Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (57)
Raspunsuri - Pagina 17
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Mamicilor aflate la al doilea bebe, voi refolositi ceva de la primul copil pentru cel de-al doilea?gen hainute,asternuturi,biberoane, etc? Tina, cu (25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png |
biberoane, suzete, de astea mai "intime" nu voi folosi. insa hainute, mobilier, cadita, etc, da. mi-e asa de drag cand ma uit la ele si ca acusi le va folosi tot un bebe mic

-----
Mami de
roza +
21 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
set bibe avantajos
set pompa avantajos
-----
Mami de
roza +
21 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
LUANASHANA spune:
Fiindca azi am fost deprimata (tati a plecat la Iasi o saptamana), am zis sa fac o vizita la Mothercare poate vedeam vre-un costum de baie dragut. Costum nu mi-am luat ca nu erau decat cu maieu si imi era ca nu pot inota toata vara in el, in schimb lui bebe i-am luat prima jucarie, este un proiector de imagini pe tavan, care se atarna de marginea patutului si canta,se activeaza cand bebele se trezeste si plange.
Aveau o oferta foarte tentanta, un pachet cu pompa manuala avent|+sterilizator+incalzitor+2 biberoane+gentuta=650lei, iar cand am facut socoteala daca le iei separat imi ieseau vre-o 900 si ceva. Cred ca merita, toate erau Avent.
Pup burticile, sa aveti o noapte buna cu vise frumoase!
19+
e_cami spune:
Andreea, Cori
In sfarsit am reusit sa intru sa vad pozele. Foarte frumoase!
Multumesc mult pt tips.
Nerantula spune:
Esti belea!
Oricum, eu simt ca merg pe cioburi sarcina asta, ureaplasma din primul trimestru nu s-a lasat dusa cu antibiotic, ba inca s-a mai infratit si cu mycoplasma
... si cu gaurica in uter de la amnio .. sper sa tina!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
ana_25 spune:
Fetelor cochetelor!Am mai pus niste pozici in album.Sper sa va placa burtica mea.Va
pe toate,noapte buna!ma uit la plasa de stele
Ana
20+ 
Ana_Perianu spune:
Chichiutza – asteptam cu interes atunci …
Cori_mic – mi se pare ff draguta Girafa Sophie si mi s-a parut cu atat mai interesant cu cat pe fetita mea o va chema Sofia …
Ceea ce insa am aflat acum si chiar nu stiam e ca exista si Sf Sofia, pe 25 mai … Asta m-a bucurat enorm pt ca mi-am dorit tare sa-mi serbez fetita de 2 ori, insa Sf Ana (primul ei nume) e f aproape de data nasterii deci … se va putea celebra si in mai !!!
Aviz zozela !
LUANASHANA - cum se numeste jucaria asta ca mi se pare f interesanta ?
Pity – pozele tale sunt extraordinare !!! Si la multi ani cu intarziere pentru primul an de casatorie !
Be-one- ai o minunatie de baietel !
Zozela – nu-mi dau seama daca ai primit PM-urile mele … ti-am trimis 3 cu acelasi mesaj si mi-a dat eroare
23+
lucianna_83 spune:
Hello!
Ce mai faceti? Eu mi-am satisfacut pofta de cirese
, am luat din piata cirese romanesti care sunt mici, mici si n-au nici un gust
....data viitoare cred ca ma duc sa iau de grecia, erau mai mari si parca mai coapte, dar mi-a fost frica sa nu fie cu "carnita".
17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
LUANASHANA spune:
LUANASHANA - cum se numeste jucaria asta ca mi se pare f interesanta ?
Firma e Blossomfarm-se numeste Lavender lamb's cot light show, asta scrie pe cutie, costa 169lei.
19+