Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Multumim pentru urari!
A fost super la party...o sa pun poze in weekend!

Ana Maria! Sa cresti mare!
ANDRA,ROXANA, tiza DELIA ELIANA, BEATRICE si DANIEL CHRISTIAN !
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

Va pup! Cleo fara numar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!
Andra
Beatrice
Delia
Roxana
Daniel

si mamicilor din dotare:

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

MsBB uitam sa-ti urez distractie frumoasa si sa ma bcur alaturi de tine ca Andra si-a scot gipsul!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Multumim tuturor pentru urari, sunteti niste dragute!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Laura, e un Renault Clio 85 cai putere cu 1,5 capacitate cilindrica, diesel.Este destul de nervoasa,micuta- ideala pentru oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI!
Andra
Roxana
Delia Eliana
Beatrice
Daniel Christian

MSBB multumim ptr. urari. Suntem fara febra de ieri dimi, de 24 ore. Oricum, azi la 1pm mergem la dr. scriu cu Victoria in brate, asa ca va pup pe toate si scriu mai tarziu.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

LA MULTI ANI, ANDRA!

LA MULTI ANI, DELIA!

LA MULTI ANI, ROXANA!

LA MULTI ANI, BEATRICE!

Sa aveti o viata minunata, sanatate, fericire si iubire !!!

'Neatza,

Na ca zic astia ca o sa avem pana luni vreme buna buna...Vestea buna pentru mine a zilei este ca desi foarte tarziu m-am gandit sa inchiriez un castel din ala saritor pentru copii totusi am gasit unii care au si ni-l aduc duminica...Yuppppiii.. Azi ne-au venit si leaganele de plasta in rgadina, acu'doar de asteptat sot si bunicul fetei sa construiasca leaganele si a venit si masuta de picnic a fetei, tot de pus in gradina...ce mai teren de joaca o sa fieeeee. Sunt patru locuri la masuta, patru in groapa cu nisip, doua pe leagane si multe, multe in castelul saritor...sunt tare bucuroasa, sper ca toti copii vor fi fericiti!

In rest io am tras niste curatenie si niste ciorba ca vin ai mei in curand, imediat pun si muschiuletul la cuptor si fac un sos de rosii simplu pentru paste. Ieri am facut niste rulouri d eumplut cu frisca, asta pentru oameni mai mari, ca aia mici nu stiu daca reusesc sa manance asa ceva, fac si niste biscuiti...si restul pregatirilor raman pe sambata si duminica dimineata.

o zi buna tuturor si sanatate maxima,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Andra
Roxana
Delia Eliana
Beatrice
Daniel Christian

Sa aveti o copilarie minunata, sa va fericiti parintii!!!!
Si petreceri reusite si distractive.

Multumim MsBB pentru tratatie, asteptam pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Dragii nostri,

Desi intram rar de tot, va citim si in mod deosebit va multumim azi pentru urari. Le dorim si noi tuturor sarbatoritilor din aceste zile LA MULTI ANI cu muta sanatate, fericire si bucurii! Sa aveti o copilarie lina si o viata usoara!

Si in mod special multi pupici celor nascuti in aceeasi zi cu noi: ANDRA, DELIA, BEATRICE, DANIEL!

Iar eu voi ura LA MULTI ANI si mamicilor! Si pentru noi e o aniversare, importanta si plina de emotii, la fiecare sarbatoare a puiutilor! Deci, mamici dragi, o mare de flori pentru voi toate!

De la noi nu prea sunt noutati. Roxana e la gradinita si mi-e asa de dor de ea! As fi vrut stau acasa cu ea azi, dar mi-au spus ca o sarbatoresc si acolo, deci am lasat-o sa mearga iar eu sunt la servici. Deseara avem ceva musafiri (doar cumnatii mei), am comandat un tort mic. Simbata e party mare, am 17 adulti si 10 copii, cu virste de la 4 luni la 7 ani. O sa fie o harmalaie! Dar e ultimul an cind fac acasa, de la anul ne orientam spre locuri de joaca. Inca n-am pregatit nimic si nu stiu cum o sa ma organizez. Oricum, planuiesc sa fac celebrul tort fluture! Abia astept si sper sa imi iasa! Voi mai face si diverse aperitive pentru copii, ceva salate si cam asta e... Sper sa ajunga. Azi o sa fug in pauza de masa sa iau ceva pentru copilasi, aici asa se obisnuieste, la sfirsitul petrecerii se da fiecarui copilas invitat un pachetel cu ceva maruntisuri. Se numesc loot bags. Se gasesc si de cumparat, dar mie imi place la nebunie sa le incropesc eu si sa le dau, sa ii vad pe copii cum se bucura. Iar ei, stiind obiceiul, abia asteapta sa primeasca ceva...

La fel ca Dana, ma minunez si eu de perlele alor vostri. In special Vlady si Annika m-au dat pe spate! Noi facem progrese, dar nu suntem nicidecum la nivelul asta... Eu nu ma agit, stiu ca cele 2 limbi la care e expusa ii creaza ceva confuzie, o vad ca face progrese, deci... va vorbi si ea...

Cam asta de la noi... In rest busy, busy, busy....

Va pupam pe toti, multumim inca o data si sper sa revin cu poze de la party.

Gabriela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

ESME, eu i-am cumparat un castel din-ala saritori ptr. Victoria, l-am gasit si la reducere, la juma de pret. Dar e mic, ptr. 1-2 copii.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput