Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata ,

Am o bafta acum spre sfarsit de sarcina de-mi vine sa . Dupa ce a avut numai delegatii, acum tati are licitatii si ajunge la 11 noaptea acasa, drept care ieri am chemat-o pe stra-bunica lui Vlad, in putere de altfel , sa ma ajute sa-l scoatem afara. Bineinteles ca Vlad a luat-o la goana pe bulevard, bunica a ramas masca si cine alerga cu burta in toate directiile: moi! Am ajuns acasa distrusa, ziceam ca nasc aseara. Si asa mi-a zis dr ca nu mai am deloc col, decat cativa mm, inchis ce-i drept dar.....ar fi bine sa ajungem pana pe 7 iunie.

In fine, in alta ordine de idei, Dana, nici nu stiu cu cine seamana Vlady asa vorbaret, eu sunt destul de timida de fel, ta-su a vorbit la 3 ani....si e baiat destept foc, nu ca-i sotul meu dar chiar e asa ca nu-ti face griji, o sa vorbeasca si Odo si atunci sa te tii....pe mine ma doare capu' uneori

Laurita, deci ati inceput gradi, bravoooooooooooooo! Si Felicitari pt adaptarea atat de usoara a lui Mirci!! Ma bucur mult de tot! Si da, ai mare dreptate cu programul lung, poate, intr-un fel am facut o greseala dar nu-mi pare asa rau....intr-adevar acum nu mai am cum sa-l las la program lung pt ca el ma asteapta la ora 12,30 stie clar ca dupa masa de pranz vine mami sa-l ia cu masina rosie, mereu imi repeta cand pleaca : Mamii, sa vii repede, la 12 cu masina rosie, deci n-am cum sa-l dezamagesc. O sa-l las din septembrie, dupa vacanta, cand va fi si la alta grupa, o sa ia totul de la 0 si o sa-l obisnuim altfel. Pana atunci sper sa ma descurc. Sa le mai dezmortesc si pe bunicile astea sa vina sa ma ajute ca nu-mi dau seama de ce nu-mi bate nici una la usa....fiecare f ocupata

Prag, petrecere frumoasa sambata! avetic eva invitati...si f dragutza ideea cu cadourile pt invitati! Asa am zis si eu ca de la anu' fac party la loc de joaca....cred ca noi am fost fruntasi cu 40 de invitati

Ylari, wow, ce cadou de vampa, f draguti, sa-i porti cu placere! Si desenul Evei simpatic!

Simo, vai ce dulce David, mi-au dat si mie lacrimile....eu zic ca nu-i handicapezi daca ii dragalesti, tu ce-ti imaginezi ca vor mai sta ei la pupat si mangaiat la 20 de ani?? Dar mangaierile, pupicurile , tandretea de acum ii dau increderea de mai tarziu....asa cred eu

Luminel, acomodare rapida pt marti la gradi, abia asteptam impresii!! Si felicitari pt cumintica frumusica

ALI, mami de Vlady si 35+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata

Luminel, bafta cu cresa, unde ai inscris-o pana la urma?? Doamne ajuta sa fie bine!!!Programul il incep la 7.30., iar la 6.30 las copiii la cresa/gradi. Dar prefer asa pt ca ei oricum se scoala de dimineata...
Doloress, imi place tare de voi doua surorilor. Si eu sunt ca si tine cu sedintele, discursurile in public, vreau neaparat sa-mi educ chestia asta, am momente cind n-am nici o treaba si nu imi dau seama in legatura cu ce-mi apar emotiile astea...De ce uneori sunt si alteori nu, probabil ca in functie de cum ma gindesc eu pe moment...nu stiu Dar de sis a ta chiar imi place din tot ce ai scris pana acum despre ea...
Adriana...da sunt de acord cu tine cu stirile, nu tb sa se uite la asa ceva si nu prea se uita, atunci era barbate-miu la TV.El e disperat sa vada stirile astea pe care eu nu le mai suport de nici un fel. Avem si discutii din cauza asta ca mereu schimb postul de pe stiri pe discovery iar el imi spune ca nu-s informata, c anu stiu ce se intimpla in lume etc etc. Deci asta a fost intimplarea ca se juca acolo si barbate-miu se uita la TV, i-a trecut razant pe la ureche...noi am crede ca ei au treaba lor cu joaca si, de fapt, ei aud orice....

Ma duc la treaba: o zi buna va doresc!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

La multi ani tuturor mladitelor, mugurasilor, mamicilor si taticilor ce se sarbatoresc de Sf. Constantin si Elena, multa sanatate si noroc in viata.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Laurita, de ce dai supliment Ilincai ? Ti-a recomandat pediatrul ? Cat a luat in greutate ? Felicitari lui Mirci, ma bucur ca s-a adaptat si ii place la gradi.

Ylari, sa porti sanatoasa pantofii, sunt foarte frumosi.

Lumi, felicitari pentru fata curajoasa.

http://www.cordcenter.ro/gallery/image/913.html
http://www.cordcenter.ro/gallery/image/915.html
Multumim !

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani Elenelor noastre!

A facut MsBb lista, Constantini vad ca nu avem

Simona, sunt stirile alea de la ora 5 parca, asa erau inainte cand am apucat eu sa aud ceva stiri, si erau toate, da toate, fara exceptie ingrozitoare.
Nici eu nu ma pot uita la asa ceva. Prefer ceva optimist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ah, La multi ani fericiti scumpei mele cuscre!!! Elenuca, draga
SI tuturor sarbatoritilor de astazi!!!!
Alysh, biata de tine, cred ca e cea mai grea perioada acum... Hai ca mai e putintel. CIt despre timiditate nu mi-ai parut niciodata asa.
Adriana, daaa....alea de la ora 5 sunt groaznice, bine ca nu e barbate-miu acasa la ora aia sa-mi dea pe stiri...Dar oricum vad ca toate calupurile de stiri au capatat tenta asta dramatica...D-aia nu sunt nici eu fan stiri.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

In primul rand tuturor Elenelor noastre!! SA fiti fericite!

l-am dus si eu pe Mirci, a fost ok AH, ce ma bucur!
Lumi sper sa fie la fel de usoara si la voi acomodarea. Eeei, daca a stat ea asa cuminte la dr, sigur va fi!
Doloress ce scumpe sunteti voi, surorile...oricum, amandoua destepte si frumoase!
Adriana, Danicris ea la 20 de zile luase deja 950 gr! Azi ma duc sa o cantaresc iar...dar nu stiu ce sa zic...nu s-a culcat pana nu i-am dat supliment, de obicei nu-i dau dar e foarte agitata, cauta tzitzi mereu, simt ca nu mai e nimic acolo si nici ea nu mai trage, tocmai pentru ca nu e...cand e papa cu pofta...
Ali sper sa te ajute cineva vara asta, ca tare mult vei avea nevoie... Imi pare rau ca sotul e ocupat...si B la fel...in concediu asta a fost aproape in fiecare zi la sv si maine e de garda, de dimi pana a doua zi dimi... Deja mi-e teama pentru cum ma voi descurca, e tare greu cand sunt singura cu amandoi...
Ylari sunt super pantofii!! Ah, imi aduc aminte de vremea cand fara asa tocuri nu puteam iesi din casa...
SIs dragul de DAvid, vai ce dor imi e de ei amandoi...Hai mai sa facem o excursie sis in sept la greci!! hai ca nu mi-e frica cu fata daca esti si tu...mirci si mati sunt baieti mari...se vor juca cu galetusele, uitam de ei...ce ziceti

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La Multi Ani tuturor Elenelor!

Va mai amimntiti de noi? Am cam tras chiulul din lipsa de timp, eu inca incerc sa imi intru in ritm cu toate treburile si la serviciu si acasa.
Daria s-a obisnuit nesperat de bine la gradi, chiar dimineata imi aduce cu ce sa o imbrac sa plecam odata la copii. Ii place de miss a ei, cum o vede ii sare in brate (chiar sunt geloasa uneori ) si copii abia o asteapta sa vina, cum intram ii aud 'a venit Daaaria- Daria!', ce o fi facand acolo, nu imi pot inchipui. De vorbit nici ea nu vorbeste, dar nu ma grabesc, adica eu consider ca e un super-copil si nu il compar cu nimeni, oricum am observat ca in fiecare zi face ceva nou, invata cuvinte noi si tot asa. Singurul lucru pe care mi l-as dori sa fie mai intelegatoare, sa stea sa ma asculte cand ii zic ceva, dar probabil asa incapatanata o sa fie mereu asa ca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea.

Eu am un chef de munca de nu se poate, cand aud ca incepeti programul la 7:30 imi vine sa ma duc sa imi mai iau o cafea, pai io in zilele bune ajung la 9, nu pot si pace sa ma trezesc asa dimineata.
Ma duc sa mai incerc sa muncesc ceva si asa sunt singurica pe aici.
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

va multumim pentru urari si eu si Liz si ea e Elena . Suntem acasa astazi ca s-au apucat cei de la cresa sa renoveze baia si urmau sa-i imprastie pe la alte grupe la alte educatoare , asa ca.... prefer sa o tin acasa azi si saptamana viitoare suntem la tara, apoi incep munca, ooooooooffff .
Am fost cu ea sa verific daca procura pentru tati de ridicat alocatia e buna si cica nu e ca asta e valabila doar 6 luni, eu una n-am vazut termenul de valabilitate pe ea... in fine, asta e birocratia din Romania.... Mi-a facut Liz niste figuri pe acolo a fugit de langa mine a prins-o bodyguardul la iesire, apoi tavaliri in magazin, parca nu era ea, nu stiu ce a apucat-o... acum am ajuns acasa, sunt transpirata de cat m-a alergat, ii incalzesc papa si ma bag si eu la nai ca sunt hepuizataaaaa.

Va pup si inca o data multumim de urari .
Te pup cuscra draga, ma bucur ca ai rezolvat cu programul. Poate te fac o tura de bucla cu masinuta, ce zici, iesim pe shtrase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

LA MULTI ANI Elenelor si Constantinilor(elor)!

Si LA MULTI ANI pentru scumpul meu arici, Tudor care azi face 2 ANI!!! La fel si Patriciei!

De dimineata i-am cintat LA MULTI ANI, dar nu a fost prea incintat - striga cit il tinea gura "nu la mutzi ani"!! - frate-su mai mare abia asteapta tortul... Noi il sarbatorim miine, am invitat copii, sunt in pregatiri, din pacate nu o sa fie vreme frumoasa ca sa facem in curte, dar nu-i nimic, mutam totul in casa - o sa mi-o intoarca pe dos , dar odata face ariciul 2 ani! Doamne, cum trece timpul ....

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput