**Buburuze de 2009 in actiune (22)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,dragele mele,

Azi am fost la tara. Vladut a fost in culmea fericirii, a alergat puii,ii apuca de aripi, a calarit iezii, a jumulit cateii...ce sa mai, si-a facut de cap Voia si la dulaul mare sa se duca, nu se speria ca ne latra si forta lantul, pe el il distra In seara asta la culcare nu putea sa-si revina din entuziasm, desi era mort de somn, avea un zambet larg pe fata si tot vorbea pe limba lui Am pus si cateva poze sa-l vedeti. http://family.webshots.com/photo/2846853540106226777tiVQIN
Am uitat sa va spun ca de ceva zile Vladut papa mai mult singurel, ii pun bucatele pe farfurioara si el si le baga singurel in gura, uneori ii dau chiar bucatica mai mare in mana (carne, cascaval, painica...) si musca si papa singur. Azi a inceput sa exerseze mancatul cu lingurita, reuseste sa manance doar piureuri sau iaurturi, care se lipesc de lingurita si nu curg pana la gura, dar si bucatele ii puneam eu in lingurita, iar el si le indesa in gura. Nu-mi vine sa cred, cand ma gandesc ca acum putin timp nu manca decat tzatzi si a progresat uimitor de repede. Acum ma bucur ca nu l-am traumatizat intarcandu-l atunci cand nu voia sa pape.

Lavi, cum sunteti cu pregatirile? Va doresc sa aveti o petrecere de vis, Rareselul sa se simta bine si sa primeasca multe cadouri frumoasa. Si sa faceti muuulte poze
Cris, urat cu transatul de porci, e bine ca te pricepi, eu sunt varza la capitolul asta Miru a fost cumintica azi? A facut progrese cu mersul?
Ema, ti-o trecut fato lenea?
Carina, sa-i fie de bine tunsul, asteptam pozici cu fata frumoasa
Iry, , sper sa doarma bine fata!
Nicuratze, te inteleg asa de bine cu noptile nedormite si cu oboseala acumulata imi pare rau, sper sa treaca repede si sa te inteleaga si sotul.
Adina,ai petrecut si azi cu sotul?

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

anna ce a mai jumulit saracele animalutzesi la volan ii sta tare bine,numai ca ia pune tu bani la saltea ca sa-i iei baiatului un bentleyca doar nu s-o duce cu tractorul sa agate gagicileiuhuuuuuuuuuuu ce fainpai inseamna ca nu mai dureaza mult si in curand o sa aveti si voi nopti dormite pe dea-ntregul si fata tzitzila capitolul asta cu defrisatul,am avut noroc cu bunicul ca de la el am invatat de micanaspa e ca te mozolesti de grasime si asta ma dispera la culmein afara faptului ca ne chinuie dintisorul si trebuie sa sparga bine gingiuta ca e tare unflata si numai un coltisor mititel se vede,asta dandu-i o nota aparte de bazdac amplificatin rest e oksi nu mai avem probleme cu mersul impleticit si pe distante scurte,ci deja pasim normal si mergem fara oprire dintr-o camera in cealalta siuneori cu cate o mica piruietae super comica si parca nu-mi vine sa cred cand vad pe langa mine un omulet in miniatura care merge pas la pas cu mine

apropos de starile astea de oboseala si stres..eu am cateva zile de cand iau pastile ca sa imi mai calmeze nerviistresclin si vad ca imi e mai bine si dorm mai ok,acum nu stiu si cat de indicat e pentru mamicile care alapteaza..

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Cris, nu am reusit sa descarc pozele, dar poate maine. Maria mi-a facut acuma pe seara febra 39 asa ca am fugit la urgente dupa ce i-am administrat nurofen. SI a si vomat cand i-am dat nurofenul, deci l-am readministrat.
Medici de acolo au zis ca ori e rinofaringita ori ii ies dintii. Bun diagnostic. Asa ca la noapte trebuie sa o urmaresc sa nu ii creasca cumva prea tare temperatura si daca face si maine trecem pe antibiotic.

Anna_mama, Vladut e un dragut! SI la treaba cu papatul cred ca super fain ca a inceput sa pape asa bine si inca singurel!

Cris, sa va fie de bine!

Noapte buna!

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti la o ,avem si 2 bucati perfuzocafele,trabuce si vougue

LA MULTI ANISORI!!!!!!!!!!!!!!Rares Florin sa cresti mare si voinic,sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata

carina nu prea cred sa fie de la dintisori cu febra asa si voma,dar sper sa nu aveti nevoie nicic de antibioticmulta sanatate la pitica

cafeaua mea are miros de kkfi-mea sta la picioarele mele si s-a rahatit in asa hal de nici cafeluta nu mai intrasi cum ta-su a pus monopol pe buda o juma de ora(ritualul de dimineta cu tigara,cafea si laptop)iar am ratat reductorul ala
lavi distractie placuta azi si sa ne lovesti si pe noi macar deseara deupa ce-ti pleaca invitatii cu o feliuta de tort
cuscra tu pe unde pana mea umblii ????ia baga repede o pozica cu ginerica sa iti motivam absenta

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Buna dimineata!

Astazi ,la noi, se pare ca va fi frumos.E soare si e cald.
Abia astept sa plecam la plimbarica,ca saracul meu copil numai pe la usa sta.
Dintucul tot nu a iesit.Atat e de marait noaptea de nu mai pot.Se vede un coltisor,dar cam atat!

Cris- merci de cafea si trabuce

anna-mama- tare scumpel e Vladut si ce comic era la volan.
Si lui Razvan ii place la gaini,rate si alte chestii din astea,tot e un zambet.
Super fain ca a inceput sa pape singurel.

Carinablanca- multa sanatate la sacumpica

Noi ieri am petrecut in trei.Tati ne-a scos in oras la masa.A fost prima iesire a lui Razvan la restaurant si asa aveam niste emotii....dar a fost tare cumintel.Cred ca vom mai repeta experienta.

la fete cucuiete!

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Anna-mama- hmmmm,acum mi-am dat eu seama ca tu esti Aanna pe luana .

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

Mergi la inceput

La multi ani!!!

Rares Florin

Sa cresti mare,frumos si sanatos!!!

Poze Razvanel
Happy-mamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neatza,fetele....
Beau si eu cafeaua ca acus` ma duc sa aduc terorista....daca e vreme frumoasa azi o duc in parc oleaca.....deocamdata o sa mrgem s mancam gratar si sa pregatesc fata de adus acasa.

Si apoi sa vedem ce-om mai face....Mai fetelor m-am saturat de ploaia asta de numai pot...ii caut incaltaminte pentru mers si vai de capul meu nu gasesc nica ca lumea.....ca eu nu ma duc sa dau 200 ron pe o pereche de papucei,care ii vin 2 saptamanai...
Eva nu vrea sa mearga decat de ambele manutze tinuta
Am incercat ieri la mama sa mearga doar de o manutza dar s-a agatat cu amandoua de mana mea si dupa cativa metri a inceput sa planga...nu vrea si pace..in schimb da sa plece singura si se aseaza...e comica.....inca ii e frica..offf vreau sa mearga singura mai repede...dar cred ca mai am de asteptat.Asi dinti pauza...se vede unul foarte vag si gata..nimc......e umflata gingiutza jos dar nu se mai vede nica nu iese nica....ea nu mai are bazdaci doar daca are ea asa ca e ciufuta dar sigur nu de la dinti...ci de la faptul ca seamana cu ma-sa...

pup buburuzele falcoase..yami yami....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

neata fetelor!
gataaaaaaa!am taiat si motul,nu pot sa cred!a trecut un an de zile!CRIS,cata dreptate ai numi vine sa cred ca am un mic omulet!ieri am avut petrecerea si a fost f frumos ,am fost doar noi nasii si bunicii fara soacramea careia ia murit tatal ,deci bbunicul sotului!dar am mers mai departe cu petrecerea caci nu e la noiin judet mortul,si.....
STEFI a fost super incantata de baloane de tort si de atentia care ia fost acordata.nasa ia adus o gramada de hainute ,bratara sfintita,plus o papusa adevarata de joaca-fetita ei,Alexandra,care a fost o mica dulceata zambareata!
acum am ramas cu smotru dar am facut o pauza sa va pun poze ...
aseara iam dar la zuza un ml de peritol caci tare rau ne chinuie dintosu de saptamani si pediatra mia zis mai demult sai dau dar mia fost teama........dar aseara dupa 2 zile nebune si cu petrecere si oboseala si dinti am cedat caci nu puteam sa o mai adorm!asa ca aseara am dormit neantoarse .......pana la 6 dimineata
na!acu miaaduso sai dea mancare la cea mare..........
deci pun ceva poze ca multe nu am ,trebuie sa mai iau de la nasi ca au facut si ei ca eu am facvut si poze si eram si cu servitiu si cu fata.bineinteles ca sotu si a luat de facut gratar si ...iar daca a fcaut poze au iesit negre
aaaa!a ales o floare ,ruj,termometru si sa mai agata si uj lantisor de aur!
gata face scandal pupam pe toata lumea!
aaaaaaaLA MULTI ANI RARES FLORIN!sa cresti mare sanatos si voios!

http://picasaweb.google.com/alexandra769/1ANTAIEMMOTUL

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]       

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

LA MULTI ANI, RARES!!!!!! Sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume! Lavi, sa-ti traiasca si sa fie sanatos si fericita! Ma gandesc sa iasa bine petrecerea si astept tortul

Alexa, felicitari pt petrecere, Stefi a fost senzationala , o papausa! Si tortul a aratat minunat A ales floarea, draga de ea, o romantica incurabila
Cris, asa e, nu mai ai bebelusa, ai o fetita scumpa si cercetatoare. Sa o mai pozezi si filezi sa mi-o arati si mie in actiune Stresclin este din plante?
Carina, cum mai e Maria? Mai a facut febra? Sanatate muuuulta!
Adina, felicitari pt iesitul la restaurant! Ce bine ca Razvanelul e cuminte, noi nici la terasa nu putem sa iesim ca Vladut nu are stare si trebuie sa umble peste tot si sa cerceteze el... Ne stim si de pe celalalt forum
Mada, plimbare frumoasa sa aveti si fara ploaie! Tinem pumnii sa iasa dintisorii mai repede!

Noi azi nu avem planuri, cred ca ne plimbam un pic si cam atat... toate fetele

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput