Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

Cori ce fel de pompa iti cumperi? manuala sau electrica? Eu imi astept sotul si cand vine cumparam cam tot ce trebuie ca pana acum am tot strans la liste.
Sterilizatorul merita cumparat? Ca stau si eu in dubii daca sa cumpar sau sa raman la metoda traditionala de fierbere... Inca mai am cateva saptamani sa ma hotarasc.
23+

mikaelka imi iau electrica pentru ca eu sunt foarte dornica sa alaptez cat se poate de mult timp la san si pompa e f f importanta sa stimuleze lactatia. Iar cea manuala la unele fete merge, altele se chinuie degeaba. Si nu vreau sa risc.

De sterilizator nu stiu ce sa spun. Eu il iau din comoditate, pentru ca sunt gata in cateva minute, apoi bagi biberoanele intr-o cutie sterila si pa. Le folosesti la papa.

Prin fierbere se distrug tetinele si nici nu omoara toti germenii. mai pierzi si timpul.

Cori 21+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Suuuuuuuuuuuuper pozele!!!!!!!!!!!!!!! O sa fac in asa fel incat sa pun si eu cateva zilele viitoare, sa va arat balta noastra romaneasca , nu de alta, dar prin tari straine nu am fost decat cu privirea peste Dunare, la ucraineni

Mariuk 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mami de G,ai facut alegerea buna,corecta si pentru tine si pentru little blond G!! Noi ne chinuim tare,asa ca te felicit din inima Vb noi!

Laura,unde ai pus muica tu 9 kile,ca pe tine nu se vad?!
Pui cu pastai am facut si eu!!

camisv,bine venisi! Imediat ajungi si-n listuta!

Mariuk,nici eu nu l-am facut si nici nu-l fac

Sterilizator,eu nu am cumparat,pentru ca am fost setata pe alaptare naturala! Pompa am avut si mi-a fost utila,manuala,de la Chicco,modelul www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/sure-safe-pompa-pentru-san-379-p-70-c.aspx" target="_blank">asta.Prietena mea a avut modelul www.bebestore.ro/pompa-manuala-pentru-san-0-bpa-philips-avent.html" target="_blank">asta si va spun ca amandoua am intampinat aceeasi problema,dupa vreo 2,5 luni de utilizare-problema la pompele cu sistem dintr-asta,sunt mecanismele alea de pompare,care dupa un timp incep sa traga in gol,sa nu mai creeze vacuum..Erau in garantie,am sunat la ei,am trimis mecanismele stricate si am primit altele noi in schimb..Dar asta s-a intamplat atunci cand bebelusii au implinit 7 luni,respectiv 9-al meu si deja nu ne mai foloseau.Oricum,verisoarei mele i-a prins bine,chiar daca nu a tinut-o mai mult de 3 luni..

e_cami,imediat va asez si pe voi in listuta!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele!
Am vazut ca intrebati de pompa...eu una am fost foarte multumita de pompa manuala de la Avent si am alaptat 9 luni fara supliment de formula, dar am intrerupt pt ca deja eram graviduta si nu mai puteam sa mai alaptez...acum fiecare face cum crede..eu primele 2 sapt dupa nastere am folosit pompa la greu pt ca aveam mameloanele plate(nu stiu exact denumirea) si nu reusea bebe sa suga...
Eu am luat si sterilizator pt ca prin fierbere am obs ca se albeau tetinele de la calcarul din apa cred...asa in sterilizator sunt curate si nu dureaza mult, maxim 15 min.

Ayda20 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Pompa manuala + sterilizator.

Tina, cu(25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Atunci daca vad ca merge manuala la toata lumea imi iau si eu tot manuala. Intelesesem de la fetele de la alta odisee mai veche ca multe nu au putut sa o foloseasca.

Cori 21+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Mamicilor aflate la al doilea bebe, voi refolositi ceva de la primul copil pentru cel de-al doilea?gen hainute,asternuturi,biberoane, etc?

Tina, cu(25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

din obisnuinta de la clubul pepenasilor am pus poze noi intr-un nou album si pe cel vechi l-am sters. in felul asta vom sti cine a pus pozici noi pt ca vor aparea printre primele. oki?

-----

Mami de roza + 21 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Mamicilor aflate la al doilea bebe, voi refolositi ceva de la primul copil pentru cel de-al doilea?gen hainute,asternuturi,biberoane, etc?

Da-asternuturile si hainutele(care s-or potrivi pt.o fetita),de ce nu?! Avem body-uri primite de la o verisoara din SUA,din bumbac organic + o gramada de alte chestii bune..

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Eu asternuturi voi folosi, hainute cateva pt ca am multe roz...si sper sa se si potriveasca pt ca pe andreea am nascut-o vara...dar biberoane nu voi folosi pt ca se mai uzeaza....prefer sa iau altele noi.

Ayda20 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput