Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (57)
Raspunsuri - Pagina 19
lucianna_83 spune:
Da, aniast72, are dreptate, poate e bine sa fie o pompa in casa in caz de urgenta sa nu-l trimiteti pe sot noaptea ca sunt sanii prea plini sau eu stiu ce probleme.....dar in conditii normale n-o folositit, bebe e super suficient.
La mine a fost usor, n-am facut mastita, nici furia laptelui....doar intr-o noapte mi s-au infundat niste canale de la un san si am facut febra, se intarise tot....cam intrasem in panica pentru ca pompa tragea doar din 2 canale bune (se vedeau doar 2 jeturi si de fel sunt multicele)....l-am luat frumos pe Raul din pat l-am "mufat" si a tras superrr bine, mi-a trecut si febra si tot. La inceput nu-i convenea ca eram cam fierbinte dar macar m-a salvat 
17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
zozela spune:
Andreea,e_cami e in lista.Am pus-o eu..
Luciana,am editat![]()

Tot din experienta,zic si eu la fel ca aniast-copilul e pompa cea mai tare.Nimic nu stimuleaza mai bine lactatia! Pompele astea artificiale sunt bune pt.a stoca lapticul in conditii igienice si comode.
Si adaug,ca tot veni vorba de utilitatea bebelusului
Tot el e cea mai tare oxitocina!! Nicio fiola dintr-aia blestemata,nu o sa contracte uterul mai cu spor decat pruncul!!
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
abe spune:
nerantula 
office eu voi refolosi aproape tot la bb2. nu voi folosi tetinele pe care oricum le scchimb la 2 luni, dar biberoanele,daca maria nu va mai avea nevoie de ele, da pt ca sunt din sticla si nu vad de ce nu le-as folosi. dac-o fi baiat o sa-l scutesc de hainutele roz totusi...desi cu criza asta nu se stie ![]()
mami de Maria si
15+
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ayda_m eu primele 2 sapt dupa nastere am folosit pompa la greu pt ca aveam mameloanele plate(nu stiu exact denumirea |
Stiu despre ce vorbesti ca am si eu asa ceva la sanul stang (mamelon ombilicat) insa mult mai de folos mi-au fost aparatoarele de silicon care au format mamelonul... O sa caut pe net si o sa postez link ca au fost extrem de utile. Teoria spune ca practic bebelusul n-are nevoie de mamelon pt ca gurita se fixeaza astfel incat sa acopere areola, insa la mine n-a functionat.
Edit: Am gasit linkul cu aparatorile de silicon, vedeti aici
Andreea,
in 24+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
zozela spune:
Abe,asta-i spuneam omului mai devreme-pe criza asta,fetita lui o sa se imbrace in haine de baieti,pana la 2 ani+![]()
Am pus pe blog,cateva articole interesante,zic eu.
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
Ana_Perianu spune:
Fetelor va spun sincer ca ma speriati !
M-am luptat ani de zile cu infertilitatea si a trebuit sa invat o multime, dar ce-o sa ma fac cand voi naste, de unde voi sti toate astea ??!!
Banuiesc ca pe forum nu voi mai avea timp ... 
lucianna_83 spune:
:)) tari sunteti cu hainele.....o fata mai "baietoasa" merge.....dar un baiat in roz, nu prea 
![]()
17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
abe spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui zozela Abe,asta-i spuneam omului mai devreme-pe criza asta,fetita lui o sa se imbrace in haine de baieti,pana la 2 ani+Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
eu i-am luat mariei un al doilea carucior acum vreo cateva luni si l-am luat albastru cu gri, just in case...
mami de Maria si
15+
zozela spune:
Ana_P,le inveti din mers,le constientizezi un pic mai tarziua,iar la BB 2 vei avea portofoliul full!!![]()
Hai mai,un body,o bluzita cu tenta..mai merg..![]()
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
aniast72 spune:
zozela, am vazut cand am editat mesajul anterior ca ai modificat tu listuta. Eu, scriind si citind de pe telefon, raspund pe masura ce citesc, de-aia n-am vazut mai devreme. Daca faci tu si capitol nou, raman datoare de cinste. 
Andreea,
in 24+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)