Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (57)
Raspunsuri - Pagina 14
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kamy13 puiutza si Aniast72 , multumesc pt. parola. Am sa intru sa va cunosc pe toate. Asa voi face o conexiune intre numele voastre si voi, iar convorbirile noastre virtuale vor deveni mai reale Vorbeati despre kilogramele puse...Mie mi-a zis doctorita ca am pus prea mult 7 kg in 24 de saptamani, in ultima luna 3 kg (cred ca din Tenerife mi se trage TENERIFE ![]() 24+ AMR 16+Camelia "Daca dragoste nu e, nimic nu e " |

Ai fost mortala cu sotul si cu dieta...chiar ma uitam la ultima poza si ma gandeam acum 5 minute ca e mai mare burta lui decat a ta! Sigur nu-i mult 7 kg, eu am pus 9...ce-ar trebui? Sa beau doar apa...
Las' ca ne mobilizam noi dupa la diete! Deci am vazut pozele, sunteti o familie f. frumoasa si mi-ati facut un dor de mareeee...
Lora, mami de Iustina si

25+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Mersi zozela .Aoleoo!mi s-au ars cartofii!aveam pofta de cartifi noi prajiti cu ceapa verde,dar i-am cam prajit... Ana 20+ ![]() |
Yamiiiii, da-mi repede adresa, ca vin la tine, sunt buni si arsi! Ai tu si usturoi sau vin eu cu el?
Sper ca nu i-a mancat Ionela pe toti...a fost pe la tine?
Lora, mami de Iustina si

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
LoraG76 spune:
Na...am fost la manichiura/pedichiura, m-am pensat...acum treci, Safto, la bucatarie...daca m-a pus nu's cine sa dezghet carne de dimineata, sa fac la ceaun si pastai...nu's cine-o sa manance, da' tre' sa fac, daca mi-am propus. Vine cineva la masa?
Lora, mami de Iustina si 
25+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
camisv spune:
fetele
desi v-am citit zilnic,abia acum mi-am facut curaj sa scriu si eu![]()
Asta deoarece sarcina mea a aparut dupa 8 ani de tratamente si inca mi se pare ca visez. Avem deja 22w si suntem baietel, sanatos si "masurat" si astazi de nenea dr-ul. Asa ca ne-am facut curaj sa iesim si noi in lume ![]()
deci vrem si noi pe lista:
UM:xx.xx.xx (la noi nu se potriveste, sarcina a aparut pe neasteptate)
DPN:21.09.2010
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui camisv feteledesi v-am citit zilnic,abia acum mi-am facut curaj sa scriu si eu Asta deoarece sarcina mea a aparut dupa 8 ani de tratamente si inca mi se pare ca visez. Avem deja 22w si suntem baietel, sanatos si "masurat" si astazi de nenea dr-ul. Asa ca ne-am facut curaj sa iesim si noi in lume deci vrem si noi pe lista: UM:xx.xx.xx (la noi nu se potriveste, sarcina a aparut pe neasteptate) DPN:21.09.2010 ![]() |
camisv, bine ai venit la odisee, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Lora, mami de Iustina si

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Mari-Mariuk spune:
Am si eu o intrebare: daca nu am facut vreodata vaccin antitetanos, va trebui sa il fac spre sfarsitul sarcinii? Azi m-a intrebat dr de familie despre asta, si a spus ca va trebui sa fac in sapt 34 de sarcina, ca altfel e nush ce risc sa apara infectie (sau ceva de genul)la placenta...
Mariuk
19+
oramona spune:
Lora, daca-i vorba de fasole verde vin eu negresit. Fac si eu acum o mancarica cu mazare si pastai, dar conserve
.
Deci, repede adresa sa vin pana nu se raceste.Vin si cu o bere fara alcool, asa ca sa merga.
Dar vreau neaparat si mamaliguta si usturoi. Ce zici de asa musafiri pofticiosi si nepoliticosi?
mamica de fetita si
20+
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Am si eu o intrebare: daca nu am facut vreodata vaccin antitetanos, va trebui sa il fac spre sfarsitul sarcinii? Azi m-a intrebat dr de familie despre asta, si a spus ca va trebui sa fac in sapt 34 de sarcina, ca altfel e nush ce risc sa apara infectie (sau ceva de genul)la placenta... Mariuk 19+ |
Si mie mi-a zis la fel la prima sarcina, dar am refuzat sa il fac, mi se pare ca am si semnat. Pai eu nu mi-am facut anestezie cand mi-a omorat nervul si ma apucam de facut vaccin? Acum fiecare procedeaza cum crede, bineinteles

Kiti,
19+ si mami de Vlad 15.05.2006
cori_mic spune:
Buna fetele, am intrat sa va salutam si noi.
camisv, bine ai venit
sa iti dea Dumnezeu sa te bucuri de bebe asa de mult pe cat de grea a fost asteptarea.
Si noi am fost la morfo azi si suntem bine si tare agitate si ii dam picioare multe lu mami ca doar s-a tot rugat sa ne simta din ce in ce mai puternic. Na, acum sa-i ajunga ![]()
Avem dubla circulara de cordon, dar a spus doctorita ca acum nu inseamna nimic ca se poate infasura si desfasura de 3 ori pe zi.
Am vazut ca vb de kg. Eu am luat trei si ma cam cearta doctorita. Cica nu mananc, dar eu chiar mananc , sanatos zic eu- supe creme de lugume de 5 ori pe saptamana, fructe zilnic, lapte , cereale si iaurt. Peste mai rarut
si cam aceeasi problema si cu celelalte feluri de carne.. Stiu ca e necesara , dar nu simt nevoia. Mananc cate o bucatica la doua-trei zile. Asa ca obligat- fortat am fost trecuta pe vitamine prenatale si pe omega 3. Daca as putea inlocui carne cu ceva ar fi super dar nici soia nu prea ating. Mai beau lapte din ala ciudat din cand in cand in rest nimic.![]()
Cori
21+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
cori_mic spune:
Era sa uit: mi-a recomandat o colega la birou jucaria asta, o are bebe al ei si inca nu se desparte de ea desi a depasit cu mult varsta la care e recomandata. E ok ca pret, zic eu. Am comandat-o si eu azi. E o jucarie foarte cunoscuta si iubita pana si de rasfatatii copii ai vedetelor americane- o sa vedeti pe site.
http://www.girafasophie.ro/despre_noi
Si inca ceva: am primit centura de la BeSafe si intr-adevar nu mai simt nici un deranj de la centura pe burtica, e super ok. Cu un defect mic zic eu: trebuie s tii o chestiuta intre picioare si daca esti in fusta e cam sexi pentru trecatori
.
Cori
21+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

.