Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (57)
Raspunsuri - Pagina 15
office spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui camisv feteledesi v-am citit zilnic,abia acum mi-am facut curaj sa scriu si eu Asta deoarece sarcina mea a aparut dupa 8 ani de tratamente si inca mi se pare ca visez. Avem deja 22w si suntem baietel, sanatos si "masurat" si astazi de nenea dr-ul. Asa ca ne-am facut curaj sa iesim si noi in lume deci vrem si noi pe lista: UM:xx.xx.xx (la noi nu se potriveste, sarcina a aparut pe neasteptate) DPN:21.09.2010 ![]() |
Bine ai venit!

Tina,
cu
(25+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
office spune:
cori_mic, felicitari!
Tina,
cu
(25+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
cori_mic spune:
multumesc office
. Sunt asa fericita, mi se pare ca ne apropiem cu pasi repezi de ultimul trimestru.
Eu fac deja cumparaturi pt bebe, vreau in we sa iau sterilizatorul si pompa avent. Sa nu ramana pe ultima suta. Voi ati inceput?
Cori
21+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
e_cami spune:
Andreea,
UM: 28.11.2009
DPN:04.09.2010
Nu reusesc sa intru in albumul de poze. Am intrat in "contul meu", profil personal...si ce mai fac? Nu vad ca ar trebui sa introduc vreun user sau parola...chiar nu ma pricep!!!
cori_mic spune:
| citat din mesajul lui e_cami Andreea, UM: 28.11.2009 DPN:04.09.2010 Nu reusesc sa intru in albumul de poze. Am intrat in "contul meu", profil personal...si ce mai fac? Nu vad ca ar trebui sa introduc vreun user sau parola...chiar nu ma pricep!!! |
Sa vezi pozele intri aici si te loghezi cu userul si parola noastra. Ai parola? Dc nu spune-mi si ti-o trimit. pup
www.picasaweb.google.com
utilizator: septoct10
Cori
21+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
mihaelka77 spune:
Cori ce fel de pompa iti cumperi? manuala sau electrica? Eu imi astept sotul si cand vine cumparam cam tot ce trebuie ca pana acum am tot strans la liste.
Sterilizatorul merita cumparat? Ca stau si eu in dubii daca sa cumpar sau sa raman la metoda traditionala de fierbere... Inca mai am cateva saptamani sa ma hotarasc.
23+
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LoraG76
Yamiiiii, da-mi repede adresa, ca vin la tine, sunt buni si arsi! Ai tu si usturoi sau vin eu cu el? Sper ca nu i-a mancat Ionela pe toti...a fost pe la tine? Lora, mami de Iustina si ![]() 25+Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
I-am mancat pe toti(asa arsi) ca o
ca mi-a fost pofta,dar promit ca fac maine altii...cu usturoi
Bine ai venit Cami!

Ana
20+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Ana_Perianu zozela - ce faci ? ionela - pai sper sa primesti o veste minunata si sa facem chef mare aici pt ca joia viitoare va fi si ziua mea ![]() Ma mai roade curiozitatea si la chichiutza - eu inca mai sper si apoi gata, suntem aranjate Kamy- esti mortala, un adevarat talent la Odiseea noastra ![]() |
Ana Perianu pe 25 voi face morfologia, mai e putintel, se va elucida misterul atunci!

Dragutelor m-am bucurat ca stau acasa si mi s-a stricat internetul. Acum jumatate de ora au venit unii sa repare ceva pe bloc!

Cristina
cu buline mari si albastre 20+
diana_83 spune:
Buna seara viitoarelor mamici de pe acest forum de cand am ramas insarcinata in fiecare zi ma uit pe acest sait dar nu am indraznit sa vb acum ca mi-am facut cont vreau sa va zic ca sunt o viitoare mamica care voi naste pe 12 septembrie aproximativ,si va doresc la toate sanatate multa
maitreyi spune:
neata 
bun venit noilor gravidute si bebelusi din burtici 
vaccin antitenaos - nu am facut si nici acum nu voi face. mi se pare aiurea oricum sa te vaccinezi in sarcina.
sterilizator l-am folosit, da. cu fiertu' - stai si pazesti oala, numeri minutele, te aburesti, etc. cu scula bagi obiectele apesi butonu' si ai plecat
mai naspa e cand face piatra si stai si freci cu otet si sare de lamaie si mai stiu eu ce da' na...
cel mai mult am folosit incalzitorul de bibe
super scula, frate! aia am scos-o din priza cand m-am mutat dupa vreo 9 luni
eu nu am alaptat decat 1 luna si atunci la pompa si cam 2 bibe cu lapte de-al meu si restu praf pe zi si imi trebuia apa calda tot timpul. unii pun in termos. eu am preferat incalzitorul si asa la orice ora avea apa calda la temperatura de care avea nevoie pt laptic 
pompa la mine aia electrica n-a avut rezultate insa cea manuala e gigea. ma refer la avent
i-am scos mulajul de silicon pe care il are ca ala parca mai mult ma gadilea. am avut-o din maternitate unde m-am stors cu succes 2 zile si a venit laptele fara noduli si etc-uri ![]()
eu aparatura nu am cumparat acum ca am de la baby de toate. hainute insa avem deja 2 sacose maaari 
-----
Mami de
roza +
21 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring