Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 3
ela_mm spune:
coteasca, nu m-au intepat decat in vena. au zis ca aia cu timpii de curgere/coagulare se face separat de hemoleucograma. asa ca vineri cand merg la doc il intreb daca trebuie si cand. poate mi-o fac chiar la spital, ca am o prietema medic hematolog.
Ela
30+ cu 
lalala13 spune:
ela, asa-i..se numeste hemostaza parca..
----------------------------------------------
my somebody.... 
31+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
coteasca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ela_mm coteasca, nu m-au intepat decat in vena. au zis ca aia cu timpii de curgere/coagulare se face separat de hemoleucograma. asa ca vineri cand merg la doc il intreb daca trebuie si cand. poate mi-o fac chiar la spital, ca am o prietema medic hematolog. Ela 30+ cu ![]() |
Mie mi-au zis ca timpii trebuiesc pt cezariana si ca fac parte din hemoleucograma aia, acum cine sa mai inteleaga si pe medicii astia. Si pe mine m-au intepat in vena si mi-au luat parca 2 sau 3 fiole de sange.
33+ 
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
ochidut spune:
Salutari viitoate mamici de delfinasi!
Ma bucur ca sunteti bine, am citit vestile bune
si v-am vazut pozele frumoase cu burtici si hainute
Adriana, iti doresc sa treceti peste momentul asta, sa isi revina sotul si sa realizeze ce minune e copilul care va veni
Eu stau cuminte la pat, am inceput sa ma mai obisnuiesc; zilele astea oricum am avut treaba pt birou, asa ca am avut cu ce sa imi ocup timpul. Bebelina a avut o zi in care s-a foit incontinuu, acum vad ca este mai cumintica. Si am inceput si eu sa dorm destul de prost noapte, ma tot foiesc de pe o parte pe alta, amortesc f tare si am momente cand imi sare somnul. Cred ca e si lipsa de activitate fizica...
Fetelor voi care carte a lui Dr Spock o recomandati? M=am uitat pe net si am vazut ca are mai multe
32+ cu 
lalala13 spune:
mah da mirela nik?
hai cu vesti bune!
my somebody.... 
31+ cu 
mirela2 spune:
fetelor hai sa nu va mai tin in tensiune
valori beta:
ziua 10 de la ET 67 (sambata)
ziua 12 de la ET 153 (luni)
ziua 14 de la ET 283 (azi)
sper sa fie bine

crispro spune:
Paula, Oana, Racusor, Tina, Florentina, Cris, Bamboletta, ma bucur ca v-au placut pozele.
Mirela nu inteleg nimic din valorile alea... E de bine?
Oana, asa e , am si io boala cu magnetii pe frigider... Cand se umple, mai cumparam un frigider ![]()
Cristina
31+ cu 
bumblebee spune:
Valorile s-au dublat, sa fie un puiut?
Sa fie intr-un ceas bun si sa fie DD alaturi de voi!
Alina
29+ cu 
gargarita
lalala13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 fetelor hai sa nu va mai tin in tensiune valori beta: ziua 10 de la ET 67 (sambata) ziua 12 de la ET 153 (luni) ziua 14 de la ET 283 (azi) sper sa fie bine ![]() ![]() |

Iti doresc sarcina usoara si de data asta sa te aud ca te vaiti la 40 de saptamani de durerile facerii!

my somebody....

31+ cu