BV Ada, Moni,Zguby,Mary,Rocsy,Virgi!mai-iun10 (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Salutari, burtici si mamici!

De cateva zile ma tot chinui sa recuperez si eu, dar incet, incet....ca s-au dus vremurile in care stateam numai pe net toata ziua

Inca sunt mult in urma, dar vreau sa scriu cate ceva fetelor, sa nu uit apoi...

Vero felicitari pentru nastere. Tare mult va mai admir pe cele ce aveti curaj sa nasteti normal...eu recunosc cu mana pe inima si a doua oara tot la cezariana m-as baga

Legat de botezul la Tulip Inn, am fost acolo la un botez, frumoasa locatia, are si terasa, dar atentie, prietenii mei au fost tare suparati pe servicii, i-au pacalit intr-un mare fel la mancare, undeva la jumatate din cat comandasera...a iesit cu discutii multe apoi...

Cris09 felicitari. Pana la urma a ramas bebe Sebi, bag de seama

Nana felicitari pentru bebelina...ale noastre s-au nascut in aceiasi zi...si la 10 grame diferenta Si eu am fost foarte surprinsa cat de puternic este instinctul de mama. Am refuzat orice ajutor din partea "neamurilor" si ne descurcam singurei cu bebelina, eu si cu sotul.

Anamariam si bebelina mea plange de mama focului la schimbat de scutec, dar eu am prins un pic o smecherie, si o schimb cand inca e un pic adormita, cand nu s-a trezit de tot. Cred ca nici nu isi da seama ce se intampla

Mai am de recuperat cateva pagini din cap. trecut si capitolul de acum. Trimit mesajul si revin cand oi mai putea...ca bebe zici ca are un ceas la fund....au trecut 3 ore...gata...semne de trezire.

Pupici multi, nasteri usoare in continuare si recuperari rapide

Tot nu am apucat sa schimb semnatura...

38+ cu cat un ghemotoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

crisdin cate-mi aduc aminte,igiena sa limitat pana unde sa putut,nu am fortat

+34 bianca maria
AMR 6 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Buna burtici si mamici!

Adinutzza_87, vad ca nu esti trecuta in listuta de pe prima pagina, lasa-ne data nasterii, ultima menstruatie, data probabila a nasterii, sexul si numele bebelusului sa te trecem in listuta, daca vrei.

Discordia, te asteptam cu vesti, ce facem maine, scoatem motatele?

Bilica, chiar ma intrebam ce mai faci, ca n-ai mai intrat de mult. Sunteti bine?

Iubirisca, felicitari pentru 37+, si lasa bebita sa mai dospeasca un pic, ca nu e rau.

Ana, multumim de vestile de la Marlena, refacere usoara ii doresc si sa-l vada cat mai repede pe bebe Mateo.

Lenabum, Ada (dunemaire) are programare la nastere astazi, si poate Maria (maribell) cine stie?!

Zguby77, postez mesajul asta si fac modificarile de care ai spus. Bine ca totul s-a terminat cu bine pana la urma, desi 7 ore de travaliu, of, saracuta si saracutul bebe.

Veronicach, ce frumos povestesti tu de bebe linistit si laptic mult. Bravo, felicitari! Tu spuneai ca bebele tau a fost f linistit in burtica, asa se dovedeste a fi si acum. Asa sper si eu ca si al meu e f linistit in burtica.

Dana81, am observat si eu mai demult ca Maria (maribell) e trecuta la sf lunii iunie, fara UM si DPN exact. Ori nu stie datele exacte, ori a uitat sa le zica la momentul in care a fost trecuta in listuta, mereu m-am tinut sa-i zic sa ne spuna datele exacte sa o trec in listuta si mereu am uitat. Na, ca poate o sa nasca si tot netrecuta corect ramane.

Cristina, ce bine ca puiutul tau e cumintel, asta mai usureaza din munca grea de mamica. Of, ce spui de putulica si mie mi-e groaza de momentul asta, al curatarii ei ca nu stiu cum sa fac. Noi speram sa putem sa-i facem circumcizie din maternitate, sa scapam de problema asta, desi ma indoiesc ca or sa-i faca atat de mititel. Mamicile de baietei sa ne spuna si noua cum se face.

Remy_mv, ne bucuram sa mai aflam si vesti de la voi, eu asa admir mamicile care dupa nastere incet, incet redevin active pe forum. Sper sa pot si eu, ca doar na, trebuie sa ne mutam toate la scutece apoi.

Pupici la burtici, mamici si bebici!

Theodora 34+ Stelios

AMR 6 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

cris09 cand a venit mama si mi-a spus sa il infas nu am fost deloc de acord
apoi am dat un search pe net si am gasit la primul articol avantajele infasarii, la fel si la al doilea...
infasatul nu este pentru a avea picioruse drepte dar are, la unii copilasi, rolul de a ii linistii
daca te-ai uita la filmuletul de pe mail-ul comun, pt care multumesc, ai vedea ca acesta le aduce aminte de modul strans in care stateau in uter
acum depinde si de copil, fetita nasii mele nu suporta nici macar sa o inveleasca pe manute
Mateiut se odihneste mai bine, asta am constatat, dar recunosc ca m-am certat un pic cu mama cand mi-a sugerat prima data

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marisa_ana spune:

FELICITARI PROASPETE MAMICI BEBEI SANATOSI SI FFF CUMINTI!
Ieri am fost in Ungaria sa verifice bataile inimii copilului.Ne-am trezit dimineata sa fim iute gata sa rezolvam ca taticul tb sa si munceasca si va dati seama ca tot efortul nostru a fost in zadar. .acolo e hylife . .cafeluta cafeluta si intro- ul de dimineatata tb respectat. Am ajuns pe la 12 inapoi iar la vama deja cred ca ne recunoaste lumea, ,oricum cand vad burtoiul stiu de unde venimsau unde maegem asa ca nu se sta.
Vorbind cu o mamica a 2 ma plangeam de starea mea si cat astept sa vina bebika la care mi-a zis ca si asteptarea e grea dar mai greu e dupa cand daca ai norocul unui copil agitat nu prea dormi, esti zombie.
Marybel mi s-a parut o procedura cam ciudata cea facuta de dr tau, nici mie nu imi prea place pe masa si ma simt incomod dar nu sa sangerez sau sa ma doara.Oricum el stie ce face si cu siguranta a vrut sa verifice ceva.Eu zic ca chiar daca vine micuta acum ,esti in termen si e ok. Eu parca tare astept.
Am si preferinte cand sa vinao rog sa vina cd sunt odihnita sa Mi-a intrat ideea in cap si am visat toata noaptea ca nasc ca am hemoragie urata si alte prostii./ Parca in ultimile nopti o iau razna. .

Ana Maria 38+ cu Marisa Alexandra

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

remy sincer inainte sa fiu insarcinata nici nu visam sa nasc natural
pana si mama,si in luna a 9, imi spunea sa nasc cu cezariana..la fel si soacra..doar dr a fost cu nasterea naturala, insa si eu m-am simtit linistita cu aceasta decizie(cred ca cel mai important e cum ne simtim psihologic)
by the way...mamei i-am spus doar dupa ce am nascut...ma sunase in dimineata respectiva dar am omis sa-i spun ca sunt in spital..altfel nu as mai fi avut travaliu "linistit"
cris09 nu cred ca trebuie sa fortam lucrurile la putzulica..daca citesti gasesti pareri pros si contra..al meu momentan e mult prea mic pt asa ceva( eu asa cred :d)
teo...iti odresc din suflet sa ai bebe la fel de linistit ca al meu, dupa ce am iesit din sptal,...acolo imi facea noptile cam albe (dar era mult zgomot si bb al meu e mai sensibil la zgomote)
sa dea Dumnezeu sa se linisteasca toti bebelusii...numai cand ma gandesc ca ar putea avea asa dureri de la colici ma apuca plansul

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Gabriela_s si eu am stat cateva luni cu socrii si a fost un dezastru mai ales ca provin din alt oras si exista multe diferente , culinare, religioase etc. .sa nu mai spun ca aici lumea e maghiarizata si eu nu stiu o bobaba magh. Cel mai bine e sa stai separat cu sotul chiar daca financiar te mai chinui un pic. Acum si cu soacra ma inteleg mai bine ca nu ne vedem zilnic.Cred ca daca s-ar baga tot timpul cineva in treba mea , cu indicati pretioase as turba.Oricum mereu am ripostat si a iesit urat.

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna scumpele

Mama dar ce de nasteri aici!! ce de proaspete mamici!
Felicitari R-ocsy, Moni_or, Zguby, Virgi,. ,MAry!! Sa fiti fericite si sa va recuperati repede!

Mirci a inceput azi gradinita, prima zi. Nu a plans, a zis de cateva ori mama, mama si si-a vazut de treaba. sper sa Nu avem probleme, mai ales ca e o gradi cu 8 locuri maxim, sper ca incidenta microbilor si virusilor s afie mai mica.

Multumesc si eu fetelor care ne-au urat la multi ani pentru Ilincutza: Teophilina, Andradap, gabriela-S Prima luna a trecut ca prin vis pentru ca mai mult ne-am concentrat pe Mirci si I-am dat mai mult lui atentie. Acum, daca l-am dat la gradi, sper sa ne concentram si pe ea si sa nu pierdem perioada asta din viata ei in stres si pe fuga..
Gabriela-Simi pare rau de probl cu familionul, macar sa ai parte si de ajutoare, nu numai de sfaturi!!
Cris_09 noi am tot incercat, asa cum am fost sfatuiti, sa decalotam putzica lui Mirci inca de la prima baita, dar nu am reusit. Am ajuns la 1 an la chirurgie pediatrica si am tras o luna de zile pana a trecut usturimea la putzica. Dar nu e musai sa fie asa la toti. Unii nu fac fimoza. Incercati atat cat puteti sa decalotati, sa nu se rupa pielicica.- cum am auzit ca au patit alte mamici.
nu e o tragedie
Artu misto coperta de album Super ca i-ai inscris pe baieti la scoala de vara! ma gandesc ca poate mai apuci sa faci si tu un nani in timpul zilei.Sabina nasol cu menajera, sper sa gasesti alta repede

Cu concediul, noi am fost cu Mirci la 2 l la Bran. A fost cumplit drumul cu masina - ca el nu a fost compliant sa stea nicaieri decat in brate si plimbat -, dar in rest a fost excelent.
si acum ma bate gandul sa gasim o excursie undeva in grecia la toamna...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Discordia vad ca tu ai termenul azi.Bebikului tau ii place tare mult in burtika. ce faci cum te simti?

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI, BUN VENIT PE LUME PUI MICI SI DRAGI [flo

eu sunt cam pe fuga, dar vreau sa-i raspund Cristinei, mami de Sebi referitor la putulica. din cate stiu eu, toti baietii se nasc cu fimoza, e ceva normal fiziologic, explicatia fiind ca este o masura de protectie a corpului pentru a evita patrunderea in zona sensibila a mizeriei. deci in mod fiziologic deschiderea preputului e fff mica, uneori ca varful unui ac de gamalie. trebuie sa ai grija sa poata urina.
si david a fost la fel, ma speriasem la inceput, apoi pediatra mi-a explicat ce si cum stau lucrurile, m-a sfatuit ca la baita sa incerc sa-l decalotez fff usor, astfel incat sa nu-l doara. dar mi-a recomandat manevra asta pe la 2-3 luni, nu chiar de la nastere. si cu multa rabdare, in timp s-a decalotat complet, dar in niciun caz inainte de un an...

gata, fug la ale mele, sper sa pot totusi sa am cateva zile inainte sa nasc fara sa fie nevoie sa alerg pe drumuri, ca mi s-a luat de asa concediu !!!

scuze ca nu pot sa fiu la zi cu toate, insa va trimit gandurile mele bune .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput