Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Mirela ma bucur pentru tine, sper sa fie bine !

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mirela, felicitari!!!!!!!
La dr cand mergi?

Paula, 30+ cu , Raul Codin
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

Multumesc dragi burtici pentru re-primirea calduroasa. Credeam ca dupa o asemenea absenta ma voi simti straina printre voi, dar e ca acasa (cald si bine).
Otilia, da, aia e "rampa" la care am facut referire. La Jane costa 50 de euro (destul de mult spun eu pentru o bucata de plastic cu doua rotite). Tati spunea ca ii face el cu rulmenti cum se faceau skateboard-urile din copilarie :).
De intarcat, a fost mai greu de suportat pentru mine decat pentru pitzigoi, desi se impunea masura asta ca nu mai eram om (noaptea de dinainte nu dormisem defel pt ca a stat scai pe mine). Am plans in prima noapte cand o auzeam din camera ei unde era cu bunica din partea tatalui. Dar de mare ajutor a fost si Pingu :)(desenele animat preferat al Ioanei) la care se uita pana adormea. S-a trezit de cateva ori in primele 2 nopti in speranta ca va mai primi ceva; ziua nu era nevoie pentru ca ii ofeream mancarea ei preferata. A treia noapte deja am mers eu s-o pun la culcare si a fost o reusita. Uitase complet de tzitzi. Parca nici n-a fost vreodata.
Acum toata ziua cere papa, cand se trezeste primul cuvant e "papa".
Cat priveste suprasolicitarea organismului cu sarcini apropiate sunt de acord, asta daca nu reusesti sa gasesti un echilibru (alimentatie sanatoasa, activitate fizica moderata care sa nu duca la epuizare). Noi suntem presati de timp (in iunie fac deja 33 de ani). N-am vrea sa ajungem la 35 de ani si sa traim stresul testelor pentru depistarea eventualelor probleme. Dar vedem si ce ne recomanda medicul dupa cea de-a doua cezariana.
Sunt de acord cu supradozarea medicamentoasa practicata de medicii din Romania. Mie mi-au spus la prima sarcina sa iau vitamine, calciu si fier pana la termen ca apoi sa imi motiveze cezariana prin dimensiunile bebelusului care au fost de "bebe mare" la cele 3840g.
Acum mi-am cumparat vitaminele dar de luat le voi lua doar daca simt ca sunt slabita. Incerc sa mananc cat se poate de sanatos, diversificat si multe, multe fructe la care am dezvoltat si o dependenta :).
Pe 1 iunie ma voi reintalni cu jucausa din burtica iar pe 3 iunie ma vad cu medicul cu care voi naste, care probabil va vrea s-o masoare si el ecografic. Acum nu stiu daca distanta dintre ecografii nu e prea mica...pana la urma as putea renunta la programarea de la CMU daca e prea stresat bebele in asa scurt timp.
Am vizionat si eu albumele foto de pe picasa: multime de mamici frumoase, burtici dodoloate si delfinasi fotogenici.
Va urez o zi minunata!

29+ cu ftz super mic Luana si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu ma simt din ce in ce mai racita cum e posibil, ca stau in casa

lala pot sa iau paracetamol daca iau nifedipin? ai idee?

m-a luat cu calduri, durere de gat, ochi injectati...offf....

Bulina 33 fix cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

mai inca nu m-am facut doctorita lasand gluma..habar nu am ..dar de ce ar interfera ..nu au nimic unul cu altul.

----------------------------------------------
my somebody....

31+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissy, inteleg ca se poate vota in continuare... Ai intrat in modulul II, nu? Ca io intamplator am intrat si te-am votat si acum, pentru ca credeam ca e gata... Deci, votam in continuare, nu?

Vot 273 pt Eric!

Cristina 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

maurice, eu am masuta speciala pentru laptop
si tin laptopul intr-o parte si scriu foarte usor...si partea buna ca absoarbe si toata caldura degajata de laptop si nu exista riscul sa se arda cum au mai patit fetele....e foarte buna, sa iti iei. gasesti pe net, cam la 3 mil....

perna da, o bag intre picioare si partea lunga si groasa o tin in fata sub burtica si partea mai scurta si mai patratoasa la spate...uneori mai schimb dar a mea e cu umplutura de perna normala si ma simt f bine cu ea....ma uit acum ce scrie pe ea..

WPP - well pregnancy products ltd

sper ca asta e firma, e din UK, am primit-o de la o prietena..cica a castigat nu stiu ce premiu in UK perna asta....la inceput nu intelegeam ce e cu ea, dar cand v-am auzit pe voi cate probleme aveti cu pernele, am inteles si eu ca a mea e buna

si se poate folosi dupa si la alaptat....

Bulina 33 fix cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

carmen si eu am aritmie, iei/luai vreun tratament pt ea? A mea nu necesita tratament, dar combinata fiind cu tahicardie supraventriculara mi s-a recomandat cezariana. Testul de durere in ce consta?

racusor ceai de macese sa bei, si lamaie stoarsa cu miere. Ai grija!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Felicitari Mirela sa fie intr-un ceas bun

GEO 33+ cu Antonia Maria
AMR 6+ SAPT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Mirela, sa dea DD sa fie bine pana la capat

Racusor (Elena) La multi ani anticipat!!!!
Eu maine plec la tara, de Rusalii intr-un w/e prelungit.
Ai mai cumparat de la La Redoute?? Am auzit ca n-ar fi prea calitative. Si... multa sanatate!

Cris 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

pfff....am scris un mesa,si l-am trimis de doua ori,si vrand sa sterg le-am sters pe amandoua...sa scriu din nou...
Racusor chiar daca nu ai iesit din casa e posibil sa iti fi adus cineva in virus mic,si tu cum sistemul imunitar e mai slabutz acum ii simti efectele.mai bine ai lua un paracetamol
Mirela felicitari si sa dea Dumnezeu sa ajungi pan la 40 de saptamani si dupa sa te vedem cu bebe.
Adrianasper sa isi revina nena sotul,si sa realizeze ca in burtica e si comoara lui.
noi am fost harnicutze azi,de la 8 jumate am pleat la cascat ochii prin magazine pana la ora 1.m-am mirat cat am rezistat sa ma plimbsper sa nu fie ultima data si sa pot si cand ma duc la cumparat pentru bebe.

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput