Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna seara :)

Erika - cum aflu ceva iti spun Ma cutremura povesti din astea ... sper ca micutzul sa isi revina, sa fie cum zicea Esme, un caz din alea ca isi va reveni OK din coma

Esme - succesuri multe cu testarile voastre :) Mi se pare o munca deosebita si sper sa reusiti. Intre timp, sper sa reusesti si cu elfii si zanele alea dulci pe care le tot fabrici matale si de-abia astept sa ma laud cu ce am mancat pe la tine. Robert trece iar prin greva foamei de data asta fara motiv medical (desi suspectez un pic dintii... dar sigur sunt si mari mofturi la mijloc). Asa ca deja i-am inceput cau placa: mergem la party la Lolai si o sa papi buuuun de la mami de Lolai mmmm ... Stiu ca la tine mananca precum nemancatii :D deci imi pun bazele in skillul tau Cat despre mami a ta, e o dragutza Si sa nu isi faca probvleme de racit relatii etc :) Pai io ce pazesc ? Buuun ... deci AMR cate zile pana la petrecere ?

Mi Bebelina - ai scris tare frumos despre mine, nu stiu daca merit 100% dar m-ai facut sa roshesc hihi Iti multumesc :)

MsBB - bine ca ati scapat de ghips !!! Yuupiii :)

Vad ca am ridicat niste probleme cu exemplul finilor nostri - ce sa zic, in mod normal nu ma deranjeaza ce fac altii in casa lor, si in urma experientelor (virtuale mai ales) am hotarat sa nu ma bag si sa ma detasez de restul. Pentru ca rar oamenii se schimba pentru ca vrei tu dinaindins - chestia asta trebuie sa vina de la ei in primul rand. IN cazul nostru situatia m-a "apasat" doar pt ca am stat atata vreme impreuna, am avut niste zile libere si chiar am stat bot in bot cu ei, cum se zice. Si cat au fost cu mine nu am comentat in nici un fel, si nici ei de altfel, au fost suficient de finutzi sa nu imi zica sa nu il iau pe Robert in brate (caci mai am auzit din astea), chiar nu au comentat. Doar in ultima seara am avut discutia cu "sclavul copiilor" si erau asa de mandri ca ei nu sunt sclavi :D Eu doar am replicat ca aplic principiu "ce mie nu imi place nu ii fac", si anume daca plang, sunt suparata, etc vreau sa fiu luata in brate si sunt ditai animalul... cu faza cu adormitul e cam tot la fel, caci nu imi place sa stau singura intr-o camera intunecata si rece. Apoi am incheiat discutia. Si pe mine ma uimeste ca ei sunt tineri - stiam ca in genere parintii nosytri au fost asa, cat despre astia mai tineri, io ma raportam la voi Si voi sunteti un club de "sclave" vaz Bai si io nu inteleg o femeie care e asa de dura si stricta Caci fina mea e cea care a impus regula jocului.

In fine, sa fie la ei acolo ... acum suntem singuri si ne iubacim DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR am inceput sa fiu si eu un pic mai hmmm... dura (?) Fetelor, de ceva vreme asta micu ma sfideaza ce faceti voi cand vi se intampla ? daca tot discutam educatie ... Exemplu: Robert, nu scuipa mancarea (se saturase si se juca). El scuipa. Ok, inca o data: Robert, ajunge, nu scuipa, mancarea se mananca, nu e jucarie. El rade si scuipa. Ok, il iau de acolo ii spun ca nu e frumos si ca gata cu masa - el urla, plange, vine dupa mine. Ii mai dau o sansa, cere de mancare, ii dau - el rade de mine si scuipa, uitandu-se fix in ochii mei. Mda ... repet figura cu pusul pe covor. Chit e ca face chestii din astea din ce in ce mai des si chiar daca sunt din aia care ia piticania in brate totusi incerc sa gasesc un echilibru ceva hmmm... Nu as vrea sa ajung ca finii mei sa il iau pe NUUUU in brate, dar nici sa ajung cu adevarat sclava copilului Nah, intelegeti si voi daca puteti ...

Uf e tarziu, mai voiam io sa zic chestii dar ma duc la nani ... Ah cu mancatul - s-a obisnuit sa manance doar paste si cartofi si nu mai vrea altceva Ce sa fac? Azi nu a mancat nimic (dupa amiaza), mi-a facut crize cand am incercat sa ii dau ce aveam eu - am incercat de doua ori, cu o pauza de mers cu bicla pe afara, gandindu-ma ca i s-o face foame intre timp... I s-a facut foame dar urla ca vrea paste si io chiar nu aveam :D si chiar de as avea nu ii mai dau ca ajungeeee. Uf, deocamdata am hotarat sa nu ma stresez (reusesc!) si sa ii prezint aceeasi mancare periodic, asta e de mancare, deci asta mancam... Daca nu - ne culcam cu burta goala ... ceea ce s-a intamplat azi, de ex Sa va zic ca are 11.600gr doar - noi inotam inca in pempashi nr 4 Eeeeh ... mai videm ...

Noapta buna

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:
citat din mesajul lui YLARI
Azi am printat paginile pe care i-ati urat voi LMA Evei anul acesta de ziua ei si l-am pus in albumul ei

Revin

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

ce frumos!!! super idee!
ma bucur ca e bine Eva! ce tampita doctora aia! asa se vb cu un copil!?!?! mai ales unul care se presupune ca ar fi bolnavior

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Si mai ales ptr care platesc parintii o carutza de bani abonament!!!!

Desireee, voi sunteti ok? Da-ne un semn, numai la voi m-am gandit!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Da, iubita, suntem ok, imi cer scuze ca nu am intrat azi, dar am sunat ieri o prietena si azi a venit si a stat cu mine sa imi tina companie de la 11 dimineata pana acum. Vreau sa va multumesc tuturor, sunteti minunate, toate. Am scapat de febra. Azi noapte a dormit toata noaptea. Si ieri a fost aniversarea noastra de 7 ani... si ce zi de kakao am avut... dar pe cand a ajuns daddy acasa cu (,) cadoul de aniversare imi revenisem deja si daca nu as fi fost ok deja, cand as fi vazut ca (in sfarsit) am primit masina de spalat vase (daca Mosul Craciun nu a vrut sa aduca, si nici iepurasul, uite ca a adus aniversarea) A pus in plicul cu felicitarea o poza taiata dintr-un catalog si a zis ca nu neaparat aia, dar iesim si sa-mi aleg eu care vreau.

Inca o data va multumesc tuturor ptr. sustinere si incurajari si gandurile bune.

MsBB ma bucur mukt ca Andra a scapat de ghips.

Doloress si noi tot la Huggies nr. 4 suntem.

Gata, nu ma mai lasa Victoria, mai scriu eu...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Wow ce de-a sarbatoriti avem azi!!!! 4 fete, tot una si una si un baietel de care n-am mai auzit demult... O sa o tinem numai intr-o petrecere!!!

deci...

Andra
Beatrice
Delia Eliana
Roxana
si
Daniel-Cristian
La multi ani! sa cresteti mari, sanatosi si fericiti, iubiti si ocrotiti de viata!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

D-ale lui Patrick...

Eu: Patrick ai facut kka, vino sa te schimb.
Patrick : Nuuuu
Eu: cum nu, daca miroase urat?
Patrick : care se juca cu un omulet-politist din plastic : Monsieur , kk? yak, yak... si miroase de zor omuletul la fund , apoi triumfator la mine : Mami - monsieur - kk Dupa care se duce si ia un servetel si un pampers sa-l schimbe pe monsieur.

Eu : Patrick ai avut un coleg nou la gradnita azi?
Patrick : da
Eu: Cum il cheama?
Patrick: se gandeste putin, aaaa: Copil!
Eu: Nu Patrick, nu cred ca-l cheama copil, cred ca are un nume, uite pe tine te cheama Patrick.
Patrick: aaaaaa... Garcon!

Mergi la inceput

Simonixule si noi mai avem episoade de genul asta, de sfidare, in general cand vrea sa-mi atraga atentia. Deci stie ca face ceva care ma deranjeaza, si abia asteapta sa ma vada ca reactionez intr-un fel.
Cateodata ma enervez mai tip (insa incet incet ma corectez) pentru ca observ ca tipatul si enervatul duce la scene, se lasa cu trantit pe jos, se agata de mine, cu cat sunt mai calma si am enervez mai putin, cu atat e si el mai calm.

Acum mai nou aplic tactica ii zic odata ca ma deranjeaza si apoi ignor, cand vede ca nu il bag in seama nicicum inceteaza, sau gaseste ceva si mai periculos de facut.
Mai merge si distragerea atentiei, ne indreptam spre altceva (desi chestii de genul asta le face numai cand eu am altceva de facut si el vrea atentie neaparat, stie ca facand pozna imi obtine imediat atentia, asta si urmareste)
sau mai merge cu explicatii peste explicatii. Stau efectiv si explic, ca unui om mare, el de obicei ma asculta si zice da, da, asa , asa, nu stiu cat intelege el, insa numai prin faptul ca ii vorbesc si ii explic, pe un ton asa ferm si calm, il atrage si face altceva. De exemplu ii zic, nu te urca pe noptiera ca ai sa cazi, ai sa faci buba, mai tii minte cand ai facut buba, uite ai semn aici la genunchi, nu-i asa ca te-a durut? Si ii zic, inteleg ca vrei sa-mi atragi atentia, ca vrei sa ma joc cu tine, insa mama are treaba, las-o putin sa faca ceva si apoi ne jucam - asta merge mai greu ca ei nu au deloc notiunea timpului, ei nu inteleg cum adica mai tarziu, pentru ei mai tarziu e secunda doi. As aca ii dau ceva sa-l ocupe, hai Patrick deseneaza lui mami o floare, sau o casa - ca stiu ca sta mult si il tine ocupat, pana la urma ies niste mzgalituri dar vine fericit cu "floarea" la mine.

Cand scuipa il pun sa faca curatenie. Ii dau un servetel, fara sa ma enervez, ii zic frumos ca trebuie sa curatam unde murdarim. IL las pe el sa bolmojeasca acolo si apoi vin si eu dupa el si sterg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetele!
M-am trezit cu o durere de cap de nu stiu ce-i cu mine, dar trebuie sa trec si peste asta.

Delia aseara a tinut-o numai intr-un plans...a umblat taica-su cu o bricheta sa incalzeasca o roata de plastic de la o masinuta de-a ei ca tot cadea, iar Delia a luat-o imediat si bineinteles ca s-a fript. Si eu m-am fript ieri pe la cuptor, azi vad ca nu ma mai doare. Sper nici pe ea.
Cand s-o trezi vrem sa mergem la ferma animalelor, n-am mers niciodata si cred ca Deliei i-ar placea foarte mult, apoi venim sa ne odihnim ca deseara avem musafiri.
Doloress Smecher tare Patrickutul!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Urez si eu Andra,Beatrice,Roxana si Daniel-Cristian , sa aveti o copilarie minunata si plina de bucurii!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Buna dimineata !

Suntem buni de cinste, avem fata MARE!
Luati, poftiti ...!

LA MULTI ANI mladitelor aniversate astazi ROXANA , DELIA ELIANA , BEATRICE , DANIEL CHRISTIAN ! Multa sanatate, zile frumoase si pline de fericire, multe cadouri si petrecere frumoasa astazi!

Abia astept sa mi se trezeasca printesa sa-i la multi ani !

Desiree LA CAT MAI MULTE ANIVERSARI frumoase si fara nori Cum mai este Victoria?

Doloress, mi-bebelina multumim mult pt urari!

Doloress - ce smecher este Patrick . Este adorabil! Mi-l si imaginez cercetand polistul de kk

mi-bebelina - inca o speciala pt tine si un sa scapi de durerea de cap!
manutza, sa treaca buba Deliutzei!O zi EXTRAORDINARA va dorim!

Simonix - ma mananca limba sa zic multe dar cum timpul este inamicul meu nr.1 .... Oricum sunt de parere ca multi parinti fac din anumite reguli ambitie prosteasca.

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

MsBB
Si noi va dorim o zi minunata azi!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

LA MULTI ANI!
Andra
Roxana
Delia Eliana
Beatrice
Daniel Christian

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi! Viata sa va fie senina si plina de bucurii!
Mamicilor, numai bine!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput