Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Buna fetelor. Sper ca sunteti bine ca nu am apucat sa va citesc. De doua zile sunt tot pe drumuri cu tot felul de probleme, am vizitat inclusiv medicul dentist ca ma luase o durere de masea de n-am putut dormi doua nopti. Delfinasul meu e cam puturos de doua zile misca asa mai fara vlaga si sunt cam ingrijorata. Am zis ca mai stau si azi sa vad si maine il sun pe doctor sa ma vada la un ecograf. Voi ce spuneti, e normal sa-l simt mai rar si mai finut? Nu prea cred.
Mai citesc din urma si revin.

26 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

nela, eu l-am intrebat pe doctor daca e normal sa aibe zile mai linistite si zile mai agitate...ca si am avut zile cand imi faceam griji...

si m-a intrebat daca face 10 miscari...deci incearca sa numeri cand e mai activ miscarile, adica orice falfaitura...

si papa ceva dulce, bea un suc de portocale, o cafea ceva....sa il trezesti...

si daca nu functioneaza du-te pentru linistea ta la doctor...

acum te mai doare maseluta?

Bulina 33 fix cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ariana1

FELICITARI Mirela!!!! Esti proaspata graviduta.

Ariana1
33+ - Stefan Calin

FELICITAAAAAAAAARIIIIIIIIIIIII!!! Doamne ajuta...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello si de la noi.Aici ploua de cateva zile mocaneste,noaptea mai tare,e atat de urat afara.Asa ca stam cuminti si facem bagajelul,caci sapt viitoare decolam
Mirela nu ma pricep la indicele tale,insa din ceea ce au spus fetele e cu ochi nu?Atunci felicitarile mele si o sarcina usoara,bebe/bebeii sanatosi si frumosi
Carla esti acasuca?
Adriana offf .Nu am cuvinte
Laurica ce mai faci draga?
Mycya waw ai rezistat eroic.Bravos
Maya hai ca Mirela ne-a dat o veste buna.Tu ce faci?
Aelita am facut cu sotul maioneza cu lapte dupa reteta ta,insa din pacate am pus cutitasele gresite la blender.O sa iasa next time
Am schimbat si noi semnatura ,acusi acusi ne vom tine comorile in brate .Felicitari si fetelor care au schimbat-o astazi,sa dea Domnu sa fie saptamani usoare

32+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 8 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Paula referitor la antitetanos,si dr meu de fam sustine sa-l fac ,iar ginecologul meu din Ungaria mi-a zis sa nu-l fac in nici un caz.Deci intreaba-ti ginecologul.

Vorbeati de analize ieri : pe mine ma pune dr sa le fac o data pe luna si mai nou din 3 in 3 sapt,hemoleucograma,urina,glicemia si din cand in cand TGO,TGP,LHD.Iar Toxo am facut-o de 3 ori deja pt ca nu am imunitate.Acum am facut si Ca,Mg,iar Ca mi-a iesit sub limita,insa cu contractiile mele nu prea pot lua supliment de Ca.

-----------------------------------------------------
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
28+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -9 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Denisa, merci, l-am sunat si pe ginecologul meu si mi-a zis ca daca nu am de gand sa nasc in camp si copilului sa i se taie cordonul ombilical cu sapa, chiar nu e nevoie de acest vaccin...deci pas

Paula, 30+ cu , Raul Codin
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Denisa, merci, l-am sunat si pe ginecologul meu si mi-a zis ca daca nu am de gand sa nasc in camp si copilului sa i se taie cordonul ombilical cu sapa, chiar nu e nevoie de acest vaccin...deci pas

Paula, 30+ cu , Raul Codin
AMR 9 saptamani

c tare e doctorul tau,imi place explicatia lui

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Mirela FELICITARI!!!!!!!!!!!!Ce ti-am spus eu acum cateva zile?ca sigur esti gravi??simptomele de hiperstimulare dupa ET arata 99,99% BEBE!!!!!Bravos!!!!!!!!!!!Si sa stii ca mai continua Hip,inca cateva sapt dar sa nu te sperii,inseamna ca sarcina merge bine si totul e ok!!!Si eu am avut val mica de Bhcg la inceput si in ziua 12 de la ET s-a triplat,nu dublat.Deja atunci ma gandeam ca poate sunt 2.Dar nu am vazut 2 la eco decat la 3-4 sapt de la ET pt ca puiutzii stateau unul in spatele celuilalt,si pac dintr-o data vedem 2 oute!!Era sa lesin de fericire!!!Sotul al fel!!!!!!
Si te rog eu: fara prea mult efort pana la 12 sapt!!!!!!multi

AMR -9 saptamani

merci frumos denisa
iti dai seama ca stau ca pe ace pana la ecografie, sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

tocmai am terminat de papat un pepene galbennu am putut sa il las pe masa,stiind ca e asa bun si bebelina mea face niste valurii credca ii plac mult pepenasii si rosii si galbeni ca dupa ce pap mereu am impresia ca iese din burtica de cate tumbe face acolo

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Btz_ovi da sunt acasa de luni.Sper sa nu mai trebuiasac sa fac perfuzii pana la nastere in iulie,nu mai repede!!!!ti-am scris listuta duminica cred.ai vazut-o?

Nela si la mine sunt la fel piticii:intr-o zi boxeaza de mama focului,in alta dau asa cate-un sut in sictir,deocamdata nu ma panichez ca instinctul de mama(in devenire in iulie ) imi spune ca e ok.

Dragaica eu mi-am intrebat dr si mi-a zis ca inca nu monitorizam miscarile asa cum vad ca te-a pus pe tine.Vom face testul de non stres fetal doar la 31 sapt.

AMR -9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Dragaica, Racusor multumesc pentru raspunsuri. Am pus la frigier un suculet de portocale si o sa incerc mai tarziu varianta asta. De miscat il simt ca misca dar nu ca in alte zile. De numarat nu am numarat cate miscari face. O s-o fac si pe asta. Maseluta nu ma mai doare ca i-am venit de hac.
Mirela felicitari pentru rezultate, sa dea D-zeu sa fie asa cum iti doresti.
Mamaaa ce dea poze super sexi am vazut, de hainute nici nu mai vorbesc. Sa le stapaniti sanatosi.
Mycya....hmmm....pepene galben ma trimiti la plimbare acuma? Si daca ai stii ce ploua si ce frig e afara.

26 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput