Oradea(cap.53) felicitari, Moni si bbAlex!!!
Raspunsuri - Pagina 18
marius spune:
Pot sa vin pe rand?
PS
Ce-i v-a prins flama sa platiti inghetata? Nu e rau.... Hai hotarati data si vin. Dar imi platesc singur inghetata.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
szivarvany spune:
Pt ca ti suntem datoareee, d`aia
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
adi2003 spune:
Azi am avut ghinion, mi-a puscat calculatorul de acasa. Ceva s-a ars din el. Asa ca am sa va scriu mai rar.
carla28 spune:
Salutari tuturor!
In sfarsit am si eu 5 minute libere si am zis sa intru sa va salut. Ma bucur ca v-am cunoscut si imi cer scuze ca am plecat asa de repede, dar noi am ajuns in parc pe la 4 jumate si Raul era deja plictisit si cu c*c* la fundic, si eu am plecat de acasa fara pampers si fara servetele si a trebuit sa mergem la farmacie sa cumparam.
Nu e de mirare ca eram toate asa fara chef, pentru ca a fost si cald, poate data viitoare ne intalnim undeva la o terasa sau cofetarie, sa bem si noi un suc, mancam o prajitura, inghetata.
Pe langa toate, Raul are febra de duminica seara si de azi am inceput sa-i dau si antibiotic, asa ca ma " distrez " de minune.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
cristina22 spune:
sanatate bb Raul!!
Noi azi avem serbarea...gata clasa I
Vacanta frumoasa la pitici!!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Gabi_K spune:
Carla sanatate la BB!
Cristina, bafta la serbare, asteptam pozele! Si la noi e ziua serbarilor azi, dimineata am scapat de clasa a 6-a, dupa masa incheiem clasa a 2-a
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
adi2003 spune:
Felicitari tuturor absolventilor!
Pc-ul meu e la reparat, nu stiu inca ce are. Oricum cel putin o piesa trebuie inlocuita. In rest ma topesc de cifre si caldura.
Gabi_K spune:
gata serbarile, asa liniste a fost azi dimineata in casa, inca dormeau cand am plecat
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Mercedes spune:
Si la noi s-a terminat ieri ultima serbare.
Vacanta faina pentru toti copiii!
simina -bafta si sa scapi ieftin cu pc-ul!
Apropo mergeti la concursul ratustelor din oras duminica? noi din pacate nu vom fi acasa dar chiar as fi vrut sa vad si sa adopt o ratusca...