BV Ada, Moni,Zguby,Mary,Rocsy,Virgi!mai-iun10 (87)
Raspunsuri - Pagina 9

anamariam79 spune:
Vesti de la Mary (Madamar)
a avut ieri ceva probleme cu tensiunea, previzibile, 18, dar acum e ok. Astazi a spus ca se simte nesperat de bine, slabita si tremura, dar bine. Inca nu l-a vazut pe Mateo decat in poze, asa ca azi va incerca sa se ridice si sa ajunga la el. A spus ca au apucat-o poftele: de zarzare, ca era ieri un zarzar langa geamul salonului. Pofte de mamica, ce sa-i faci.
Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna

theophillina spune:
DIANA de Rosanne
la implinirea unei lunite, sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si norocoasa!
Theodora 34+ Stelios
AMR 6 saptamani
BEBE STELIOS

lenabum spune:
BN FETELE
FELICITARI MAMICI
SA TRAITI SANATOSI BEBICI SI FARA COLICI
CINE NASTE AZI?
CUI SCOTEM MOTATELE?+34
bianca maria
AMR 6 sapt poate mai putin

dana81 spune:
Felicitari Rocsy! Bine ai venit Ana Sofia!
Felicitari Mary! Bine ai venit Tudor Mateo!
Felicitari Zguby! Bine ai venit Luca Stefan!
Felicitari Virgi! Bine ai venit Ioana! 34+
RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

zguby77 spune:
Multumesc mult de urari sunteti niste dragute. Si voua la fel felicitari la toate mamicile si multa bafta celor care urmeaza. Am vazut ca m-ati trecut si prima pagina, va dau informatiile care lipsesc: Luca a avut scorul scorul Apgar de9, saracutul a avut nevoie de putin oxigen dupa nastere avand in vedere ca am mai trecut si prin 7 ore de travaliu. Cum prima nastere a fost pe cale naturala doctorii au crezut ca reusesc si acum, insa micutul si-a pozitionat capul gresit, si nu a incaput pe col. Nu au vrut sa-l forteze si au recurs la cezariana.
Celalalt copilas al meu, Matei este nascut pe 15.03.2005 (am vazut ca e o data gresita)

veronicach spune:
Felicitari Rocsy,Mary, Moni, Zguby, Virgi!!!!
Bine ati venit Ana Sofia, Tudor Mateo, Alexandru Matei, Luca Stefan, Ioana
zguby, travaliu si apoi cezariana...uff cred ca ti-a fost tare greu...sper sa te recuperezi cat de repede
eu am cel mai cuminte copilas, doarme si mananca...noaptea il tinem cu noi in pat caci mi-e frica sa nu fiu prea adormita cand merg la patut,
ziua doarme cumintel la el
nu avem inca probleme cu colicii si sunt foarte fericita
laptele curge...poate prea tare uneori...m-am trezit cu rochita uda
fetelor voi ati incercat metodele din filmulet? cu infasatul, sasaiutul, leganatul usor?!
eu una il infas si doarme mult mai linistit decat atunci cand are manutele libere...la alaptat stam neinfasati si vorbim cu mamii
arturicii, caci stiu ca fetita ta a fost f linistita, asa de mult dorm?
noi avem deja 10 zile si procentul in care este treaz este infim....probabil sub 10 minute...(sau poate doar mi se pare )
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

dana81 spune:
De ce Maribell apare in lista la sfarsitul lui iunie?Daca ea are 38 de saptamani?Undeva nu e actualizat,cred.. 34+
RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

cris_09 spune:
Neata fetele
Bine v-am gasit...recuperez si eu incetisor din urma,ca inceppem sa ne acomodam cu programul lui bebe,care se arata foarte cumintel pana acum...numai ca mananca el mai putin si des,ca e micut si oboseste repede...dar probabil tine la silueta
Marilena felicitari pentru Tudor Mateo frumusel.Sa fie cumintel si papacios
Sabina felicitari pentru masina,sa o stapaniti sanatosi.Se pare ca pana la urma are loc si soacra...
Felicitari Virgina pentru Ioana sanatoasa!Sa va aduca numai bucurii!
Gabriela_s si eu am avut probleme cu "sfaturile soacrei" chiar din primele ore dupa nastere...eu ma urcam pe pereti de durere si ea insista sa-mi pun brau:i-am zis ca o sa-mi pun cand consider,ca daca raman cu burta eu o sa o car
Sa incercam sa nu mai luam in seama nemurile,ca ne stresam aiurea
Anamaria la noi a functionat super BABY DRINK pt colici
Bravo R_ocsy pentru Ana Sofia sanatoasa.Sa fie cumintica si sa manace laptic de mami cat mai mult!Iar tie recuperare usoaraTe asteptam cu poze si povestea nasteriii!
Maribell am avut si eu parte de procedura neplacuta,avand nastere provocata...deci..cred ca nu mai ai mult
Imi poti da si mie mesaj,ca acum sunt tot timpul acasa,si mi-ar face placere sa fac anuntul
Ioana(arturicii) si la noi se gasesc cirese,dar cand vezi pretul iti trece pofta
Iubirisca profita de "colul inchis"plimba-te cat mai mult,relaxeaza-te,dormi...e minunat sa fii mamica,dar fiecare perioada are partile ei bune si trebuie profitat de toate
Veronica Sebastianul meu sta numai in costumas..doar prima zi l-am tinut infasat,dar m-am gandit ca nici mie nu mi-ar conveni sa stau legata.Sau e bn sa-l tin infasat?
Si acum problema problematica..Am studiat de dimi cu sotul putica lu bebe,si am incercat sa desfacem pt a curata..dar nu merge deloc deloc
E prea mic?Sau cum se face?Mamicile cu baietei PLEASE HELP!
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)