BV Ada, Moni,Zguby,Mary,Rocsy,Virgi!mai-iun10 (87)
Raspunsuri - Pagina 8

maribell spune:
BRAVO MARY !!!!
RECUPERARE USOARA, SANATATE SI MULT LAPTIC !!!!
BINE AI VENIT BEBE TUDOR MATEO !!!!
SA FII SANATOS, PAPACIOS SI NECOLICOS !!!
MARIA SUPER FERICITA
38
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

theophillina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maribell eu pe cine pot deranja in caz de.....cu un mesaj???????? MARIA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24 |
Pe mine, daca vrei, cu mare drag.

Theodora 34+

AMR 6 saptamani
BEBE STELIOS

adinutzza_87 spune:
FELCITARI TUTUROR MAMICILOR!!!!!!!!
NU AM MAI INTRAT DE MULT SI MA BUCUR SA VAD K DEJA LUMEA A INCEPUT SA NASCA :)
GRAVIDUTELE CARE NASC NATURAL DE CARE EPIDURALA SI-AU CUMPARAT? EU MI-AM LUAT BROWN? A FOLOSIT CINEVA K SPER SA-SI FACA EFECUTL.
CE MAMICA URMEAZA SA NASCA LA POLIZU?

arturicii spune:
Felicitari Rocsy!
Bine ai venit Ana Sofia!
Felicitari Mary!
Bine ai venit Tudor Mateo!
Felicitari Moni!
Bine ai venit Alexandru Matei!
Felicitari Zguby
Bine ai venit Luca Stefan!
Felicitari Virgi!
Bine ai venit Ioana!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina

arturicii spune:
Taman azi la marea agitatie am lipsit; insa motivat; am pana la pranz, cu Sabina desigur ca azi-noapte a avut chef de povesti; haioasa si senina, cu ochi maaaari deschisi sa studieze ea tot; eu cu ochi cam mici insa am facut o medie si am trecut cu bine noaptea, recuperand ziua;
ce minuni face ptr cantitatea de lapte un somn bun.
Apoi am mers doar eu la baieti la scoala ca au avut spectacol de Tam Tam. Super a fost!
Pe seara am inscris baietii la Tabara de Vara (ii ducem dimineata si ii luam dupa-amiaza; fac o gramada de activitati, mai toate in aer liber).
Iar acum degust...CIRESE ! In sfarsit s-au dat gasite si aici.
O zi faina maine si FELICITARI proaspetelor mamici!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina

discordia spune:
FELICITARI R_OCSY
BINE AI VENIT BEBE ANA SOFIA
mamica de fetita si 40s+ cu
Am intrat in prelungiri

discordia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinutzza_87 FELCITARI TUTUROR MAMICILOR!!!!!!!! NU AM MAI INTRAT DE MULT SI MA BUCUR SA VAD K DEJA LUMEA A INCEPUT SA NASCA :) ![]() ![]() GRAVIDUTELE CARE NASC NATURAL DE CARE EPIDURALA SI-AU CUMPARAT? EU MI-AM LUAT BROWN? A FOLOSIT CINEVA K SPER SA-SI FACA EFECUTL. CE MAMICA URMEAZA SA NASCA LA POLIZU? |
Adinutzza, eu voi naste la Polizu,cu dr. Tataru, daca nu nasc nici azi, maine dimineata ma postez la spital cu tot cu bagaj.
Adevarul este ca ieri am avut treaba la banca pt obtinerea unui imprumut, pe la 10 voi merge la un notar, iar sotul are un proces la tribunal. Asa ca nici azi nu voi avea timp de nascut. Dar de maine sunt disponibila

mamica de fetita si

Am intrat in prelungiri

marylenac spune:
Buna dimineata, dau eu cu mult lapte....
Sper ca sunteti bine cu toatele...
Maribell, eu sunt tot timpul acasa, asa ca ma poti suna oricand pt a anunta ceva. E valabil pentru oricare dintre fete care vor sa anunte ceva. Mi-ar face placere sa fiu mesagerul vostru pe forum. Ca eu vad ca nu dau semne ca nasc...Tel. meu il gasiti la contacte.
Mami de Matei nazdravan si Tudor, 39 s

Iubirisca spune:
Neata fetele, felicitari proaspetelor mamici si ingerasilor care au venit pe lume.
Noi am intrat in 37 saptamani, am fost ieri la doctor si avem colul inchis, asa ca ne mai vedem la doctor saptamana viitoare la sfarsit.
Nu prea mai am rabdare, nici eu nici sotul, dar deh ce sa facem asteptam, papusica mea cred ca prefera mai mult burtica decat meediul exterior.
Iubirisca 37+ cu
papusica mica, Cristina Alexandra