Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 6
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Mirela, sa dea DD sa fie bine pana la capat ![]() Racusor (Elena) La multi ani anticipat Eu maine plec la tara, de Rusalii intr-un w/e prelungit . Ai mai cumparat de la La Redoute?? Am auzit ca n-ar fi prea calitative. Si... multa sanatate! Cris 31+ cu ![]() |
mercic

petrecere frumoasa la tara, sa te relaxezi...nu am mai cumparat pana acum...eu nu prea sunt cu cumparatul online (o sa experimentez pe bebe
Bulina
33 fix cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
sorina_goga spune:
Felicitari Mirela!!!!! Sa dea Domnul sa te bucuri de bebelu/ bebeii tau/tai!!!!!
33+
Bogdan-Andrei
AMR ~ +6 sapt
maurice spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 maurice, eu am masuta speciala pentru laptop !! |
multumesc, este vreuna de pe aici?
http://www.bespecial.ro/Bijuterii/Masute-pliabile-si-reglabile-419-c.html
25+
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maurice
multumesc, este vreuna de pe aici? http://www.bespecial.ro/Bijuterii/Masute-pliabile-si-reglabile-419-c.html 25+ |
da, www.bespecial.ro/Bijuterii/Accesorii-Laptop-Masute-laptop-pliabile-si-reglabile-1871-p.html" target="_blank">asta
doar sa il rogi pe sot sa o plieze in pozitia asta, folosind indicatiile de pe pozele din cutie...
e destul de complicat altfel sa gasesti pozitia ideala...trebuie sa fie nu stiu ce unghi..o sa vezi
dar o data ce ai gasit pozitia pentru laptop nu cred ca o mai schimbi
Bulina
33 fix cu
poznas
CarmenAlbu spune:
Mirela ce veste frumoasa si valori buuune, un bebe sau 2 acolo cresc sigur, sa va fie de bine si sa ai o sarcina minunata pana la capat sa aduci pe lume puiutul/ puiutii mult asteptati!!
Maurice mi-a facut un test ca aveam contractii dureroase, si nu simteam durere doar deranj, cand a masurat am vazut si eu, mi-a explicat si med ca am intensitate 30% ca ar trebui sa simt binisor durerea totusi! Ca la 100 % or fi criminale nu stiu, dar va zic atunci
Cu aritmia nu iau nimic, stii cum e odata o vede med, o data nu , ca aritmia se ascunde si e foarte greu sa o gasesti,, am avut un incident pe strada si m-au monitorizat cu aparatul ala 24h si asa au descoperit-o, medicul a zis ca nu e caz de tratament se poate trai bine mersi 100 ani dar sa fac o monitorizare o data la 5 ani, si mi-a zis ca nu se trateaza, eu mai am noaptea rar probleme in sensul ca ma trezesc ca nu mai respir si cam atat, nu mi-au spus ca e o problema la nastere, am vb cu gineco si a zis ca nu e nici o problema atata vreme cat nasc intr-un spitl bine echipat, ca cezariana sau naturala in cazul meu e cam acelasi nivel de stres
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
CarmenAlbu spune:
In cazul tau insa, e diferit, si nu am cunostinte care sa ma faca sa imi dau o parere pertinenta, asa ca sigur medicul stie si acum cum va fi cel mai bine pentru voi amandoua!
Si eu vreau masuta de laptooooop!!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
bamboletta spune:

Mirela felicitari 

sa ai sarcina usoara si bb-ii sanatosi 

si eu am masuta pt laptop e f comoda ![]()
azi i-am cumparat umbrela Antoniei..era asa incantata...acum doarme cu ea in pat ![]()
Bamboletta
25+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui bamboletta azi i-am cumparat umbrela Antoniei..era asa incantata...acum doarme cu ea in pat Bamboletta 25+ David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
sa ii faci poza, cred ca e f scumpica

Bulina
33 fix cu
poznas
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Si eu vreau masuta de laptooooop!!!! ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 29+ cu ![]() |
face toti banii!!!
Bulina
33 fix cu
poznas
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui mirela2 fetelor hai sa nu va mai tin in tensiune valori beta: ziua 10 de la ET 67 (sambata) ziua 12 de la ET 153 (luni) ziua 14 de la ET 283 (azi) sper sa fie bine ![]() ![]() |
Felicitari!!!

Iti doresc multa sanatate si sarcina la termen!

tina
30+ cu 
AMR 9+ si vine

.