Aspirante optimiste > 20 ani (503)
Raspunsuri - Pagina 12
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aditzaC didi ai fost mortala ...mor de ras stiti cum am ramas eu gravi? am avut trei zile la rand de foc cum nu au mai existat pana acum ..si m-am trezit cu oul transformat in embrion! D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu |
Da ma, da' nu d-aia ai ramas, ci fiindca ti-am spus eu si Bebelu ca e bebe sigur
in devenire
aditzaC spune:
dragutza cum nu intelegi prin fereala ? si eu stiu multe pers s-au ferit si au ramas , oricum un lucru e cert si testat ramai atunci cand nici macar nu te atepti
eu plec acasica nu cred ca mai intru , vreau sa il relaxez pe bebe in pat ca azi l-am stresat destul , saracul de el , o zice vai dar ce mama nebuna !!!!
va tukulesc pe toate fara numar
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
draguta spune:
aditza, eu cred ca ei vor sa spuna ca s-au ferit dar el nu a fost suficient de atent ca la inceput e doar lichid seminal
oanab04 spune:
Am ras intr-o seara vreo 2 ore de sotul ca i-am zis ca mi-a zis cineva ca si statul in lumanare poate sa dea rezultate, l-am vazut eu un pic nedumerit da abia dupa ce a zis ok, daca vrei tu o sa incercam mi-am dat seama ca el a inteles ca sa in lumanare
Asa ca Didi vreo 2 foci ne mai lipsesc in dormitor ca sa fie circul complet ca acrobatii dupa prestatii fac eu
Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...
didi32 spune:
Oana la noi e munca in echipa, respectiv soata are grija sa fie lumnanarea dreapta si nu ma lasa sa ma misc aiurea. si noi radem de ne prapadim de chestia asta. ba cateodata mai si vorbeste cu gigeii si le spune ce-au de facut
in devenire
oanab04 spune:
Fetelor stiti ceva de ama?? ca nu a mai intrat.
Ama treci la raport! Cand ai unda verde de la dr?
Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...
roxy_s spune:
oana si didi ce-am mai ras cu acrobatiile voastre
eu nu stau asa, nu fac nici o acrobatie, stau in patic vreo 15-30 min si atat.
ce faceti?mie m-au trecut nervii, am ajuns acasica si cand l-am vazut pe al meu ca pregatea legumele pt ciorbica zambind si bucuros ca am venit acasica,mi-a trecut toti nerviioffff un bebic este tot ce ne lipseste
ma fetelor nu stiu ce-o fi cu ama.
pai stiti cine n-a mai scris de mult? JoAnn, vas si ama.unde-or fi??
Viitoare mamica
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s oana si didi ce-am mai ras cu acrobatiile voastre eu nu stau asa, nu fac nici o acrobatie, stau in patic vreo 15-30 min si atat. ce faceti?mie m-au trecut nervii, am ajuns acasica si cand l-am vazut pe al meu ca pregatea legumele pt ciorbica zambind si bucuros ca am venit acasica,mi-a trecut toti nerviioffff un bebic este tot ce ne lipseste ma fetelor nu stiu ce-o fi cu ama. pai stiti cine n-a mai scris de mult? JoAnn, vas si ama.unde-or fi?? Viitoare mamica |
asa este roxy si la noi tot un ne lipseste
noroc cu sotiorul tau care te ajuta bravo lui al meu nu serveste la bucatarie printre oale si cratiti
chiar asa ce o fi cu fetele de nu mai dau nici un semn de viata oare ne-au uitat, ne citesc din umbra sau vor sa se deconecteze un pic
bebelu ce faci la somnic ?
cosminutza