Oradea(cap.53) felicitari, Moni si bbAlex!!!
Raspunsuri - Pagina 17
Mercedes spune:
gabi- sa-ti fie de bine!
carla-ma bucur ca te-am cunoscut.
mamagiuliei- cred ca a fost ieri ceva in atmosfera se vedea si pe noi probabil gandul ca maine(adica azi) va fi luni ne-a stricat pofta de discutii.
Speram ca pe data viitoare sa fim mai multi in orice caz pe cat e posibil sa nu o organizati acum la sfarsit de saptamana ca nu vom putea veni.
moni- ma bucur ca ati ajuns si voi... chiar ma gandeam ca sigur n as avea curaj sa mai pun mana pe un copilas asa micut chit ca am doi pe stoc..
simina- ti-am admirat ieri parul negru, frumos si lucios. Imi pare rau ca n ai venit si tu cu nepotica ta.
Apropo acea inghetata o mai mancam candva???
szivarvany spune:
Cunosc io inca doo oradence + io care ii stem datuoare lu`Marius.
Ashe k e de musai sa mancam inghetata aia
(m-ai omorat, pic jos de pofta de dulce si`asa)
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Parca vad ca trece vara fara inghe' Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
apoi in ritmu` asta te cautam noi si aducem inghetata numa` tre` sa trecem zebra
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mercedes simina- ti-am admirat ieri parul negru, frumos si lucios. Imi pare rau ca n ai venit si tu cu nepotica ta. |
Ei..era proaspat vopsit. Daca ma vedeai cu 2 zile inainte, imi "admirai" firele carunte.
Nepotica era in sat, dar a venit pe la 8 la noi si a ramas cu bunica.
Plec si eu catre casa, ca am stat destul la servici.
sileriki spune:
Copil recuperat la ora 20 , a fost iar cu informatica in Arad , ce sa fac cum sa ma prezint eu cu sotu , stiti noi suntem parintii de Eric , o singura data am ajuns si noi , dar promit ca o data si odata tot venim fara sa va anuntam si apoi nu ne cunoaste decat Mercedes si Daria
Va pupam si mai vb
asta in loc de scuze , sincer imi pare rau
apropo peste chiar o saptamana face domnisoru 10 ani , deja avem programat sarbatorirea lui de 3 ori , , acum miercuri cu clasa , sambata la sora mea cu baloane si fite si luni cu prieteni lui
in fine sper sa fie totul ok
Gabi_K spune:
si io-s datoare cu o inghetata
Maine merge fiimea la Suncuius si io n-am somn, sa vedem maine, cand ma scol la 6
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
szivarvany spune:
Marius, ai 3 inghetate de la fete din start
Care ce mai faceti ?
Evi ... apoi puteai sa vii macar te vedea omu` si schimbam si noi doo vorbe