**Buburuze de 2009 in actiune (22)**
Raspunsuri - Pagina 10
Serialbastre spune:
LA MULTI ANI, RARES FLORIN! Sa fii sanatos si fericit! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC
yioanna_s spune:
LA MULTI ANI ginericul meu RARES FLORIN....sa cresti mare sanatos si tot asa de frumos........te iubim mult mult

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
~.~creste gaza mea~.~
17.06.2009 
lavinia.p spune:
Buna dragele mele...va multumim mult mult de tot pt urari, sunt pe fuga, doarme sarbatoritul si am intrat repede sa va servesc din suflet cu mancarica, prajiturele, tort, bautura si apa plata cu lamaie pt cele care sunt la cura
, deci seviti va rog:
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica 
Rareselul creste mare
asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009 
lavinia.p spune:
Buna dragele mele...va multumim mult mult de tot pt urari, sunt pe fuga, doarme sarbatoritul si am intrat repede sa va servesc din suflet cu mancarica, prajiturele, tort, bautura si apa plata cu lamaie pt cele care sunt la cura
, deci seviti va rog: 

si nu in ultimul rand sa-i urez piticului meu iubit multa multa sanatate, la multi ani puiul meu scump, mami si tati te iubesc mult de tot si nu credeam ca vre-o data va fi viata mea asa de frumoasa, de cand ai aparut tu! Va
fug repede!
P.S. din graba am trimit fara bucate

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica 
Rareselul creste mare
asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009 
reby-iry spune:

La muuuuuuuuuuulti ani Raresutul nostru iubit!sa ne traiesti o mie de ani sanatosi si frumosi,iar pe mami sa nu incetezi sa o bucuri la fel de muult ca si pana acum!

reby,printesa lui mami
alic spune:
ca de obicei intarziata....

Draga Raresel motat,
iti dorim multi anisori norocosi si sanatosi!
te iubim si te pupam mult, mult de tot!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
emanouela spune:
deci, inca sufar de lene
dar tre sa urez La multi ani! lui Rares, multa sanatate si sa o terorizezi pe mami
revin eu cand ma satur de lenevit![]()
cris_82 spune:
hellooooooooooo gagici cu pici tero-sectorici![]()
![]()
Scuzati absenta dar avusesi o zi tare incarcata..am fost la piata cu una bucata copil si am racolat si bunicii iehovisti de pe traseu si directia..shopping

numai ca am albit cu cicalelile lor si parca-s beata

..ideea e ca am cheltiut ceva bani si in cos ciu-ciu si la buci
acum astept sa fac o baie si-un viol,iar intre timp am pus de-o chestie cu ciuperci la facut ca vad o foameeeeeeeeee..crocodil cu piele de 5 cm si slana de 7 as manca![]()
![]()
adina un pupic pe coltisor
si daca prind zana aia maseloasa sa vezi ce scatoalce isi ia bagaboanta ca nu isi face treaba la timp![]()

mada eu am fost la carrefour azi si i-am luat pantofiori foarte usor de incaltat si foarte comoszi de la priomii pasi cu 20 ron
un pupic si pentru ciufi mica sa fie cumintica
alexa ma bucucr ca ati avut vreme buna si petrecerea a iesit fain
si acum interpretare...o asistenta romanticoasa care ia spaga![]()
????dar ce printesa frumoasa foc

si tortul ala

vezi ca daca te inunzi in seraa asta eu sunt de vina![]()
![]()
anna promit ca nu o mai tin ascunsa
dap,e din plante![]()
lavi[b] multam de tratatie
dar sa sti ca maine musai trebuie sa pui poze ca nu te iertam![]()
[b]emoo lasa in puii mei sa mai vina si la mine lenea aia o tura,ce pana mea esti asa chitroasa si o ti numai pentru tine??
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
elena_adina spune:
la interval!
Azi am lipsit motivat pe motiv de plecata cu bebe la plimbare.Super fain a fost azi,imi venea sa fac plaja
.De pe la 10 am stat afara,iar Razvan era in culmea fericirii,asa mai chitaia
.Cand era de nani intram in casa,ca ci,copchilu'ista a meu,oricat de obosit ar fi,nu vrea sa doarma in carut.Se balanganea capul in toate directiile de somn ce ii era si nu vroia sa doara.Dar cum am inrat in casa,a cazut lat.
Buuun,eu am o durere de masea de simt ca tampesc,defapt acum a mai trecut,dar am ramas cu o durere de cap.Am luat un Nurofen,dar e frectie la picior de lemn cu el

.
cris - cand zici viol,te referi la ce ma gandesc eu
?daca nu,rusine sa-mi fie ca-mi sta mintea numai la prostii,iar soata e la servici

.
emanuela -
te-ai saturat de lenevit?da nui bai ca maine e sarbatoare si nu poti face treaba,asa ca Spor la lenevit!![]()

lavinia- multam' pentru delicatese.Un
mare la sarbatorit!
anna-mama- cum a fost plimbarica?

alexa-love - ma bucur ca a fost frumos la petrecere.Si ce printesuca mumoasa ai

.
Doctorita o face mama,o doctorita cocheta
,lasa ca-i bine.
Ma duc sa dorm ca mi se inchid ochii de somn.Sper sa pot si sa nu ma mai doara tampita asta de masea ca de nu,maine ma duc si o scot
.
V-am
pe toate.Noapte buna!
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adina
de
www.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)