Aspirante optimiste > 20 ani (503)
Raspunsuri - Pagina 11
oanab04 spune:
Buna fetelor, hai ca ma bag si eu putin in seama ca sa o zapacim pe didi de tot
Astazi sunt f bucuroasa: Am facut un ou. Prima luna pe anul asta cand intr-un final am ovulat, v-am zis acum 2 zile ca am fost si aveam un folicul frumos, azi am fost iar si mi-a zis ca s-a spart, deci totul e ok, am si prestat zilele astea la greu, asa ca ... Doamne ajuta poate e luan norocoasa.
Roxi nu fi suparata, totul este bine la voi si o sa vina si bebe cat de curand sigur, hai ca timpul trece repede, e o noua luna mai norocoasa.
Am aflat de o cunostinta care a ramas a doua oara cu prezervativ (care probabil ca s-a spar ca altfel e imposibil) iar noi nu stim cum sa mai stam dupa cu piciorale pe pereti si tot degeaba.
Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...
aditzaC spune:
roxi ce ai mama???
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditzaC spune:
oana felicitari pt ou ...sa se faca un embrion din el , doamne ajuta
didi32 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxy_s
didi nu dau tarcoale .am nervi, atatdar stii ce nervi am???? Viitoare mamica |
Stiu draga mea ca seamana leit cu ai mei
in devenire
draguta spune:
la toate fetele
sa va spun: am luat si eu branca ursului timp de trei luni si din a patra au inceput sa ma doara f. tare ovarele la mestruatie, nu stiam care e cauza, am mers la control, mi se dezvoltase un chist de toata frumusetea pentru care am luat 3 luni AC, asa ca aveti grija fetelor la branca si sa nu va mai spun ca perioada aia nici nu suportam sa se apropie sotul de mine
didi32 spune:
Ooana felicitari pt ou, f tare faza cu am facut un ou! Tinem pumnii sa fie un out productiv. Apropo de picioare pe pereti sa stii ca pot sa ma-nscriu la circ la cat balet cu picioarele-n sus fac de fiecare data
in devenire
draguta spune:
didi, lasa-ma cu picioarele pe pereti ca am stat si eu in fiecare luna, nu cred ca asta e secretul, la cine e sa se prinda..
eu nu inteleg faza cu:am ramas prin fereala
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta didi, lasa-ma cu picioarele pe pereti ca am stat si eu in fiecare luna, nu cred ca asta e secretul, la cine e sa se prinda.. eu nu inteleg faza cu:am ramas prin fereala |
M-ai bagat in ceata
in devenire
aditzaC spune:
didi ai fost mortala ...mor de ras
stiti cum am ramas eu gravi? am avut trei zile la rand de foc cum nu au mai existat pana acum ..si m-am trezit cu oul transformat in embrion!