Aspirante optimiste > 20 ani (503)
Raspunsuri - Pagina 8
roxy_s spune:
eu la prima sarcina am avut la fel, chisturi, cica de la AC, mi-a dat duphaston 3 luni si am luat si branca ursului dar doar 2 luni ca am si ramas.eu zic ca mi-a folosit si duphaston si branca.
Viitoare mamica
roxy_s spune:
eeeee didi zic si eu ca poate , poate o fi gresita si in loc de 1,2 sa si fie 120
mai visez si eu putin.
pana luni trebuie sa-mi vina.
Viitoare mamica
didi32 spune:
Alooooo, ce-i destrabalarea asta aici? Toata lumea scrie in acelasi timp???
Deci Aditza, draga mea, linistete-te ca nu faci bine. Lasa balamucu, ca ala-i pt altii, nu pt noi, da? Schimba dr daca nu are aparatura ca lumea si gata. E plin Bucurestiul de dr...
in devenire
aditzaC spune:
anamira ........da continte si vitex, am luat o luna numai ! dar este f bun, vi-l recomand
mi-am luat iar tensiunea 10.9 cu 7.2 si puls 91 a mai scazut de la 101 la 91.
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
anamira spune:
Si tu ai ovare polichistice? sau ai avut un chistulet?
Sa stii ca acum stau si ma gandesc sa le combin sau nu. Tu ce zici? Poate daca iau si vitex si branca iese ceva
Da Doamne sa vina pana atunci sa scapi de stres. Vara asta sa vina la toate sa ne ducem la odisee sa ne continuam povestile
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s eu la prima sarcina am avut la fel, chisturi, cica de la AC, mi-a dat duphaston 3 luni si am luat si branca ursului dar doar 2 luni ca am si ramas.eu zic ca mi-a folosit si duphaston si branca. Viitoare mamica |
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
aditzaC spune:
da didi ...asa voi face ! sambata merg la un medic ...sapt viitoare mai merg si la altul si ma voi decide , ce sa fac asta e
anamira spune:
Tensiune e buna, pulsul cred ca inca e marit. Nu stiu care sunt valorile in sarcina, poate e normal
citat din mesajul lui aditzaC anamira ........da continte si vitex, am luat o luna numai ! dar este f bun, vi-l recomand mi-am luat iar tensiunea 10.9 cu 7.2 si puls 91 a mai scazut de la 101 la 91. D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu |
_
roxy_s spune:
deci dupa ciclu incep branca ursului. ca parca nu se ia in timpul ciclului nu?
aditza tu cand ai luat donavital? acum inainte sa ramai?? aia te-a ajutat sa ramai??
Viitoare mamica
anamira spune:
Asa e Didi, destrabalare Bine ca va mai prind si eu online ca sa va mai trag de limba ca nu-mi place sa vb singura
citat din mesajul lui didi32 Alooooo, ce-i destrabalarea asta aici? Toata lumea scrie in acelasi timp??? Deci Aditza, draga mea, linistete-te ca nu faci bine. Lasa balamucu, ca ala-i pt altii, nu pt noi, da? Schimba dr daca nu are aparatura ca lumea si gata. E plin Bucurestiul de dr... in devenire |
_
aditzaC spune:
fetelor cica si eu aveam ovare polichistice ..eu la viata ema am avut doau chisturi pana acum : unul de 4.5 cm si l=-am tratat cu AC si unul de 6.5 cm cand am ajuns la laparoscopie si mi-a zis ca era endometriozic .SI asta de azi ........de 2.6 cm care mama lui sa fie , chiar o fii chist ?
flavinul mai este fff bun ...vil recomand , eu stiu multe fete care faceau trat cu flavin7 si au ramas gravide