Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Nu pot sa stau deoparte si sa nu o felicit din inima pe cea mai proaspata burticuta
Lori,felicitari si sarcina cat mai usoara pana la termen.

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lorich, wowowow, ce m-ai inveselit cu vestea asta. Frumos moment asta in care afli, mai urmeaza citeva ecografii minunate, stat iar acasa, ce fruuuumooooooooos. Bravo scumpa!
ABia astept sa vad ce este fata sau baiat. Sper oricum sa semene cu RObertzelul ca tare dulce si frumos e!
Luminel, sper sa-i mearga bine lui Cristi. Bine ca aveti program mai lung, e nemaipomenit asa.Adaptare usoara!

Matei a racit iar, tuseste sec, ii curge nasul. Bine ca urmeaza 3 zile de vacanta sper sa-l pun pe picioare, ne apucam de scos nas si aerosoli. Iar...Mor, dar n-am ce face...
Sa vina odata vremea aia buna ca nu mai rezist!
Doloress, mereu spui lucruri interesante, mie imi place sa te citesc. Dar aici asa stam, tb sa lucram cu noi insine, sa ne bagam in situatii provocatoare si sa ne obisnuim cu ele. Doar asa ne vom autoeduca Oricum ma simt mai bine cand stiu ca mai sunt si alte fete ca mine. E valabil si pt Luminel

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

am intrat special sa o felicit pe cea mai noua burtica Lorich, sanatate, sarcina usoara si un copilas cel putin la fel de cuminte, dulce si destept ca si Robert
Felicitari!!!
si sa nu uit de sarbatoritii zilei, cei care fac 2 anusori azi si cei care-si serbeaza ziua de nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Dooamne fetelor, suneti minunate, va pup cu drag!

Imi pare bine sa aud si de Dflavia si Alex@sara!

Nu aveti idee ce inima mi-au facut mesajele voastre, pt ca am inima cat un purice, nu stiu cum ne vom descurca financiar si nu numai cu doi, dar Doamne ajuta! Oricum, multumesc din sufleeeeeeeet!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna fetelor.

tuturor celor care isi serbeaza astazi onomastica.

Felicitari Lorich pentru veste, sarcina usoara si bebe sanatos!

mami de fetita Bianca 10.06.2008 si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Desiree, Victoria cum mai e?

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Victoria a fost fara febra 48 ore, acum s-a trezit si are iar 38.8C. Ieri am fost la dr. si el a zis ca daca nu mai are febra, e ok, ca dupa 24 de ore fara febra, nu o sa mai revina febra si ca probabil a fost un virus pe care l-a 'invins' ea singura si nu ii prescrie nimic! Doarme bine de 2 nopti, toata noaptea, dar uite ca iar a facut febra.

Apropos de party, noi facem sambata viitoare ca daddy lucreaza maine.

DOLORESS, nu mai retin, la Patrick ce a fost cand voi ati luptat cu febra o luna?

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Andra,Roxana,Delia Eliana,Beatrice,Daniel Christian,Patricia Maya,Tudor-Andrei SI TUTUROR copilasilor carora nu le-am urat, mamicilor, imi cer scuze, dar sunt atat de aeriana de o sapt. de cand a inceput febra...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Da mai, spuneti si voi!! Surpriza e si pt mine si eu am ochi tot asa ca emoticonu' ala! !

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 5+

Felicitari, draga mea, sarcina usoara si bebe sanatos si papacios.

Spuneti si voi de FEBRA asta, Victoria papa mai bine ca oricand, bea multe lichide, nu are nici un alt simptom, e intr-adevar mai lipicioasa cat are febra, dar cum a disparut febra cum e vioaie si exact ca inainte... pe cuvant ca eu nu inteleg!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

DESIREE le-ai spus foarte bine,numai ca parca vad ca au impresia ca le vorbesti SF,cunosc persoane asa care spun ca efectiv nu au cum sa stranga bani,nu au cum sa supravietuiasca cu ce au si merg din rau in mai rau...ca ei nu pot renunta la nimic din ce sunt obisnuiti.
asa ca am impresia ca nu o sa iti faci decat rau...
mai ales ca acum sunteti si bolnave tu si Victoria,asta iti mai trebuia !
mai,pana la urma nu sunt minori,cum era cazul nashei !! pana la urma ii ajutati destul,sunt adulti cu un copil pe drum,noi toti ceilalti cum ne-am descurcat cu copii casa masa ???
Pana la urma parca vad ca nu strang bani,si adca strang ii cheltuie la fel in doua luni,si tu te cam sacrifici degeaba ca sa fii tot reaua din film pana la urma...
punel pe daddy sa le zica el toate astea,ii tii cat ii ti daca asa ai apucat si sa se descurce,ca nu sunt nici primii nici ultimii cu un copil,cum se descurca toata lumea,se descurca si ei,sunt totusi intr-o tara in care au multe posibilitati,domnul joe sa munceasca zi si noapte sa isi tina familia,si sa lase hainele si figurile si sa ii tineti voi !
pai pe tine cine te-a ajutat?ca stai si plangi notpile ca nu mai poti de bolnava si de oboseala ! si esti toata ziua singura cu fata,au venit pana acum sa te ajute?o curatenie,o mancare,plimbat copil...ca e sora-sa !
sau vor numai maini intinse si ale lor stau in buzunare??

26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Of, cata dreptate ai! Am sunat-o de 2 ori, o data tot asa, cand nu m-am simtit bine sa vina numai sa se joace cu Victoria in sufragerie, in timp ce eu stau intinsa pe couch si a zis ca ea iasa la shopping; ok, fain. A 2-a oara ea s-a oferit sa stea cu Victoria sa iesim noi la cumoaraturi inainte de Craciun si cand i-am zis sa vina atunci, pe la 9 dimineata, a zis ca-i prea devreme, asa ca am zis, e ok, o luam pe Victoria cu noi, no big deal! Si de atunci eu mi-am promis ca nu-i mai cer ajutorul, desi ea se toooot ofera de 2 ani si cand i-am cerut, a refuzat! Asta e, sanatosi sa fim. Si sa stii ca ai dreptate si cu banii, ieri am certat-o, ca au comandat nu'sh ce DVD si a venit pe adresa noastra si am sunat-o sa-i zic ca a ajuns si a zis ca mai tre' sa vina unul. Pai, zic, Bravo! Foarte responsabil. Si mi-am promis ca eu nu mai zic un cuvant referitor la bani, dar la sfarsitul lui August (daca tot iresponsabili sunt si nu se pot muta ca NU AU BANI) le-am pus bagajele la usa si ea sa se duca la ma-sa si el unde poate... asta e, ca nu o sa le permit sa profite de noi si nici sa ne strice noua relatia. Mai ales ca marti (la aniversarea noastra) daddy ptr. prima oara in 7 ani a zis ca vrea sa ne casatorim. Mie mi-e totuna (sufleteste), dar ar trebui sa fim casatoriti, din motive legale si ptr. Victoria. Cum as putea eu sa-i spun eu ei cand va creste ca ce face Chelsea acum NU e ok, daca nici noi nu am fi casatoriti. Oricum, daddy a admis ca 7 ani am avut dreptate zicandu-i ca ii ofera putin cam multa libertat elui Chelsea si ca ii pare rau (acum) ca nu m-a ascultat, dar ca nu va face aceeasi greseala cu Victoria. I-am spus sa aiba grija sa nu cada in extrema cealalta cu Victoria si a zis ca nu-si face griji, ca stie ca eu l-as trage de maneca daca e prea sever sau prea libertin cu Victoria, ca de-aia-s eu aici, sa il tin pe el pe drumul drept de tata (adica, sa fie doar corect fata de ea). Of sunt atatea de spus... mi-e teama si ca nashul va afla si o va resent (???) pe nasa mai mult cand afla ca eu o primesc pe Chelsea cu tot cu Joe... nu face nici o diferenta; eu oricum sunt dispusa sa-i ajut 3 LUNI!, dar mi-e teama si ptr. casnicia lor... (a nasilor, ma refer), nu as vrea ca tocmai situatia noastra sa duca la sfarsitul casniciei lor... parca m-as simti pe undeva (pe ocolite, departeeeee) vinovata si responsabila... are sens ce spun eu aici?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

DESIREE le-ai spus foarte bine,numai ca parca vad ca au impresia ca le vorbesti SF,cunosc persoane asa care spun ca efectiv nu au cum sa stranga bani,nu au cum sa supravietuiasca cu ce au si merg din rau in mai rau...ca ei nu pot renunta la nimic din ce sunt obisnuiti.
asa ca am impresia ca nu o sa iti faci decat rau...
mai ales ca acum sunteti si bolnave tu si Victoria,asta iti mai trebuia !
mai,pana la urma nu sunt minori,cum era cazul nashei !! pana la urma ii ajutati destul,sunt adulti cu un copil pe drum,noi toti ceilalti cum ne-am descurcat cu copii casa masa ???
Pana la urma parca vad ca nu strang bani,si adca strang ii cheltuie la fel in doua luni,si tu te cam sacrifici degeaba ca sa fii tot reaua din film pana la urma...
punel pe daddy sa le zica el toate astea,ii tii cat ii ti daca asa ai apucat si sa se descurce,ca nu sunt nici primii nici ultimii cu un copil,cum se descurca toata lumea,se descurca si ei,sunt totusi intr-o tara in care au multe posibilitati,domnul joe sa munceasca zi si noapte sa isi tina familia,si sa lase hainele si figurile si sa ii tineti voi !
pai pe tine cine te-a ajutat?ca stai si plangi notpile ca nu mai poti de bolnava si de oboseala ! si esti toata ziua singura cu fata,au venit pana acum sa te ajute?o curatenie,o mancare,plimbat copil...ca e sora-sa !
sau vor numai maini intinse si ale lor stau in buzunare??

26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Of, cata dreptate ai! Am sunat-o de 2 ori, o data tot asa, cand nu m-am simtit bine sa vina numai sa se joace cu Victoria in sufragerie, in timp ce eu stau intinsa pe couch si a zis ca ea iasa la shopping; ok, fain. A 2-a oara ea s-a oferit sa stea cu Victoria sa iesim noi la cumoaraturi inainte de Craciun si cand i-am zis sa vina atunci, pe la 9 dimineata, a zis ca-i prea devreme, asa ca am zis, e ok, o luam pe Victoria cu noi, no big deal! Si de atunci eu mi-am promis ca nu-i mai cer ajutorul, desi ea se toooot ofera de 2 ani si cand i-am cerut, a refuzat! Asta e, sanatosi sa fim. Si sa stii ca ai dreptate si cu banii, ieri am certat-o, ca au comandat nu'sh ce DVD si a venit pe adresa noastra si am sunat-o sa-i zic ca a ajuns si a zis ca mai tre' sa vina unul. Pai, zic, Bravo! Foarte responsabil. Si mi-am promis ca eu nu mai zic un cuvant referitor la bani, dar la sfarsitul lui August (daca tot iresponsabili sunt si nu se pot muta ca NU AU BANI) le-am pus bagajele la usa si ea sa se duca la ma-sa si el unde poate... asta e, ca nu o sa le permit sa profite de noi si nici sa ne strice noua relatia. Mai ales ca marti (la aniversarea noastra) daddy ptr. prima oara in 7 ani a zis ca vrea sa ne casatorim. Mie mi-e totuna (sufleteste), dar ar trebui sa fim casatoriti, din motive legale si ptr. Victoria. Cum as putea eu sa-i spun eu ei cand va creste ca ce face Chelsea acum NU e ok, daca nici noi nu am fi casatoriti. Oricum, daddy a admis ca 7 ani am avut dreptate zicandu-i ca ii ofera putin cam multa libertat elui Chelsea si ca ii pare rau (acum) ca nu m-a ascultat, dar ca nu va face aceeasi greseala cu Victoria. I-am spus sa aiba grija sa nu cada in extrema cealalta cu Victoria si a zis ca nu-si face griji, ca stie ca eu l-as trage de maneca daca e prea sever sau prea libertin cu Victoria, ca de-aia-s eu aici, sa il tin pe el pe drumul drept de tata (adica, sa fie doar corect fata de ea). Of sunt atatea de spus... mi-e teama si ca nashul va afla si o va resent (???) pe nasa mai mult cand afla ca eu o primesc pe Chelsea cu tot cu Joe... nu face nici o diferenta; eu oricum sunt dispusa sa-i ajut 3 LUNI!, dar mi-e teama si ptr. casnicia lor... (a nasilor, ma refer), nu as vrea ca tocmai situatia noastra sa duca la sfarsitul casniciei lor... parca m-as simti pe undeva (pe ocolite, departeeeee) vinovata si responsabila... are sens ce spun eu aici?

_

Mergi la inceput