Aspirante optimiste > 20 ani (503)
Raspunsuri - Pagina 6
ang_21_costi spune:
aditza, stai linistita nu te ingrijora asa e cu aparatele astea SUPER PERFORMANTE
IMPORTANT e ca e OK
angi
Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!
anamira spune:
Fetelor multumesc pt sustinere dar eu nu mai sunt optimista pt. luna aceasta. Sunt a 2-a zi cu TB 36,8 asa ca o urmez pe Roxy Luna viitoare va fi mai bine. Nu stiu daca v-am zis dar vreau sa incep un tratament naturist pe care sa-l tin 3-4 luni. Eu avand estrogeni in exces m-am gandit la Vitex Fruit care cica regleaza balanta estrogen-progesteron. Voi ati luat asa ceva?
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
anamira spune:
Sherbi cred ca toate ne-am facut cel putin odata scenarii cum o sa le spunem sotiorilor de sarcina si parca vad ce sec o sa fie cand o sa fie Dar e frumos sa visezi
Citat: |
citat din mesajul lui sherbi roxi, si eu ca si tine, ca toate fetele de aici si chiar din intreaga lume, visez sa raman natural. sotul se supara de multe ori pe mine cand ma vede cu testele de ovulatie in mana, cand il stresez sa-si ia pastielele, cand il alerg prin casa, are, n-are chef, trebuie sa presteze cand sunt eu la ovulatie. stiu ca el viseaza sa vina intr-o buna zi de la servici si sa se aseze la cina si sa gaseasca testul pozitiv sub servetelul de masa, insa, din pacate, nu suntem in filme. daca tehnologia din ziua de astazi imi permite sa-mi indeplinesc visul, de ce sa aman. important pentru mine este rezultatul, nu procedura in sine. nu-mi permit sa astept ani de zile, cum am citit pe o grmada de forumuri, fete care inca mai spera la o minune, dar nu au apelat nici la IA, nici la FIV, doar spera. sunt o fire mai pragmatica si cand imi doresc ceva, fac tot posibilul sa-mi indeplinesc dorinta, nu astept minuni. poate raman luna viitoare insarcinata, dar daca raman peste 2 ani? o sa-mi transform viata intr-o lupta si o sa fiu obsedata luna de luna de acelasi lucru? o sa imbatranesc psihic mult mai devreme, si in loc sa imi cresc copilul pe care-l pot obtine printr-o procedura medicala, stau si sper, plang, disper etc. Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) poftiti la poze noi |
_
anamira spune:
Aditza bine ca ti-ai vazut mazarica si stii ca e ok. Las ca mai mergi peste 2 sapt sa vezi si activitatea cardiaca numa ca poate ar fi mai bine sa alegi alt dr cu un ecograf functional
citat din mesajul lui aditzaC hello Azi am fost si eu la eco .....din pacate nu va pot da multe informatii pt ca am fost la un eco bomba , mi s-a atras atentia de catre dr ca sa nu am sperii daca va bubuii ceva este ecograful care numai are nu stiu ce .... mda , no comment . Va dati seama ca si rez este pe masura ecografului : adika bomba ! In mare mi-a zis ca sacul galben de sarcina este pe OV stang ori eu nici nu am trompa acolo , iar sacul se formeaza in locul in care se elimina ovulul , deci eu am obtinut sarcina datorita ovarului drept .........ce cauta sacul de sarcina pe stangul ??? o fii crescut o trompa peste noapte ........iar pe OV drept mi-a zis ca am un chist de 26 mm ( care eu cred ca de fapt e sacul galben de sarcina ) . Ca embrionul are 5 sapt si 3 zile si ca are 3 mm .......mda !!! O posibila raceala ....mi-a spus ca asa mai vede ea la ecograf si cam atat , la sf m-a felicitat si mi-a zis ca e ok . App activitatea cardiaca nu s-a vazut bine , cica e prea mik si inca nu se vede .....dar ca pare sa inceapa . Ca sa intelegeti mai bine am fost la un ecograf la un spital .....sa ma lamuresc acre e tb cu el , m-am lamurit , e varza. din pacate imi este f greu sa va citesc .....scrie-ti asa mult , imi cer scuze ca nu am mai postat la voi . Sunt ok ....un pik ingrijorata cu tampenia de mai sus dar sunt ok in rest , multumesc ca nu ma uitati va pupik pe toateeee D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu |
_
anamira spune:
Ana sa vezi tu de nu ramai din prima
citat din mesajul lui anaxena buna fetelor deci z1 la mine,am sunat la spital sa vad cand ma cheama sa-mi scoata steriletul,mi-au zis sa revin dupa ora 13 si apoi imi mishc fundul la Buc scot steriletul,redevin fertila si vedem ce zice dl dr si in iulie ne apucam de bb Ana-Maria de Maria 19.06.2008 www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii Maria in culori |
_
didi32 spune:
Salutare gagici!
