Aspirante optimiste > 20 ani (503)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Didi cred ca nu se va supara nimeni daca aspirantele nu mai apuca sa scrie ca raman din prima insarcinate Ar fi ceva nu?
Si eu am incercat 1 luna branca dar atunci aveam un chist functional imens si n-am vazut nici un efect, in afara de cresterea libidoului
Da Doamne sa ramanem toate luna viitoare sau macar vre-o 4-5

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Fetelor multumesc pt sustinere dar eu nu mai sunt optimista pt. luna aceasta. Sunt a 2-a zi cu TB 36,8 asa ca o urmez pe Roxy Luna viitoare va fi mai bine. Nu stiu daca v-am zis dar vreau sa incep un tratament naturist pe care sa-l tin 3-4 luni. Eu avand estrogeni in exces m-am gandit la Vitex Fruit care cica regleaza balanta estrogen-progesteron. Voi ati luat asa ceva?

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

Ana, n-am luat niciodata asa ceva, nu stiu ce sa-ti zic. Am luat in schimb branca ursului si napraznic, tot degeaba normal. Dar la alte fete au fost avut efecte cu ochisori, asa ca cine stie...Auzi, daca reusim toate luna viitoare, la aspirante cine mai ramane?

in devenire

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Fetelor multumesc pt sustinere dar eu nu mai sunt optimista pt. luna aceasta. Sunt a 2-a zi cu TB 36,8 asa ca o urmez pe Roxy Luna viitoare va fi mai bine. Nu stiu daca v-am zis dar vreau sa incep un tratament naturist pe care sa-l tin 3-4 luni. Eu avand estrogeni in exces m-am gandit la Vitex Fruit care cica regleaza balanta estrogen-progesteron. Voi ati luat asa ceva?

_

anamira de unde stii ca ai estrogeni in exces? ai facut analiza?
eu am crezut ca am progesteron mic si de aia nu raman, dar cand am vazut ca la analiza mi-a iesit super...nu stiu ce sa mai cred.
eu cred ca iau branca ursului, la prima sarcina am ramas gravi din a 2-a luna de branca ursului.
didi tu ce faci?

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Eu zic ca a fost ceva de moment de la stresul cu ecograful bombist. Pt linistea ta poti sa ti-l mai verifici acasuca din cand in cand sa fii tu linistita

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

da mai fetelor aveti dreptate .......dar fara sa vreau , o sa vedeti cand veti fii in locul meu ca veti fii stresate . Am mers ca sa il testez ca urmeaza sa merg si la dr acolo si am zis sa vad ce naiba ecograf au ei acolo , dr nu fac direct ecografiile au cabinete mergi la eco si te intorci cu rez cam naspha stiu ..voi vedea ce fac ! sambata merg sa vb cu dr , intai am testat ecograful : varza !
voi ziceti ca bine ca am vauzt samburelul , asa e dragul meu ...era si el mik acolo , numai ca daca dr aia m-a bagat in sperieti cu chestiile ei acum mi-a crescut si pulsul , app am tensiunea buna si pulsul mare ( 101) era dimineata , il mai iau iar si va zic .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Ana, sa-ti ajute D-zeu sa ti implineasca visul si sa vii cu vestile bune!
Aditza, asa-i ca suntem bune la dat sfaturi? Bine ca te-ai linistit un pic, acu' nu mai e mult pana sambata si-o sa afli mai multe

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

didi nu m-am linistit mai mult cred ca am facut cunostinta si cu prima contractie , sa le ia naiba ca te baga in balamuc !

app de trat naturiste eu am luat donavital chiar cu ceva timp inainte sa raman

Mergi la inceput

didi nici nu ma gandesc la butoi dar asa ca chestie...ma apuca toti nervii cand stiu ca este totul bine dar totusi n-am ramas. de ce oare??? nu stiu....
anamira si eu imi propun ca pana in iulie sa raman gravi. ala este termenul care mi-l dau

Viitoare mamica

Mergi la inceput

eu sunt curioasa cand imi scade temperatura.o sa o iau zilnic sa vad.
ma fetelor daca este gresita analiza bhcg???

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Roxy n-am facut analiza estrogenilor ca dr nu mi-a dat sa fac dar l-am intrebat ultima data cand am fost la el si a zis ca ovarele polichistice se formeaza daca ai exces de estrogeni care duce implicit si la scaderea progesteronului, sau poate e invers. Nu mai stiu exact cum e. Pe langa asta eu am facut stimulare cu closti care este defapt un antiestrogen. Deci cam este logic ce spune el.
Legat de branca sa stii ca am o prietena la care atat estrogenii cat si progesteronul erau minime si a inceput sa ia branca si mladite de zmeur, iar in a 3-a luna cand s-a dus la monitorizare a ramas socata ca avea un folicul de 23 care dupa 2 zile s-a spart. Endometrul la fel, foarte bun. Asta dupa ce s-a monitorizat 1 an de zile si nu avea ovulatie. Deci poate ca e ceva si cu branca asta

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

eu sunt curioasa cand imi scade temperatura.o sa o iau zilnic sa vad.
ma fetelor daca este gresita analiza bhcg???

Viitoare mamica

Roxy, pe la munci si eu. Cum adica sa fie gresita?Mai fa unu' atunci

in devenire

Mergi la inceput

Donavital? Parca am mai citit de el. Nu contine cumva si vitez? Cat timp ai facut tratament?

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

didi nu m-am linistit mai mult cred ca am facut cunostinta si cu prima contractie , sa le ia naiba ca te baga in balamuc !

app de trat naturiste eu am luat donavital chiar cu ceva timp inainte sa raman

_

Mergi la inceput