu acum vreo 2 saptamini, dar n-am stiut ce sa-i fac asa ca am suportat-o pina a trecut, adica in 10 zile. Calendaristice
Mi-a iesit dupa ce am mincat ceva foarte sarat.
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 21+
puiutza spune:
citat din mesajul lui andra_b Si eu am arsuri de cateva zile, simt zilnic arusurile astea sau acidul... e ceva asemanator... Oramona nu cred ca de la atata lucru se poate intampla ceva, pererea mea... pup Fistiq sa ma ierti ca nu cunosc chestiile astea, ce inseamna "personal", adica cum adica trimit la personal? Cine sunt astia? Iertare... Ale ------------------------------ “La celalalt sa te duci cu pasi de porumbel. Asadar, sa te apropii de el in mod delicat si cu blandete, pentru ca semenul tau are si el fricile si supararile sale. Are si asa destula greutate pe suflet, ca sa-i mai adaugi si tu“. (Cuv. Iustin Popovici). ----------------------------- 20+ cu bebe mic |
se referea la cei de la resurse umane, sau mai bine zis cei care se ocupa de actele personalului angajat- carti de munca, salarii etc.
Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
luy spune:
crina, si eu am avut zilele trecute o afta in acelasi loc. Am tratat-o cu ... indiferenta . Ma rog, atat cat s-a putut, ca era intr-adevar o senzatie destul de urata.
Acum mi-am dat seama ca a trecut ( desi daca dau cu limba se mai simte locul unde a fost ), ca nu ma mai doare nimic.
Si eu stiam de glicerina boraxata, dar nu stiu ce sa zic daca e ok acum, in sarcina
sa scapi cat mai rapid de nesuferite !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 20+
e_cami spune:
Buna fetelor,
Ma alatur si eu voua.
Am avut un schimb de mesaje tot pe acest forum, dar la alta sectiune. Se pare insa ca aici este mult mai mare schimbul de informatii.
DPN 3-4 septembrie si suntem...baietel!!!!
ionela.n spune:
citat din mesajul lui Ana_Perianu zozela - ce faci ? ionela - pai sper sa primesti o veste minunata si sa facem chef mare aici pt ca joia viitoare va fi si ziua mea Ma mai roade curiozitatea si la chichiutza - eu inca mai sper si apoi gata, suntem aranjate Kamy- esti mortala, un adevarat talent la Odiseea noastra |
Da, sper sa primesc vesti bune, mai ales ca la 2 zile de la eco e ziua sotului
--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+
Ingerasul meu
ana_25 spune:
Si eu am avut afta pe buza de jos,a iesit dupa ce am mancat seminte sarate.Nu am dat cu nimic,a trecut de la sine.Oricum e nasoala senzatia.
Ana 20+