Aspirante optimiste > 20 ani (503)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anamira am citit acum si mi se pare ok. si il poti lua asa fara reteta?? asta cum se ia? tot pana la ovulatie? sau toata luna?

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

anamira asta cred ca este stresul. ca ma tot gandesc atata. dar cum sa nu ne gandim.la mine este prima luna de incercari asta si eu speram sa fie si ultima, adica sa si raman
dar de unde.....
poate este urmatoarea.

Viitoare mamica

Adica tu ti-ai facut planuri ca taca-paca si gata iese rezultatu'? Pai atunci noi astea cu niste ani la activ ce sa mai zicem? ia stai sa intre Dragutza care incearca de-o gramada de ani sa vezi ce zice. Eu care ani la randul m-am gandit ca eeeee, am timp, m-am trezit ca nu-i ca-n filme vorba aia si dureaza nene, oricat am fi noi de sanatosi. Ideea era Roxy draga: rabdare si tutun. Sa dea D-zeu sa fii mai norocoasa ca noi, dar nu te arunca in butoi dupa prima luna

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Aditza esti sigura ca flavin 7 este pt. fertilitate? Am citit ca e mai mult pt. tromboza, intarirea sistemului imunitar, alergii, diabet

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

fetelor cica si eu aveam ovare polichistice ..eu la viata ema am avut doau chisturi pana acum : unul de 4.5 cm si l=-am tratat cu AC si unul de 6.5 cm cand am ajuns la laparoscopie si mi-a zis ca era endometriozic .SI asta de azi ........de 2.6 cm care mama lui sa fie , chiar o fii chist ?
flavinul mai este fff bun ...vil recomand , eu stiu multe fete care faceau trat cu flavin7 si au ramas gravide

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

anamira asta cred ca este stresul. ca ma tot gandesc atata. dar cum sa nu ne gandim.la mine este prima luna de incercari asta si eu speram sa fie si ultima, adica sa si raman
dar de unde.....
poate este urmatoarea.

Viitoare mamica

Adica tu ti-ai facut planuri ca taca-paca si gata iese rezultatu'? Pai atunci noi astea cu niste ani la activ ce sa mai zicem? ia stai sa intre Dragutza care incearca de-o gramada de ani sa vezi ce zice. Eu care ani la randul m-am gandit ca eeeee, am timp, m-am trezit ca nu-i ca-n filme vorba aia si dureaza nene, oricat am fi noi de sanatosi. Ideea era Roxy draga: rabdare si tutun. Sa dea D-zeu sa fii mai norocoasa ca noi, dar nu te arunca in butoi dupa prima luna

in devenire

didi asa este, atatia ani.....offffff
sincer credeam ca gata, din prima iese, mai ales ca totul a fost bine....nici nu stiu, nu vreau sa ma mai gandesc si sa ma intristez iar. cum o vrea Dumnezeu asa va fi.

Viitoare mamica

Mergi la inceput

De la Plafar se poate lua fara reteta si fiind 100 de pastile intr-un flacon, am zis ca numa bine imi ajung 1 luna daca iau cate 3 buc/zi. Poate mai bag si cate un ceai de coada soricelului ca-s mare fan al ceaiului, iar daca tot beau mai bine sa fie si cu folos.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

anamira ....flavinul 7 este bun pt multe , si da este bun pt infertilitate , o femeie care nu ramane gravida ..din N motive nu neaparat grave este infertila , si da este bun !
in plus este excelent pt imunitate , si multe alte boli ..........sa stiti ca si imunitatea asta are leg cumva cu infertilitatea

Mergi la inceput

Fetelor va las pana dupa 7 ca intra sotiorul. V-am

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ok ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Roxy da-i drumu' de langa butoi ca e incuiat si batut in cuie de Cosmi.
Cooooooosmi, help, sa stii ca Roxy da tarcoale butoiului! Na, ca te-am parat, acu' sa te vad.
Ana
Apropo de toate chestiile alea naturiste, poate mai intra Andreea sa va spuna si ce alte efecte au sau poate gasiti ceva pe site-ul ei, ca nu se pot combina chiar oricum. Ea ne-a mai dat sfaturi aici cand ne luase flama si goleam plafarurile de ceai de napraznic, remember?

in devenire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Roxy da-i drumu' de langa butoi ca e incuiat si batut in cuie de Cosmi.
Cooooooosmi, help, sa stii ca Roxy da tarcoale butoiului! Na, ca te-am parat, acu' sa te vad.
Ana
Apropo de toate chestiile alea naturiste, poate mai intra Andreea sa va spuna si ce alte efecte au sau poate gasiti ceva pe site-ul ei, ca nu se pot combina chiar oricum. Ea ne-a mai dat sfaturi aici cand ne luase flama si goleam plafarurile de ceai de napraznic, remember?

in devenire

didi nu dau tarcoale .am nervi, atatdar stii ce nervi am????

Viitoare mamica

Mergi la inceput