Roxy, asa cum eu n-am avut voie la butoi, n-ai nici tu sa fie clar.ici sa treaca supararea! Ce putem face? Buna intrebare... eu una daca mai aud pe careva in birou vorbind de cum de usor au facut ei copiii m-arunc pe geam. Eu incerc sa fiu tare si sa depasesc momentul si se trezeste cate unul/una sa se laude. F greu mai suport
Noroc ca intru pe forum si vars tot aici
Bebelu, Aditza, potoliti-va ca stresati bebeii, pai ce facem aici? Aditza draga, unde-ai gasit tu ecograful ala? Du-te la unul ca lumea sa pleci si tu linistita de-acolo
Vio, eu deja am asteptat 2 ani in care-am cotizat la o gramada de dr din Buc pe consultatii, analize si laparo, asa ca ce sa mai zic... vreau sa merg si eu la Albu sa vedem el ce zice si chiar ca ma duc la IA, dar de data asta pe bune, nu ca luna trecuta
Lorena dragutzo nu mai numara si presteaza acolo de zor, c-am numarat si eu de mi-a venit rau. Acu' m-am saturat si in plus m-am dereglat, deci numar degeaba
Care ce-a mai zis? Nu mai stiu.. las ici pt toate fetele fara nominalizare
in devenire
anamira spune:
Bebelu tot asa prost stau si eu cu calciu pt. ca nu suport gustul laptelui si nici cu iaurtul nu ma impac asa de bine. Da am rezolvat cu cicoare sau inka, facuta cu lapte ii schimba gustul si acum chiar imi place. Bag cel putin 1 cana/zi si sunt ok. Plus ca primavara si toamna fac o cura de calciu cu vitamina c Stiu ca in sarcina se dau suplimente de calci pt. ca o graviduta are nevoie de o doza zilnica mai mare decat de obicei, pt. Da momentan stai relax sa nu stresezi bebelinul sa poata creste mare
citat din mesajul lui bebelu86 pap smantana k la mine calciu e micccc rau. si niste pate de somon k mor dupa el. http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+ |
_
didi32 spune:
citat din mesajul lui anamira Fetelor multumesc pt sustinere dar eu nu mai sunt optimista pt. luna aceasta. Sunt a 2-a zi cu TB 36,8 asa ca o urmez pe Roxy Luna viitoare va fi mai bine. Nu stiu daca v-am zis dar vreau sa incep un tratament naturist pe care sa-l tin 3-4 luni. Eu avand estrogeni in exces m-am gandit la Vitex Fruit care cica regleaza balanta estrogen-progesteron. Voi ati luat asa ceva? _ Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :) |
Ana, n-am luat niciodata asa ceva, nu stiu ce sa-ti zic. Am luat in schimb branca ursului si napraznic, tot degeaba normal. Dar la alte fete au fost avut efecte cu ochisori, asa ca cine stie...Auzi, daca reusim toate luna viitoare, la aspirante cine mai ramane?
in devenire
anamira spune:
Didi in iunie noi aniversam 1 an de la casatorie si poate ca se va prinde ceva. Oricum eu inca din ianuarie am zis la toata lumea ca la vara o sa raman insarcinata. Nu stiu dc dar am eu asa o presimtire si sper sa se adevereasca
_
aditzaC spune:
da mai fetelor aveti dreptate .......dar fara sa vreau , o sa vedeti cand veti fii in locul meu ca veti fii stresate . Am mers ca sa il testez ca urmeaza sa merg si la dr acolo si am zis sa vad ce naiba ecograf au ei acolo , dr nu fac direct ecografiile au cabinete mergi la eco si te intorci cu rez cam naspha stiu ..voi vedea ce fac ! sambata merg sa vb cu dr , intai am testat ecograful : varza !
voi ziceti ca bine ca am vauzt samburelul , asa e dragul meu ...era si el mik acolo , numai ca daca dr aia m-a bagat in sperieti cu chestiile ei acum mi-a crescut si pulsul , app am tensiunea buna si pulsul mare ( 101) era dimineata , il mai iau iar si va zic .
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu