Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Adelena,la prima sarcina nu ai avut dureri de spate? Eu asa am patit si la sarcina cu Mihai si,cu cat crestea nr.de saptamani,cu atat ma durea mai tareDin pacate,inafara de odihna si masarea usoara a locului dureros,nu prea ai ce face! O sa fie bine!

Tina,sanatate Iuliei!

Ana25,te adaug imediat!

Alina,ce sa fac?!-Astept sa se trezeasca Mihai,sa (re)incepem distractia si..astept raspunsuri la intrebari fara raspuns

Alexuza,papa seminte de dovleac(crude),usturoi..Nu stiu ce sa zic..Mai bine intrebi medicul.Eu nu cred ca afecteaza..

Danaisa,ce legatura sa aiba parul copilasului cu arsurile gastrice-ca doar nu-i cazat in stomac,pruncul?! 100% nicio legatura!! Arsurile sunt date de schimbarile hormonale(si nu numai)prin care trece organismul nostru cat timp suntem gravi.Stai sa vezi cum o sa fie dupa 30 de saptamani Eu nu am luat niciun medicament.Am incercat sa nu mananc alimente iritante,iar cand luam/iau foc rau,rontzai niste grisine..Pupici!

Si aftele pot sa apara tot din cauza schimbarilor fiziologice si hormonale prin care trecem in sarcina,asa ca..tratamentul cu indiferenta e cel mai tare!! Nu ma luati chiar in serios-daca e grav si apar si prin alte locuri,consultati medicul! De fapt,orice modificare apare,trebuie verificata de catre medic!Aici,ne mai dam cu parerea,mai vb din experienta,dar nu suntem medicul personal al nimanui(de aici.Cred!)!

Date concrete despre indemnizatie,gasiti (si) aici! Mamicile DC au depus si depun un efort extraordinar pentru respectarea maternitatii si a viitorului tarii!

Kilograme in plus?! 3!! Plecata de 100 fix!

Nerantula,te asteptam cu vesti bune,da?!

gashca!!

Edit,ca uitasem!! Bine ai venit e_cami!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Nu mi-e de paine. Acum organismul e mult mai sensibil si mie tare frica sa nu fac vreo boala care sa-l afecteze pe bebe, ceva gen listeria. De asta imi e mie frica acum si stau ca pe ghimpi. Nici mancare nu cred ca-mi mai trebuie azi.

mamica de fetita si 20+

Listeria este in animale si in produsele lor, nu in mucegai. Ai citit de listerie probabil la branza cu mucegai, insa listeria e in branza care e nepasteurizata (daca e sa fie), in nici un caz in mucegai

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Eu mai citesc pe http://www.i-am-pregnant.com/ despre sarcina pe saptamini si am gasit la saptamina 20 ca, chiar ii creste par si unghii la bebelus acum. Nu zic ca e vreo legatura cu arsurile, doar remarcam ca ei zic de par, ca incepe sa creasca (sau sa se formeze) de pe acum.
Pt arsuri laptele functioneaza de minune la mine!

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Pana la urma, ce s-a decis?
Ca nu mai inteleg nimic

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Asaaa:

Kamy-tanara si frumoasa!! Esti sigura ca adolescentul ala e fii'tu?? Superbe peisajele,m-am indragostit!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Merci zozela
De fiu-miu eu sunt sigura, sotu-miu nu e prea sigur

TENERIFE

24+ AMR 16+

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Multumesc, zozela
Fetelor, eu ma confrunt de vreo saptamana cu puls marit, cam 110-120. Tesnsiunea e 105/60, deci buna zic eu. De fiecare data la control am avut tensiunea 120/70, dar nu stiu ce sa ma fac cu pulsul asta ca imi creaza disconfort!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Summertime, asa e , am vazut ca la produsele de origine animala, dar eu m-am speriat. Si am un birou bine aurisit si sunt si singura, dar asta e, cum a mucegait nu stiu. Cert este ca voi fi mult mai atenta si renunt la marca asta de paine.Multumesc din suflet de raspunsuri.

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

zozela, poti sa-l adaugi si pe fi-miu in lista?razvan-mihai 01.11.2004.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Oramona, eu am luat paine acum vreo 2 zile (din aia feliata) si am lasat-o in punga in bucatarie- la birou. Azi era toata mucegaita

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_b

Tina sanatate Iuliei!

Si eu am morfologica pe 28 hihi

Ale

------------------------------
“La celalalt sa te duci cu pasi de porumbel. Asadar, sa te apropii de el in mod delicat si cu blandete, pentru ca semenul tau are si el fricile si supararile sale. Are si asa destula greutate pe suflet, ca sa-i mai adaugi si tu“. (Cuv. Iustin Popovici).
-----------------------------

20+ cu bebe mic

Multumesc Andra!

Tina, cu(25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput