Aspirante optimiste > 20 ani (503)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

fetelor unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Aditza se poate sa ai dreptate. Chiar citisem multe chestii pe net legat de aportul insuficient de vitamine si minerale vs fertilitate. Tocmai de aia m-am apucat de cura cu calciu si vitamina c ca cine stie poate-mi maresc sansele Ah si sa nu uit de acidul folic care-l iau deja de 5 luni

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

anamira ....flavinul 7 este bun pt multe , si da este bun pt infertilitate , o femeie care nu ramane gravida ..din N motive nu neaparat grave este infertila , si da este bun !
in plus este excelent pt imunitate , si multe alte boli ..........sa stiti ca si imunitatea asta are leg cumva cu infertilitatea

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

Mergi la inceput

si eu am luat acid folic acum 2 ani si am renuntat pana cand nu vine bb nu mai iau

Mergi la inceput

Didi citisem si eu pe site-ul Andreei de diferite plante bune pt. fertilitate si stiu ca tb avut grija cum le combini. Poate intra Andreea si ne spune mai multe. Am pus in balanta branca cu vitexul. Sper ca pana la sf ciclului menstrual sa ma hotarasc care varianta sa o aleg. De aia am nevoie de mai multe pareri, deci scormonesc pe net, poate poate aflu si o comparatie intre ele sa-mi dau seama care e mai buna

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Roxy da-i drumu' de langa butoi ca e incuiat si batut in cuie de Cosmi.
Cooooooosmi, help, sa stii ca Roxy da tarcoale butoiului! Na, ca te-am parat, acu' sa te vad.
Ana
Apropo de toate chestiile alea naturiste, poate mai intra Andreea sa va spuna si ce alte efecte au sau poate gasiti ceva pe site-ul ei, ca nu se pot combina chiar oricum. Ea ne-a mai dat sfaturi aici cand ne luase flama si goleam plafarurile de ceai de napraznic, remember?

in devenire

_

Mergi la inceput

Oooo Oana felicitari pt. ovul Cred ca meritai o ovulatie beton dupa atatea luni de asteptare. Ai urmat ceva tratament sau pur si simplu s-au desteptat ovarele si si-au amintit functia lor?

Citat:
citat din mesajul lui oanab04

Buna fetelor, hai ca ma bag si eu putin in seama ca sa o zapacim pe didi de tot
Astazi sunt f bucuroasa: Am facut un ou. Prima luna pe anul asta cand intr-un final am ovulat, v-am zis acum 2 zile ca am fost si aveam un folicul frumos, azi am fost iar si mi-a zis ca s-a spart, deci totul e ok, am si prestat zilele astea la greu, asa ca ... Doamne ajuta poate e luan norocoasa.
Roxi nu fi suparata, totul este bine la voi si o sa vina si bebe cat de curand sigur, hai ca timpul trece repede, e o noua luna mai norocoasa.
Am aflat de o cunostinta care a ramas a doua oara cu prezervativ (care probabil ca s-a spar ca altfel e imposibil) iar noi nu stim cum sa mai stam dupa cu piciorale pe pereti si tot degeaba.

Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...

_

Mergi la inceput

Draguta sigur a fost de la branca ursului chistul respectiv? Ti-ai monitorizat ovulatia cat timp ai luat-o? Se poate sa fi fost stimulate excesiv ovarele, dar chiar mi se pare ciudat ca in loc sa regleze au dereglat. Mai ales a e considerat un tonic pt. ovare.

Citat:
citat din mesajul lui draguta

la toate fetele

sa va spun: am luat si eu branca ursului timp de trei luni si din a patra au inceput sa ma doara f. tare ovarele la mestruatie, nu stiam care e cauza, am mers la control, mi se dezvoltase un chist de toata frumusetea pentru care am luat 3 luni AC, asa ca aveti grija fetelor la branca si sa nu va mai spun ca perioada aia nici nu suportam sa se apropie sotul de mine

_

Mergi la inceput

Eu citisem ca e bine sa iei cu cateva luni inainte de bebica si rau nu are ce sa faca. Plus ca nici nu e scump si prefer sa-l iau decat sa risc daca se va prinde ceva

Citat:
citat din mesajul lui camcris

si eu am luat acid folic acum 2 ani si am renuntat pana cand nu vine bb nu mai iau

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

_

Mergi la inceput

Bai da ati fugit toate si air ma lasati sa vb singura ca televizorul
Pana va vine cheful de povesti ma pun la citit 'Mandrie si prejudecata'

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Stai asa ca inca n-am plecat, dar ma pregatesc ca mi-ajunge si mie. Si eu iau acid folic de 2 ani si iau in continuare ca cica nu strica oricum. Daca ai afli cum sta treaba cu naturistele si faci o schema smechera poate ma bag si eu, asa mura-n gura

in devenire

Mergi la inceput

anamira este bine sa iei acid folic cu 3 luni inainte de a ramane gravidutza, dar eu am 2 ani si nu am ramas deci i-ti dai seama cat ma indopam

Mergi la inceput