Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va fete dragi de noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Mamicilor aflate la al doilea bebe, voi refolositi ceva de la primul copil pentru cel de-al doilea?gen hainute,asternuturi,biberoane, etc?

Tina, cu(25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

biberoane, suzete, de astea mai "intime" nu voi folosi. insa hainute, mobilier, cadita, etc, da. mi-e asa de drag cand ma uit la ele si ca acusi le va folosi tot un bebe mic

-----

Mami de roza + 21 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

set bibe avantajos

set pompa avantajos

-----

Mami de roza + 21 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Fiindca azi am fost deprimata (tati a plecat la Iasi o saptamana), am zis sa fac o vizita la Mothercare poate vedeam vre-un costum de baie dragut. Costum nu mi-am luat ca nu erau decat cu maieu si imi era ca nu pot inota toata vara in el, in schimb lui bebe i-am luat prima jucarie, este un proiector de imagini pe tavan, care se atarna de marginea patutului si canta,se activeaza cand bebele se trezeste si plange.
Aveau o oferta foarte tentanta, un pachet cu pompa manuala avent|+sterilizator+incalzitor+2 biberoane+gentuta=650lei, iar cand am facut socoteala daca le iei separat imi ieseau vre-o 900 si ceva. Cred ca merita, toate erau Avent.
Pup burticile, sa aveti o noapte buna cu vise frumoase!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Andreea, Cori
In sfarsit am reusit sa intru sa vad pozele. Foarte frumoase!
Multumesc mult pt tips.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Esti belea!

Oricum, eu simt ca merg pe cioburi sarcina asta, ureaplasma din primul trimestru nu s-a lasat dusa cu antibiotic, ba inca s-a mai infratit si cu mycoplasma ... si cu gaurica in uter de la amnio .. sper sa tina!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetelor cochetelor!Am mai pus niste pozici in album.Sper sa va placa burtica mea.Va pe toate,noapte buna!ma uit la plasa de stele

Ana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Chichiutza – asteptam cu interes atunci …
Cori_mic – mi se pare ff draguta Girafa Sophie si mi s-a parut cu atat mai interesant cu cat pe fetita mea o va chema Sofia …
Ceea ce insa am aflat acum si chiar nu stiam e ca exista si Sf Sofia, pe 25 mai … Asta m-a bucurat enorm pt ca mi-am dorit tare sa-mi serbez fetita de 2 ori, insa Sf Ana (primul ei nume) e f aproape de data nasterii deci … se va putea celebra si in mai !!!
Aviz zozela !

LUANASHANA - cum se numeste jucaria asta ca mi se pare f interesanta ?

Pity – pozele tale sunt extraordinare !!! Si la multi ani cu intarziere pentru primul an de casatorie !

Be-one- ai o minunatie de baietel !

Zozela – nu-mi dau seama daca ai primit PM-urile mele … ti-am trimis 3 cu acelasi mesaj si mi-a dat eroare
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Hello!
Ce mai faceti? Eu mi-am satisfacut pofta de cirese, am luat din piata cirese romanesti care sunt mici, mici si n-au nici un gust ....data viitoare cred ca ma duc sa iau de grecia, erau mai mari si parca mai coapte, dar mi-a fost frica sa nu fie cu "carnita".

17+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

LUANASHANA - cum se numeste jucaria asta ca mi se pare f interesanta ?

Firma e Blossomfarm-se numeste Lavender lamb's cot light show, asta scrie pe cutie, costa 169lei.

19+

Mergi la inceput