Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 7
carla_2008 spune:
Mirela FELICITARI!!!!!!!!!!!!Ce ti-am spus eu acum cateva zile?ca sigur esti gravi??simptomele de hiperstimulare dupa ET arata 99,99% BEBE!!!!!Bravos!!!!!!!!!!!Si sa stii ca mai continua Hip,inca cateva sapt dar sa nu te sperii,inseamna ca sarcina merge bine si totul e ok!!!Si eu am avut val mica de Bhcg la inceput si in ziua 12 de la ET s-a triplat,nu dublat.Deja atunci ma gandeam ca poate sunt 2.Dar nu am vazut 2 la eco decat la 3-4 sapt de la ET pt ca puiutzii stateau unul in spatele celuilalt,si pac dintr-o data vedem 2 oute!!Era sa lesin de fericire!!!Sotul al fel!!!!!!
Si te rog eu: fara prea mult efort pana la 12 sapt!!!!!!multi

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
28+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -9 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
bamboletta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
sa ii faci poza, cred ca e f scumpica ![]() ![]() Bulina 33 fix cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
neuronul gravid nu s-a gandit sa-i faca poza
acum am strans-o... o scapase din mana...ii fac data viitoare Bamboletta
25+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
carla_2008 spune:
Carmen sunt ok,merci
,ma bucur ca la eco a fost ok.Totusi stai cuminte!!!!Si eu dupa 5-10 min in picioare ma simt nasol,ma apuca durerile,se intareste burtica.
Tina,Racusor ma bucur ca la control a fost bine!!Grety las ca va fi bine bebe o sa vezi!!
Am vazut pozici: Aelita,superba burtica si piticii,Crispro,dar cate hainute ai luat
,Michelle radiezi,ELA dar ce slabuta esti insa tare dulcica cu burtica,Bamboletta superba,Katalina de asemenea su feciorii o mandrete,Angharad bine ai revenit!!!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
28+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -9 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Dragaica spune:
Mirela felicitari, ma bucur enorm pentru tine, stiu prin ce-ai trecut, prin ce-am trecut toate fivoasele pentru bebeii nostri. Acum cand ii am pe-ai mei in burtica si-mi dau trezirea in fiecare dimineata nu pot decat sa ma rog la Dumnezeu sa dea la toate lumea puiutii mult doriti,

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
26+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 10 + de stat la caldurica, Doamne ajuta.
bamboletta spune:
Carla-mersi
,chiar vroiam sa te intreb ce mai face burtica
si ai aparut ![]()
am o pofta de dulce
vreau pandispan 
![]()
Bamboletta
25+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
tina_80 spune:
Pana la ora asta nu am primit nimic de la Ramo.....
Si eu am vazut pe net cartea lui dr. Spock "Ingrijirea sugarului si a copilului"?(editia a 8a) si e 50 lei. Oare asta sa fie cartea pe care o recomandati?
tina
30+ cu 
AMR 9+ si vine

giorgia23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bamboletta am o pofta de dulce vreau pandispan ![]() Bamboletta 25+ David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |

Si eu am o pofta nebuna de dulce...incerc sa ma abtin dar sa vad cat imi reusesteGEO 33+ cu
Antonia Maria
AMR 6+ SAPT
poze
crispro spune:
Dulce, da... La mine nu trece zi fara ceva dulce... O prajitura, o budinca, o ciocolata, orice, dulce sa fie. Asta pe langa 1kg minim de fructe dulci... Ce sa fac, daca imi plac?
Cristina
31+ cu 
nela_didea spune:
Buna fetelor. Sper ca sunteti bine ca nu am apucat sa va citesc. De doua zile sunt tot pe drumuri cu tot felul de probleme, am vizitat inclusiv medicul dentist ca ma luase o durere de masea de n-am putut dormi doua nopti.
Delfinasul meu e cam puturos de doua zile misca asa mai fara vlaga si sunt cam ingrijorata.
Am zis ca mai stau si azi sa vad si maine il sun pe doctor sa ma vada la un ecograf. Voi ce spuneti, e normal sa-l simt mai rar si mai finut? Nu prea cred.
Mai citesc din urma si revin.
26 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nela_didea Buna fetelor. Sper ca sunteti bine ca nu am apucat sa va citesc. De doua zile sunt tot pe drumuri cu tot felul de probleme, am vizitat inclusiv medicul dentist ca ma luase o durere de masea de n-am putut dormi doua nopti. Delfinasul meu e cam puturos de doua zile misca asa mai fara vlaga si sunt cam ingrijorata. Am zis ca mai stau si azi sa vad si maine il sun pe doctor sa ma vada la un ecograf. Voi ce spuneti, e normal sa-l simt mai rar si mai finut? Nu prea cred.![]() Mai citesc din urma si revin. ![]() 26 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
Incearca cu suc rece,sau suge un cub de gheata si stai pe partea stanga, astea-s sfaturi date de asistenta mea, daca vezi ca nu reusesti sa-l trezesti dute la medic.
Mi-e mi-au dat un grafic in care tre sa notez zilnic cel putin 10 lovituri pentru fiecare, daca nu le am tre sa merg la urgente.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
26+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 10 + de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!