Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (57)
Raspunsuri - Pagina 18
lucianna_83 spune:
N-am prea inteles treaba cu vaccinul antitetanos acum
Eu stiu ca tulpina e inclusa intr-unul din vaccinurile facute pana in 6 luni (cum e pe fisa mea medicala) iar la Raul e inclus in Infanrix la 2-4-6-12 luni.....deci in mod normal toata lumea a facut acest vaccin ....si stiu ca se mai face doar in caz de maxima urgenta. 

17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
zozela spune:
Luana,sa folositi cu placere jucaria cea noua!
O saptamana o sa zboare precum gandul!!![]()
Aoleu,N,nu ai scapat de urea??Off,off!!
Pai si acum ce faci? Bai,lasa gaurica in treaba ei-daca tot esti baietel free,incearca sa te odihnesti mai mult
AnaPerianu,dupa ce ti-am trimis mesajul cu numele,nu am mai primit nimic-am verificat acum! Cred ca ne-au interzis astia!Ptiu,ptiu!!
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
lucianna_83 spune:
Eu am avut pompa manuala avent, care mi-a fost superrrr buna, merita banii, chiar daca se uzeaza chestiile din cauciuc care fac vaccum are 3 de rezerva
, iar eu mai am 2. Iar sterilizatorul inca il mai folosesc, la calcar n-am frecat niciodata pentru ca l-am spalat periodic, face cam multe depuneri, dar decat oala pe foc zilnic si pazita....e mai usor cu apasatul pe buton, chiar si Raul mai apasa din cand in cand
.
Petru bebe voi folosi hainute, carut, balansoar, masa de infasat (dar voi pune scutece de finet la inceput) si cam tot ce mai am de genu asta, mai putin suzete, bibe... de fapt chiar si astea trebuie schimbate periodic indiferent ca e acelasi copil si se sterilizeaza zilnic. Pana acum am schimbat o groaza de suzete (nu ca trebuiau mai mari ci ca dupa cateva sapt se fac cam urate), si biberoanele + tetine chiar daca sunt avent tot le-am aruncat si luat altele.
17+
Poze Raul
zozela spune:
Luciana,stai asa-nu alea din cauciuc s-au uzat(s-au uzat si alea dar am avut de schimb
),nuu..S-a uzat sistemul,manerul ala.Degeaba setam intensitatea din rotita..nu mai dorea el sa traga si pace..
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Luciana,stai asa-nu alea din cauciuc s-au uzat(s-au uzat si alea dar am avut de schimb Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
Eu nu aveam ce intensitate din rotita sa setez
.....de la avent nu e cu rotita, singura chestie care se uza era o chestie ff mica de cauciuc ...e adevarat ca daca se termina toate 3, cred ca trebuie alta pompa, eu una habar n-am de unde as putea sa cumpar altele
17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
zozela spune:
M-am dilit
Credeam ca zici de chicco!
Prietenei mele i s-a stricat tot manerul ala..Nu mai tragea,nu faceam vacuum.Acum..nu stiu eu ce a facut ea cu chestiile de caciuc![]()
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui zozela Uite,www.bebestore.ro/alimentatie/canute-boluri-si-accesorii/-and-quotnatural-feeling-and-quot-pompa-pt-san-chicco.html" target="_blank">are.. Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
Da, a ta are....uite avent www.all4baby.ro/Products/1399-pompa-manuala-isis-avent-cu-sistem-via-scf30012.aspx" target="_blank">http://www.all4baby.ro/Products/1399-pompa-manuala-isis-avent-cu-sistem-via-scf30012.aspx
17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
aniast72 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cori_mic
mikaelka imi iau electrica pentru ca eu sunt foarte dornica sa alaptez cat se poate de mult timp la san si pompa e f f importanta sa stimuleze lactatia. Iar cea manuala la unele fete merge, altele se chinuie degeaba. Si nu vreau sa risc. |
cori_mic, nu vreau sa-ti daram mitul cu pompa electrica si cu importanta ei in a alapta insa eu am avut pompa electrica de la Avent si intr-o ora nu reuseam sa scot mai mult de 60 ml. O prietena de-a mea scotea 180 ml in 5 min cu pompa manuala.
Din proprie experienta va spun ca pentru un alaptat cu succes, insasi bebelusul e cheia succesului. Cu o spalare cu apa calduta (spre fierbinte) a pieptului inainte de alaptare, un masaj usor din exterior spre mamelon (asta doar in primele zile pana se desfunda canalele) si o pozitie corecta la san, imposibil sa nu se reuseasca.
Andreea,
in 24+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
lucianna_83 spune:
Nu gasesc sa arat exact ce se uzeaza, dar asta e setul care l-am luat cu pompa www.all4baby.ro/Products/1401-pompa-manuala-avent-out-about-scf30013.aspx" target="_blank">http://www.all4baby.ro/Products/1401-pompa-manuala-avent-out-about-scf30013.aspx 
17+
Poze Raul
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui e_cami Andreea, UM: 28.11.2009 DPN:04.09.2010 Nu reusesc sa intru in albumul de poze. Am intrat in "contul meu", profil personal...si ce mai fac? Nu vad ca ar trebui sa introduc vreun user sau parola...chiar nu ma pricep!!! |
Cami, acum citesc/scriu de pe telefon si mi-e greu sa ma loghez cu userul comun si sa te adaug in lista dar daca nu te vad pe prima pagina pana maine seara cand ma intorc de la Bucuresti de la echo, te adaug eu.
Ai reusit sa intri in album? cori_mic a explicat f bine.
Andreea,
in 24+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)