Aspirante optimiste > 20 ani (503)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Buna fetelor, hai ca ma bag si eu putin in seama ca sa o zapacim pe didi de tot
Astazi sunt f bucuroasa: Am facut un ou. Prima luna pe anul asta cand intr-un final am ovulat, v-am zis acum 2 zile ca am fost si aveam un folicul frumos, azi am fost iar si mi-a zis ca s-a spart, deci totul e ok, am si prestat zilele astea la greu, asa ca ... Doamne ajuta poate e luan norocoasa.
Roxi nu fi suparata, totul este bine la voi si o sa vina si bebe cat de curand sigur, hai ca timpul trece repede, e o noua luna mai norocoasa.
Am aflat de o cunostinta care a ramas a doua oara cu prezervativ (care probabil ca s-a spar ca altfel e imposibil) iar noi nu stim cum sa mai stam dupa cu piciorale pe pereti si tot degeaba.

Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

roxi ce ai mama???

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

oana felicitari pt ou ...sa se faca un embrion din el , doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

oana sa dea DD sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Roxy da-i drumu' de langa butoi ca e incuiat si batut in cuie de Cosmi.
Cooooooosmi, help, sa stii ca Roxy da tarcoale butoiului! Na, ca te-am parat, acu' sa te vad.
Ana
Apropo de toate chestiile alea naturiste, poate mai intra Andreea sa va spuna si ce alte efecte au sau poate gasiti ceva pe site-ul ei, ca nu se pot combina chiar oricum. Ea ne-a mai dat sfaturi aici cand ne luase flama si goleam plafarurile de ceai de napraznic, remember?

in devenire

didi nu dau tarcoale .am nervi, atatdar stii ce nervi am????

Viitoare mamica

Stiu draga mea ca seamana leit cu ai mei

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

la toate fetele

sa va spun: am luat si eu branca ursului timp de trei luni si din a patra au inceput sa ma doara f. tare ovarele la mestruatie, nu stiam care e cauza, am mers la control, mi se dezvoltase un chist de toata frumusetea pentru care am luat 3 luni AC, asa ca aveti grija fetelor la branca si sa nu va mai spun ca perioada aia nici nu suportam sa se apropie sotul de mine

Mergi la inceput

Ooana felicitari pt ou, f tare faza cu am facut un ou! Tinem pumnii sa fie un out productiv. Apropo de picioare pe pereti sa stii ca pot sa ma-nscriu la circ la cat balet cu picioarele-n sus fac de fiecare data

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

didi, lasa-ma cu picioarele pe pereti ca am stat si eu in fiecare luna, nu cred ca asta e secretul, la cine e sa se prinda..

eu nu inteleg faza cu:am ramas prin fereala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui draguta

didi, lasa-ma cu picioarele pe pereti ca am stat si eu in fiecare luna, nu cred ca asta e secretul, la cine e sa se prinda..

eu nu inteleg faza cu:am ramas prin fereala

M-ai bagat in ceata

in devenire

Mergi la inceput

didi ai fost mortala ...mor de ras
stiti cum am ramas eu gravi? am avut trei zile la rand de foc cum nu au mai existat pana acum ..si m-am trezit cu oul transformat in embrion!

Mergi la inceput