Aspirante optimiste > 20 ani (503)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Fetelor eu cred ca le combin ca amandoua sunt pt. reglare asa ca nu vad ce rau pot sa faca

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ana ..da stiu ca pulsul e inca mare , unele mamici au zis ca in sarcina asa e normal si ca asa se intampla , sper sa fie ok

roxi ..da iubita acum inainte sa raman , este prima oara cand am ramas in viata mea !

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Deci ma declar capiata, poate sa faca cineva o recapitulare scurta? ca pana citesc 2 raspunsuri, ma trezesc ca sunt cu o pagina in urma

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anamira eu am avut anul trecut inainte sa raman gravi , chistulete. apoi dupa sarcina nu mai am nimic. acum totul este super bine dar eu n-am ramas
ce mai zici de asta?

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Roxy asa e intradevar si mai rau, sa fii ok si sa nu stii dc nu ramai. Macar eu stiu care e problema mea. Poate e de vina stresul, zic eu

_

Mergi la inceput

anamira dar ce este vitex???
ce-i aia?nu are nimic daca le combini, nu cred sa aibe ceva.

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Didi esti totala

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Deci ma declar capiata, poate sa faca cineva o recapitulare scurta? ca pana citesc 2 raspunsuri, ma trezesc ca sunt cu o pagina in urma

in devenire

_

Mergi la inceput

anamira asta cred ca este stresul. ca ma tot gandesc atata. dar cum sa nu ne gandim.la mine este prima luna de incercari asta si eu speram sa fie si ultima, adica sa si raman
dar de unde.....
poate este urmatoarea.

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Vitex agnus castus este cica planta fertilitatii si se gaseste in produsul vitex fruit uite aici http://www.naturashop.ro/vitex-fruit-chaste-tree-p-944.html
Eu l-am vazut si la plafar si ma gandesc sa-l incerc. Am citit pe forum la naturiste si homeopate si multe fete ziceau ca e ok. Acum stii cume e, sunt si persoane la care nu a folosit, insa eu am incredere in mama natura

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

anamira dar ce este vitex???
ce-i aia?nu are nimic daca le combini, nu cred sa aibe ceva.

Viitoare mamica

_

Mergi la inceput

Ioi Roxy, chiar din prima? Era mult prea frumos dar poate e din a 2-a ca si prima data Asa ca nu dispera, inca nu e cazul. Ce sa zic de mine care ma chinui de 8 luni sa am o ovulatie

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

anamira asta cred ca este stresul. ca ma tot gandesc atata. dar cum sa nu ne gandim.la mine este prima luna de incercari asta si eu speram sa fie si ultima, adica sa si raman
dar de unde.....
poate este urmatoarea.

Viitoare mamica

_

Mergi la inceput