Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 4
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 fetelor hai sa nu va mai tin in tensiune valori beta: ziua 10 de la ET 67 (sambata) ziua 12 de la ET 153 (luni) ziua 14 de la ET 283 (azi) sper sa fie bine ![]() ![]() |
Hai mai Mirela cum ai stat asa fara sa ne spui.
Felicitari multe si din suflet. Sa fii o mamica fericita cu 2 gemenasi sanatosi in brate.
Viitorul suna bine

De abia astept sa ne spui ce ai vazut la ecograf.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+
Iulia Alexandra
ela_mm spune:
mirela, iti tin pumnii, sper sa va tineti bine unii de altii. incepi sa devii "hormonata" ca noi
.
banuiesc ca au trecut senzatiile de hiperstimulare. sper sa te simti bine. 
Ela
30+ cu 
crispro spune:
Deci e de bine, Mirela. Bravo! Doamne ajuta sa fie usor pana la capat! 
Cristina
31+ cu 
racusor2010 spune:
eu am Ingrijirea sugarului si a copilului...
nu stiu daca e buna sau nu ca nu am deschis-o pana acum ![]()
Bulina
33 fix cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
mirela sper sa fie de bine valorile alea 

daca fetele zic ca e cu ochi, FELICITARI!!!! SI SANATATE MULTA MULTA !!! SI ABIA ASTEPTAM SA NE POVESTESTI DESPRE BEBEII DIN BURTICA 
Bulina
33 fix cu
poznas
crispro spune:
The first two years -Dr Spock, era pe gmail, pe contul comun, dar nu o mai gasesc...
Cristina
31+ cu 
maurice spune:
tina - colul meu are 3, la alta masuratoare era 3,4.
carmen - daca stai in pat pana la intalnire sigur va fii bine, nu este nici organismul nostru atat de slab, doctorii insa vor sa elimine orice risc, chiar daca stam poate uneori mai mult decat trebuie la pat, eu asa gandesc. Ca mamele si bunicile noastre nu-si mai masurau atata colul si nasteau cand trebuia, mai face si natura treaba buna
.
Ah, da, trag tare si eu sa va ajung din urma cu bine, Sara mea va veni printre ultimii din odisee, cu voia Domnului!
AMR cand incepe, dupa ce termini sapt 30?
aelita - multumesc pt melodie!!!!!!!! oaau, ce m-am bucurat! e fata de la operacion triumfo, nu?
vazut si pozele de la pescuit, ce loc frumos! si tu esti tare sexi, ce ti-a mai crescut burtica!
racusor - Felicitari pt sapt 33 !!!! imi pare rau pentru starea de aseara :( cred ca e ceva si cu presiunea atmosferica, ieri am avut si eu tensiunea 8 cu 5 toata ziua, si azi la fel. Incearca sa nu te sperii, atacurile de panica accentueaza starile astea de rau. iti multumesc pt explicatiile despre hainute.
Tu cum stai comod la calculator, in pat, ca eu inca n-am gasit o pozitie de care sa fiu multumita, vreau sa-mi iau o masuta speciala.
Iar perna gravidei cum o folosesti, o tii noaptea in jnurul tau, printre picioare? Eu mi-am luat una cu polistiren si e tare dura, nu stiu cum s-o folosesc.
25+
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 fetelor hai sa nu va mai tin in tensiune valori beta: ziua 10 de la ET 67 (sambata) ziua 12 de la ET 153 (luni) ziua 14 de la ET 283 (azi) sper sa fie bine ![]() ![]() |
eu cred ca e de bine daca creste..pupicei multi si tinem pumnii pentru ochisori.

Laura
29+ cu
racusor2010 spune:
eu ma simt din ce in ce mai racita 
cum e posibil, ca stau in casa 
lala pot sa iau paracetamol daca iau nifedipin? ai idee?
m-a luat cu calduri, durere de gat, ochi injectati...offf....
Bulina
33 fix cu
poznas