Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
La multi ani Tudor Andrei, minune mica si roscata de Leeloo!
La multi ani tuturor celor care se sarbatoresc de ziua asta mare, Sf. Constantin si Elena, pitici, mamici, tatici si Bunici!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 5+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich La multi ani Tudor Andrei, minune mica si roscata de Leeloo! ![]() La multi ani tuturor celor care se sarbatoresc de ziua asta mare, Sf. Constantin si Elena, pitici, mamici, tatici si Bunici! ![]() Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 5+ ![]() |
![](wow.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](floare.gif)
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
![](zana.gif)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Da mai, spuneti si voi!! Surpriza e si pt mine si eu am ochi tot asa ca emoticonu' ala! !
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 5+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
citat din mesajul lui Lorich Da mai, spuneti si voi!! Surpriza e si pt mine si eu am ochi tot asa ca emoticonu' ala! ![]() Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 5+ ![]() |
Sa fie intr-un ceas bun!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
![](zana.gif)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
citat din mesajul lui Lorich Da mai, spuneti si voi!! Surpriza e si pt mine si eu am ochi tot asa ca emoticonu' ala! ![]() Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 5+ ![]() |
A, deci nu era programat? Ce fain!! eu mereu mi-am dorit un copil care sa ma ia prin surprindere. Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara! De asta te gandeai tu daunezi cum o sa faci cu al doilea bebe si cu Robert in acelasi pat.
![](pupic.gif)
![](images/user_woman.png)
aelita spune:
La multi ani de sf.Constantin si Elena !!!!
Delia-Eliana,Sara-Elena,Miruna-Elena,Andra Elena MSBB,Andra-Elena DANICRIS,Elena-Ruxandra,Eliza-Elena si mami Elenuca,Ariana-Elena,Sara-Elena,Darius-Costin Sa cresteti mari !!!!!
Andra,Roxana,Delia Eliana,Beatrice,Daniel Christian,Patricia Maya,Tudor-Andrei
am citit tot,sa vad daca sunt in stare sa va raspund,ca azi imi e cam rau,sunt leguma.ma mut din canapea in pat..
ne-am apucat si de renovat casa,adica s-a apucat,ca eu doar mai fac curat pe ici pe colo sa nu ne invadeze praful..
MA BUCUR CA V-AU DISTRAT POZELE.
PISHU-Andres face des des,avem cateva saptamani cu operatiunea OLITA si face cand il nimeresc.inainte facea la 10 minute,schimbam zeci de chiloti intr-o zi !apoi a ajuns la o ora...il pun la ora fixa,dar nu il nimeresc mereu,ca nu e nici el ceas face si inainte-.sau face la oala,se ridica,si la 10 minute face iar pe el.
merge greeeeu
a inceput sa zica PIPI cand face,dar nu apuci nici sa zici nici sa iei oala care e langa noi mereu,ca deja ii da drumul! adica nu tine decat cat zice MAAAMIII,PIIIPI .si e gata baltoaca sub picioare
iar schimba chiloti,pantalnoi,sosete..ziua cand e cald il tin doar in chiloti.
ceva sfaturi?
DOLORES foarte bine ai scris tot tot tot !!!!!
hahaaaa am ajuns la mesajul cu cuvantarile lui Ceausescu ,tareeeee!!!!
DESIREE le-ai spus foarte bine,numai ca parca vad ca au impresia ca le vorbesti SF,cunosc persoane asa care spun ca efectiv nu au cum sa stranga bani,nu au cum sa supravietuiasca cu ce au si merg din rau in mai rau...ca ei nu pot renunta la nimic din ce sunt obisnuiti.
asa ca am impresia ca nu o sa iti faci decat rau...
mai ales ca acum sunteti si bolnave tu si Victoria,asta iti mai trebuia !
mai,pana la urma nu sunt minori,cum era cazul nashei !! pana la urma ii ajutati destul,sunt adulti cu un copil pe drum,noi toti ceilalti cum ne-am descurcat cu copii casa masa ???
Pana la urma parca vad ca nu strang bani,si adca strang ii cheltuie la fel in doua luni,si tu te cam sacrifici degeaba ca sa fii tot reaua din film pana la urma...
punel pe daddy sa le zica el toate astea,ii tii cat ii ti daca asa ai apucat si sa se descurce,ca nu sunt nici primii nici ultimii cu un copil,cum se descurca toata lumea,se descurca si ei,sunt totusi intr-o tara in care au multe posibilitati,domnul joe sa munceasca zi si noapte sa isi tina familia,si sa lase hainele si figurile si sa ii tineti voi !
pai pe tine cine te-a ajutat?ca stai si plangi notpile ca nu mai poti de bolnava si de oboseala ! si esti toata ziua singura cu fata,au venit pana acum sa te ajute?o curatenie,o mancare,plimbat copil...ca e sora-sa !
sau vor numai maini intinse si ale lor stau in buzunare??
LORICH in poza aia avea 1 an si 5 luni ,Sofia,aproximativ,se nascuse Andres,si e in landoul lui ,cand ii dadeam si ei tura de frumusete in carut,ca sa nu se simta detronata
ALISH asa ne intrebam si noi,pe al treilea unde il mai punem cand i-om lua pe toti adormiti din masina??
dar nu o sa mai fiu eu gravida si o sa pot mai multe unul il iau eu
iau eu si acum,dar am zile cand ma simt rau si abia ma iau pe mine
LAURA,ei,nu mai e curat,doar de suprafata ca deja faceam depresie curand ! asa ca suntem in zugraveli ! peretii erau varza,usile,schimbam culorile,ne inveselim un pic ca vine bebe
felicitari pt acomodarea lui Mirci la gradi !!!
DANAh nu iti fa probleme cu vorbitul,unii vorbesc mai multe,dar cei care nu o fac nu au probleme de nici un fel,e ca si cu mersul,unii incep mai devreme.nu are chef ,nu ai ce ii face,decat vorba multa-dar asta nu inseamna ca neaparat ai rezultate rapide.important e sa colaboreze.cu pishu,daca nu vrea pe oala ,nu e perioada acum ,nu e pregatita,mai las-o un pic,sa nu se "supere",si incepi iar sa o pui pe oala,intai trebuie sa se obisnuiasca cu ea.
YLARi oaaaaaaaau ce pantofi frumosi !!!!!!!!!!
ALISH uf,greu sa mai alergi dupa el cu burta !!!
MICAELA06 bine ai revenit !
VICTORY-La multi ani ,Stefan Alexandru !!
LORIIIIIIIIIIIIIIIICH GRAVIDAAAAAAAAAAAAAAA??????????? Oaaaaaaaaaau,BRAVOOO! FELICITARI ,MAMIII!!!! sa fie intr-un ceas bun !!
26+
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lilly79/Lilly79.jpg)
Lilly79 spune:
lorich felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari!!!!
Sarcina usoara si un bebe sanatos.
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Constantin si Elena
Nu mai pot sta ca nu stiu daca ii trebuie sau nu olita Juliei.Tare grea ii operatiunea asta.
Miniconcediu placut!
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
![](images/user_woman.png)
Danicris spune:
citat din mesajul lui Lorich La multi ani Tudor Andrei, minune mica si roscata de Leeloo! ![]() La multi ani tuturor celor care se sarbatoresc de ziua asta mare, Sf. Constantin si Elena, pitici, mamici, tatici si Bunici! ![]() Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 5+ ![]() |
Lori, uraaaaaaaaaaaaaaaaa, ma bucur enorm pentru tine, sa va dea Dumnezeu sanatate, sa fie intr-un ceas bun.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Dani, mami
![](indragostita.gif)
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR, SF CONSTANTIN SI ELENA, DAR SI MUGURASULUI TUDOR DE LEELOO!!!!!!!!! Sanatate multa tuturor, fericire si numai bine alaturi de cei dragi!
Ah eu am mancat numai prajituri si bomboane, sucuri si alte balarii.......... Ahhh...
Lorich felicitari si sarcina usoara iti doresc!
Va mulumesc ptr aprecierile legate de pantofi Imi plac la nebunie si mie!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE