Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (57)
Raspunsuri - Pagina 20
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana_Perianu Fetelor va spun sincer ca ma speriati ! M-am luptat ani de zile cu infertilitatea si a trebuit sa invat o multime, dar ce-o sa ma fac cand voi naste, de unde voi sti toate astea ??!! Banuiesc ca pe forum nu voi mai avea timp ... ![]() |
Stii cum e cu experienta....acum avem impresia ca stim cam tot
....numai ca indiferent cate am auzit si cate am citit pana sa nasc, si le aveam pe toate in casa dupa liste interminabile, chiar si chestii de la farmacie ca "caci sa fie in casa"....cand am venit cu bebe la o sapt acasa n-am stiut ce sa fac, el a dormit 3 ore si eu stateam drepti si ma gandeam ce fac cand se trezeste
. Dar am luat-o usor cu ce mi-a zis dr neonatolog in spital, apoi pediatru lunar imi spunea ce mai trebuie sa fac.....nelamuriri vorbesti repede cu cineva in aceeasi situatie ca tine....ca mamele si soacrele dau numai sfaturi de pe vremea lor de te sperii, iti vine sa fugi

17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
maitreyi spune:
pe mine tzitzile alea false nu m-au ajutat deloc
tot pompa a fost the best.
-----
Mami de
roza +
21 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
septoct2010 spune:
| citat din mesajul lui aniast72 Daca faci tu si capitol nou, raman datoare de cinste. ![]() |
Fac,fac! Ce dai?

Edit: Semnat zozela
Cu gandul la prostii..am uitat ca m-am logat cu alt user..
abe spune:
citat din mesajul lui zozela Abe,asta-i spuneam omului mai devreme-pe criza asta,fetita lui o sa se imbrace in haine de baieti,pana la 2 ani+Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
eu i-am luat mariei un al doilea carucior acum vreo cateva luni si l-am luat albastru cu gri, just in case...
mami de Maria si
15+
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui office Mamicilor aflate la al doilea bebe, voi refolositi ceva de la primul copil pentru cel de-al doilea?gen hainute,asternuturi,biberoane, etc? |
Eu o sa folosesc tot ce inseamna haine de strada gen pantaloni, tricouri, pulovere, hanorace, salopete.
Body-urile, pijamalele, ciorapii si hainele de casa patate le schimb. Lenjeria o pastrez, biberoanele le schimb (eu o sa-l alaptez acum pe al doilea pana cand o sa treaca direct la canita cu cioc. La Vladi am oprit alaptatul ca sa raman iar insarcinata... numai ca, dupa cum stiti, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ
Incaltamintea o sa o schimb toata, chiar daca cea folosit#259; de Vladi a ramas in buna stare. Toti medicii ortopezi recomanda asta, ca nici un copilas sa nu poarte incaltaminte folosita.
Andreea,
in 24+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui zozela Si adaug,ca tot veni vorba de utilitatea bebelusului ![]() |
Da, da, da... asa e.

Andreea,
in 24+ cu
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui Ana_Perianu Fetelor va spun sincer ca ma speriati ! M-am luptat ani de zile cu infertilitatea si a trebuit sa invat o multime, dar ce-o sa ma fac cand voi naste, de unde voi sti toate astea ??!! Banuiesc ca pe forum nu voi mai avea timp ... ![]() |
Draga mea, nu te speria. "Meseria de mama" vine de la sine, nu trebuie invatata.

Si apoi, daca sunt probleme, sigur vei gasi 5 minute sa pui o intrebare si garantez ca va exista intotdeauna cate cineva care sa-ti raspunda.

Andreea,
in 24+ cu

Abe,asta-i spuneam omului mai devreme-pe criza asta,fetita lui o sa se imbrace in haine de baieti,pana la 2 ani+