Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
La multi ani frumoaselor noastre cu nume imparatesc!
Sara-Elena de Mihbut
Miruna-Elena de GD
Andra-Elena de MsBB si Andra-Elena de Danicris
Elena-Ruxandra de Belleane
Eliza-Elena de Elenuca (la multi ani mamico!)
Ariana-Elena de Iulia83
Sara-Elena de Andreap
precum si lui Darius-Costin de Daria_Ioana! Sa nu-i uitam nici pe aniversatii zilei Patricia si Tudor: LA MULTI ANI FERICITI!
La multi ani si scumpei mele Elena! si tuturor celor care poarta numele Sfintilor Imparati si nu-i stiu eu!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
La multi ani! Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti, pentru sarbatoritii zilei
Patricia si
ariciul Tudor!
La multi ani Elenelor si Constantinilor!
O zi ca-n povesti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/belleane/belleane.jpg)
belleane spune:
Dragi Elene mari sau mici
si sarbatoritilor Patricia si Tudor Andrei sa aveti o viata fericita si plina de lumina.
Luminel spune:
Simo, Dani, Laura, Aly saru'mana
Simona, la Alecos Kindergarden am inscris-o....program extralung pana la 19:30...sper din suflet sa se acomodeze usor la cat de sociabila e si cat ii plac copiii.
Wow, ce devreme-i duci pe copii, nu le e greu?! pai, fii-mea la ora aia doarme dusa
Laura, Cristiana a baut in completare lapte praf de cand s-a nascut (de fapt la ea baza era laptele praf ca eu aveam f putin) si e sanatoasa, rezistenta, destul de dezvoltata fata de medie (doar cu vorbitul stam prost)...asa ca e bine intr-adevar sa o alaptezi pe Ilinca, dar daca nu mai e, nu trebuie sa te stresezi
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
![](images/user_woman.png)
mi_bebelina spune:
Patricia si Tudor, sa aveti o viata fericita!
Sa traiti cu numele cei ce se sarbatoresc astazi de Sf Constantin si Elena! Noi zicem ca si puicuta noastra are nume derivat din Elena, asa ca o vom sarbatori astazi alaturi de tatal meu si de finul alor mei mai pe seara.
Ei fetelor, astazi a fost prima mea zi de munca...parca ieri am plecat de acolo. A fost foarte bine, insa cand m-am intors acasa Delia numai dupa mine a fost, nici nu a putut taica-su s-o adoarma, a trebuit sa merg eu cu ea la nani. De marti o iau cu mine 3 zile, apoi plec la Bran 3 zile....si intr-un final o sa intram si intr-un program.
Fug si eu sa mai fac una-alta prin casa ca apoi mergem la petrecere. va pup, un week-end minunat sa aveti!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
![](images/user_woman.png)
victory spune:
Salutare mamici si pupici micutilor vostri,si micutul meu a facut ieri 6 ani,se numeste Stefan Alexandru s-a nascut la 2450g si 51 cm prin operatie cezariana.LA MULTI ANI ! VA DORERSC TUTOR CELOR NASCUTI IN LUNA MAI
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_bebelina![]() ![]() ![]() Sa traiti cu numele cei ce se sarbatoresc astazi de Sf Constantin si Elena! Noi zicem ca si puicuta noastra are nume derivat din Elena, asa ca o vom sarbatori astazi alaturi de tatal meu si de finul alor mei mai pe seara. Ei fetelor, astazi a fost prima mea zi de munca...parca ieri am plecat de acolo. A fost foarte bine, insa cand m-am intors acasa Delia numai dupa mine a fost, nici nu a putut taica-su s-o adoarma, a trebuit sa merg eu cu ea la nani. De marti o iau cu mine 3 zile, apoi plec la Bran 3 zile....si intr-un final o sa intram si intr-un program. Fug si eu sa mai fac una-alta prin casa ca apoi mergem la petrecere. va pup, un week-end minunat sa aveti! Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
La multi ani si Elianelor!
![](floare.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Mi_bebelina sunt curioasa cum va fi cu Delia langa tine. Educatoarea noastra (care il are pe baiatul ei acolo cu ea) a zis ca e foarte greu, e cam gelos cand o vede ca se ocupa de alti copii. Singura solutie a fost sa-l implice si pe el, in sensul ca el e un fel de asistent al ei. A zis ca abia asteapta sa inceapa scoala, el merge din toamna la scoala. Va fi tragedie cu Patrick ca e topit dupa Maxim al lui, e ca fratele lui mai mare.
Luminel bafta la gradinita!!! Sa auzim numai vesti bune. O lasi de la inceput pana la 19?
Laura multumim de complimente
Ei, nu suntem noi cine stie ce, eu una ma consider o persoana mediocra, nici prea prea, nici foarte foarte. Iar la felul cum arat... niciodata nu am fost multumita.
Simona la increderea in noi trebuie sa lucram. Si eu sunt la fel, am probleme pentru ca am un foarte foarte low self-esteem, si cand deschid gura, sunt sigura ca nu zic nimic interesant si ca nimeni nu da doi bani pe ce cred eu. Ma educ in fiecare zi cate putin, insa e greu. Sunt momente cand ma simt in largul meu pentru ca ori nu prea conteaza parerea celor in fata carora vorbesc pentru mine, ori sunt sigura 100% pe mine, dar sunt rare momentele astea. De aceea ma complac in jobul asta, e foarte confortabil pentru mine, insa imi dau seama ca asa nu cresc deloc nici ca om, nici in cariera. Asa ca dupa bebe2 am terminat-o cu munca de acasa. Desi mi-e greu sa-mi fac prieteni, sa vobresc, sa comunic, trebuie sa-mi inving toate temerile.
Luminel spune:
citat din mesajul lui Doloress Luminel bafta la gradinita!!! Sa auzim numai vesti bune. O lasi de la inceput pana la 19? |
sa fie! saru'mana
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
citat din mesajul lui Doloress Laura multumim de complimente ![]() ![]() |
eu cred ca esti foarte draguta
![](olala.gif)
citat din mesajul lui Doloress Simona la increderea in noi trebuie sa lucram. Si eu sunt la fel, am probleme pentru ca am un foarte foarte low self-esteem, si cand deschid gura, sunt sigura ca nu zic nimic interesant si ca nimeni nu da doi bani pe ce cred eu. Ma educ in fiecare zi cate putin, insa e greu. Sunt momente cand ma simt in largul meu pentru ca ori nu prea conteaza parerea celor in fata carora vorbesc pentru mine, ori sunt sigura 100% pe mine, dar sunt rare momentele astea. De aceea ma complac in jobul asta, e foarte confortabil pentru mine, insa imi dau seama ca asa nu cresc deloc nici ca om, nici in cariera. Asa ca dupa bebe2 am terminat-o cu munca de acasa. Desi mi-e greu sa-mi fac prieteni, sa vobresc, sa comunic, trebuie sa-mi inving toate temerile. Mami de pitic Patrick (29.04.2008) |
si eu la fel
![](plang.gif)
![](bang.gif)
![](zana.gif)
Luminel spune:
Petreceri frumoase celor care sa serbeaza maine! si spor la pregatiri! eu pentru azi mai fac o serie de choux-uri a la creme (m-am invatat) iar tortul o sa i-l de fac marti seara pentru miercuri. Ma gandisem sa o sarbatorim pe Cris maine, dar daca tot nu facem chef, decat masa in familie, o sa o serbam exact de ziua ei chiar daca e pe saptamana...altfel n-are nici un haz.
Uitasem: multa sanatate lui Bogdanel de Crinaandreea! am o prietena care sta in Rahova si stiu ca avea o bona buna la fetita cea mare...acum ea e in CIC cu fata cea mica si ma-m gandit ca poate nu mai are nevoie de bona...o s-o intreb...
Desiree, Victoria cum mai e?