Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 2
aldaesme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jozsaerika esme saru' mana sau Isten fizese si Simonix asteptam si de la voi raspuns ...multumim |
köszönöm szépen. Problema e ca in stare de coma nu il muta nimeni dintr-o tara in alta. Imi pun si eu intrebarea aia stupida, nu a avut vaccinurile de meningococi sau l-a prins unul mai tare? Ce inteleg din ce mi-a zis colegul neurochirurg (ce-mi place in ce cercuri ma invart io injier sef) e ca ar putea foarte bine sa iasa din coma ok. Dar nu poate fi scos din coma de medici.
Noi tocmai ne pregatim sa facem o serie de teste pe tesut din creierul epilepticilor. Este o operatie prin care se indeparteaza o bucata mica de tesut din creier care se pare ca ar ajuta cat de cat la tratarea epilepsiei. testele pe care le vom face noi vor fi pe acea bucatica dar vor fi de natura mecanica, nimic de-a face cu legaturile din creier ci mai degraba cu proprietatile lui fizice. Momentan asteptam sa treaca cererea de comisia de etica...evident nici un experiment cu material biologic nu se face pana nu e validat de comisiile de etica...ne tinem pumnii
esme
Luminel spune:
Belleane, multa sanatate si sa nu-i pasezi si Elenei boala!
Lilly, sanatate si Juliei!
Elenuca, noi inca mai folosim pampersi 4+ maxi plus dar in week-end i-am luat 5 si o sa continuam cu astia...sper cat mai putin...sa trecem odata la olita aia...
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Adriana_78 spune:
Si Annika tot Pampers nr 4 poarta, imi convine - sunt mai multi in pachet
Oricum si eu sper sa scapam curand de Pampers
Ea face deja la olita si pisu si caca -at. cand e lasata in fundul gol, merge singura, fara probleme, chiar isi duce apoi olita la WC sa o verse.
Belleane, unde ati rezervat pana la urma? noi mergem acolo unde am zis initial, poate ne vedem prin zona, daca e vreme urata ne tinem de urat
YLARI spune:
Seara buna fetelor!
Am ajuns si noi acasa, papam masa de seara.
Am fost la Medicover sa o asculte pe Eva ca mi se pare ca inca fornaie dupa mucii de acum 2-3 saptamani. Mda, doctorita noastra intra in prenatal (avem ”mana” buna, e a doua pe care o bagam in prenatal) si am ales una la plezneala. Am crezut ca or de nervi, deci Eva a inceput sa urle si nu se linistea nicicum, a incercat doctora sa se ”imprieteneasca” cu ea, sa coloreze, parea ca merge dar cand a pus stetoscopul pe ea iar a inceput sa tipe. La care doctorita exasperata ii zice ”Plangi ca o fraiera” Hhhhhhhhhhh sa-i dau una in cap, nu alta, a cazut cerul pe mine, nu stiu, m-am simtit foarte prost, la naiba... In fine, Eva e bine dar io la aia nu mai calc. Laurita, tu la cine mergeai? Cleo, tu? Fetelor stiti sa imi recomandati pe cineva? Of si ce multumita am fost de dra Bulacu, atat de blanda si dragutza, si Eva o placea foarte mult...
Esme esti o zana de-aia dulce de care stii tu sa faci Multumesc scumpa, vorbim!
MsBB bine ca ati scapat de ghips!!!! Felicitari!!!!
Mihaseeeeer!!!!!! La multi ani Elianei!!!!!! Mii de pupici! Sanatate multa si asteptam povestirile de la sarbatoare!
Azi a facut si Eva o plansa la gradinita, i-am facut poza! O descarc mai tarziu si o postez.
Nu stiu ce sa mai zic, v-am citit toata ziua dar nu pot sa postez..........
Azi am printat paginile pe care i-ati urat voi LMA Evei anul acesta de ziua ei si l-am pus in albumul ei
Revin
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Luminel spune:
citat din mesajul lui YLARI Azi am printat paginile pe care i-ati urat voi LMA Evei anul acesta de ziua ei si l-am pus in albumul ei Revin YLARI EVA mea ticker POZE |
ce frumos!!! super idee!
ma bucur ca e bine Eva! ce tampita doctora aia! asa se vb cu un copil!?!?! mai ales unul care se presupune ca ar fi bolnavior
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
YLARI spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel
ce frumos!!! super idee! ma bucur ca e bine Eva! ce tampita doctora aia! asa se vb cu un copil!?!?! mai ales unul care se presupune ca ar fi bolnavior Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Si mai ales ptr care platesc parintii o carutza de bani abonament!!!!
Desireee, voi sunteti ok? Da-ne un semn, numai la voi m-am gandit!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Lorich spune:
Robert poarta 6, nu pt ca nu i-ar veni 5, ci pt mami a lui e nebuna si se teme de pempersii stransi, ii prefer mai lejeri sa aiba loc, sa nu stea putzy strans in pipi ala acolo, maia les peste noapte...
Aelita tu stii ce fac eu la ora asta ? Admir asta
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
YLARI spune:
citat din mesajul lui Lorich Robert poarta 6, nu pt ca nu i-ar veni 5, ci pt mami a lui e nebuna si se teme de pempersii stransi, ii prefer mai lejeri sa aiba loc, sa nu stea putzy strans in pipi ala acolo, maia les peste noapte... Aelita tu stii ce fac eu la ora asta ? Admir asta Lori, mami de Robert din 9.06.2008 Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga) |
Am uitat, si noi tot 6 purtam, chilotzeii aia cu my little pony.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Danicris spune:
Servus, dragele.
La multi ani, Eli, pui frumos si scump de mami mandra Mihaser, sa fii sanatoasa si norocoasa, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Alysh spune:
Ylari, eu o bateam pe dr aia!!Eu, spre ex, nu i-am spus lui Vlad NICIODATA, nici macar in gluma fraier sau prostut sau in orice alt fel care l-ar jigni. Singurul lucru mai urat a fost "obraznicule" si atat. Mi se pare inadmisibil ca o dr, chiar si in gluma daca a spus-o, sa scoata asa ceva pe gura.
In rest, multumesc tuturor fetelor pt sfaturi, voi avea o discutie cu mama dar sunt aproape convinsa ca fara folos. Dar incerc!
Pup si somn usor tuturor!
ALI, mami de Vlady si 35+ cu Luca