**Buburuze de 2009 in actiune (22)**
Raspunsuri - Pagina 11
alic spune:
Cris, arata-ne si noua ce papucei ai luat...era oferta?
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
nicuratze spune:
Draga Lavinia,scuze pentru intarziere,am umblat si noi toata ziua...
LA MULTI ANI pentru RARES,sa creasca mare si sanatos!!!!
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici,
haideti la o ,avem si perfuzoaice cu ness,trabuce si vougue
La Multe Lunite inainte
Razvan-Alexandru si Ioana Carolina sa cresteti mari si frumosi
adina cunosc,si a mea la fel facenasol cu maselele asteapai sa stii ca nici baie nu am mai reusit sa fac si nici viol am dormit bomba..asa ca,fuseram amandoua pe uscata
alic pai o sa fac pozica si o sa pun dap,erau la oferta
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Simina1980 spune:
La multi ani Raresut!Imi cer mii de scuze de intarziere dar ieri nu am reusit sa intru dar m-am gandit la voi!
Nu am mai intrat de 5 zile ca sunt in perioada bilanturilor si nu am timp de nimic.Sper sa reusesc sa le termin la timp ca nu mai pot!Si pe deasupra mai am si puiul racit,de 5 zile e pe antibiotic si ii curge nasul....
Hai ca m-am plans destul!
Pup toate buburuzele si mamicile lor!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
eumada spune:
LMA RARES..SCUZE CA AM UITAT..S-O BUCURI PE MAMI 1000DE ANI
Bunica-sa lu`Eva a educat-o bine...adoarme singura in patutz... nu mai vrea in brate...am stuchit-o continuu....acu` ramane problema trenurilor afurisite....si noaptea sa doarma numai in patutz....da zic bodaproste de 1000 de ori....cica ne ia 25% din CIC....sa dea Dumnezeu sa le fie bani de medicamente celor care ne conduc....huoooooooo.
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
annkkaa spune:
Neata.. o zi frumoasa si o saptamana pe masura!
Karina mea, a invata sa se dea jos din pat..si acum numai asta vrea sa faca!..e ca o masina de scris..eu o pun pe pat ea iar cu fundul in sus si se da jos..parca e un soldat inm transee.. si sa nu va spun cum se cocoata pe exteriorul patutului parca e o maimuta nu o pot lasa singura nici o secunda
Cuscra..maaaammmmaaa ce ginere frumos am.. e bestial in poze.. spune-i ca si Karina papa singura bucatele de paine, biscuit sau carnita... ce ii pun pe tavitza d la scaunel... prinde cu 2 degete si duce singura la gura... (o sa pun si poze).. deci se pot duce amandoi la restaurant..
La multi ani Rares!! sa o bucuri pe mami!
Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://family.webshots.com/album/577712802VXbdvv
cris_82 spune:
sectorista doarme,musafirii inca nu am plecat sper noi,soata mai are oleaca de treba,deci se lasa cu forumeala
simina spor la treab si multa sanatate lui razvanel sa treaca muciuletii si sa scapati de antibiotic
mada felicitari pentru bormitu in patutunde a a nuntat ca pana la urma se va aplica decizia de a se taia din veniturile CIC?????
annkkaa ce tititza mare are mama
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
reby-iry spune:
anunt important!!!maimutica mea,in sfarsit,de alaltaieri a inceput sa mearga f bn de-a buselea si se ridica si singura in picioruse,nu-mi vine sa cred ca am un mik omulet in miniatura,vb lui cris,e atat de dulce...nu cred ca mai are muult si incepe si sa mearga ca-si ia manutele cateva secunde dupa patut sa vada daca reusesteazi am diversificat-o si cu ceapa verde si cu coaja de paine,intereseant este ca nu se mai inneacasper sa am timp sa va pun si o pozica;eu tot stau si ma gandesc ce sa fac pt aniverarea babuinului meu de 1 anisor
si acum gata cu vrajeala si hai sa trecem la lucruri serioase
cris -pei credeam ca esti cafengioaica de cand e lumea,dar uite ca m-am inselat,deci nu sunt singura care se ia de cafea pt terorici
ana-cred ca m-am indragostit,cred ca da,si sunt tare fericit(a) ca vladut e implinit!doamne ce-mi place de el cand ia animalutele pe rand sa le jumuleasca cate-un pik,asa sa simta si ele ca a venit stapanul sa le viziteze
carinablanca-cum mai maria?te asteptam cu vesti bune
eumada-lasa fata in pace,ca o sa mearga ea!asa am facut si eu cu reby si am gresit,ca tot cand e ea pregatite va incepe singurica sa mearga
alexa-love-ma bucur ca stefi sa simtit in largul ei,doamne ca asa frumos ai imbracat-o,o adevarata printesa
cuscra-mai lasa-n puii mei lenea!a venit nora-ta la tine si tu nik...pe ginerica
eumada-felicitari pt dormitul fetitei in patut
anka-felicitari pt soldarici,acum sa te ti nene
cris-pei ce pana mea,numai voi va violati?!lasa sa vedeti si voi intensitatea cutremurelor din germania
lavinia-tu stiiiiiiiiiii ca asteptam poze,nop?!
reby,printesa lui mami
lavinia.p spune:
Ceau gagicile! Multumim din suflet pt urari, vi le intoarcem si noi sa fie toti puiutii sanatosi si voi ca sa va puteti bucura de ei.Multi multi Petrecerea a fost super faina, toata lumea a fost vesela, ne-am distrat...Rareselul s-a speriat and s-a apucat toata lumea sa cante La multi ani (26 persoane ). A ales de pe tavita asa: telefon bineinteles, foarfeca. fluier si in final o iconita, deci eu am zis asa: la inceput va fi om de afaceri(telefon ul), apoi va fi Bote 2(foarfeca) care va da ordine manechinelor si le va tine din scurt(fluier) dar va fi si credincios(iconita)..suna bine nu? Pozici de la petrecere am pus o gramada si poze cu cadourile care sunt incantatoare, numai lucruri frumoase a primit Rareselul meu scump se vede ca e f iubit de toti. Petrecerea a tinut pana la ora 22.30 si pana am strans toate de la mami s-a facut ora 23, deci la 23.30 Rareselul dormea si-a facut de cap de ziua lui!
Va pupam pe toate dulce dulce si mai ales Rares, ma intorc ca si azi avem musafiri...v-am lasat pozici la semnatura fiindca si semnatura am modificat-o
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009