**Buburuze de 2009 in actiune (22)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

LA MULTI ANI RARES !!!! sa fii fericit sa sa ai parte doar de bucurii, Lavi scuze pt intarziere dar am fost plecata la tara

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

neataaaaaaaa!dau azi o si o
sunt cu ochii la zuza mica e pe olita,de ,ritual de dimineata dar ce e mai drastic ca se ridicaaaaaaaa si pleraca plina de .....
acu sterge pe jos cu prosopul ce era normal pe calorifer
pana acum mia fost frica ca nu mai merge frate ca nu vroia sa mg sg se aseza in fund si dai dea busileaca era mai simplu.ieri sa gandit deodata ca vrea,concluzie ca ieri ma terminat tinuanduma dupa ea sa vad ce face ca miera frica sa o las chiar asa deodata sg.si ea?
imi dade apeste mana si face ussssssss!ca la gaini
deci am o zuza care papa sg (o sa pun poze)bucatele si se munceste si cu lingura dar ajunge pe ea,merge binisor sg,fuge dea busilea........ooauuuuuuu fata mare ce mai!
multumim de compimente ,adevarul e fara falsa modestie ca sunt multumita de fete ca sunt sanatoase istete si nu in ultimul rand frumoase
tortul nu e meritul meu,e de cofetarie,cu crema de vanilie si nuci si deasupra ci zahar ars..........o bunatate si nu dulce deloc,dar e si 40 lei kg,deci doar la ocaziii...........
cred ca dr ca amandoi nasii sunt medici deci era bucuria nasii cand a luat termometru,iar floarea cred ca ma mosteneste ca eu am o pasiune cu florile
a primit rochitele de la nasa inclusiv cu ce era imbracata prima dataca eu nu am mai luat nik ca nu mai avea rost....
CRIS,ce faci de pregatesti de mot?pe cand petrecerea?
PICKY,ce mai face tiza?si tu?
ANNA,sarumana de complimente,e valabil si la voi am vazut pozele.
azi ma chinui sa fac un sirop de muguri de brad......tare ia timp mult dar e bun!
fetelor la voi cat au tinut zilele cu kk mole la bebei cand ieseau dintii?ca eu nu mai pot!face uneori si de 2 ori pe zi ....dar ea e ok ,papa,e vioaie......vad clar ca dau dintii deci ,ar trebui sami fac griji ca totusi sunt 2 saptamani.ii dau hidrosec,ceai menta ,.....dar nu mai stiu..
aaaaaaa,sa apucat sa adune scamele de pe jos si sa le haleascaaaaaaaaa............aaaaaa,era o pietricica?!acum scuipa de zor,sa mor de ras nu alta
pupam toate fetele

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]       

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

heloooooooooooooooooo gagici cu pici terorici

La Multe Lunite inainte

Georgie Eduard buburuza de Giovana
Eva Ilinca buburuza de Blanca000
sa cresteti mari si frumosi

iry bravo rebekutacreste fata mamim-am apucat de cafea dupa ce am nascut,si asta la indicatia medicului ca aveam tensiunea sub limita si pentru ca nici nu-mi reusise epidurala decat din a patra incercare,ramasesem cu dureri oribile de cap si mi s-a recomandat sa trec pe cafelutadeci asaaaaaa,ei si sa vezi tu deseara intensitate la maxim ca o sa zgaltai si antarctica P.S. : pozeeeeeeeeeeeeee
lavi ma bubur ca a iesit bine petrecerea si vad ca raresul a fost foarte incantat de cadouri si ce de hainute cashtoacecu tortul m-ai omorat,arata bestial de fain si cred ca a fost tare gustosbuna rau interpretareasemnaturica e
alexa multam de cafeluta..[:-))))] cred ca e tgare comica cum fuge ea cu ..la bucifelicitari pentru primii pasi incearca sa o lasi si singurica sa mearga macar 2-3 pasipetrecerea o sa fie sambata acuma si am niste emotii cat casa,parca-mi marit sectorista nu face 1 anisorsper ca azi sa ma hotaresc odata si o sa pun si meniul zilele cu kk mai moale ma tineau si o saptamana,cu o mica iritatie la fundicsi atunci ii dadeam fruste coapte la cuptor si orez mai multpai si ea testeaza natura si vede ce gust au toate cele

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neatza ftele...Eva mea se da pe brazda..ieri am fost plecati pe la 11 la biserica apoi pana la soacra-mea,am venit pe la 14.....s-a jucat si a ras ,apoi acasa.....apoi a dormit o ora juma.....iar s-a jucat a iest afara cu taica-su,aseara am fost la curte la niste prieteni,au o fetitza de un an.......s-au jucat amandoua,s-au fugarit s-au pupat.....ce mai......si aseara a facut baie si s-a mai jucat cu noi......apoi somn pana la 5.30 dimi...a mancat si apoi la 7.30...desteptarea...nu ma mir dar e din ce in ce mai matura.....fac si curat cu ea si aspir si spal rufe...ce mai...copil model...wow.....traiasca bunica-sa....
Fetele,voi ce mai gatiti la buburuze?Eva nu mai are nici o miscare la dinti...coltisorul iese foarte greu....ce sa-i dau ca ea ar manca saraca cred ca si friptura da` nu are cu ce....

pup..mai vin io...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Cu scuzele de rigoare uram si noi la multi ani Rares, sa cresti mare, sanatos si sa-ti bucuri parintii mereu
Uram de asemenea la mai multe lunite tuturor buburuzelor care au mai adaugat 1 lunita la pampers sa cresteti mari, sanatosi si mumosi
La multi ani si celor care si-au serbat ziua numelui de Sf Constantin si Elena

Am pus intr-un final pozici de la aniversare, ptr cine doreste sa le vada

Eu sunt fara chef, cu multe probleme pe cap, ne-am apucat de renovare si nu-mi place deloc.... Nu-mi place nici ce se intampla in tara...chiar sunt dezamagita de acest lucru si ptr binele copiilor nostri am hotarat sa mai stam multi ani pe aici...

Ema felicitari ptr permis, am vazut pozicile cu Darius pe mail, radiati amandoi de fericire si tare frumosi mai sunteti
Mada am vazut-o si pe Eva, tare frumoasa s-a facut si mare...ce a trecut timpul
Alexa am vazut pozici si cu Stefi la aniversare, o printesa frumoasa este, sa va bucurati mereu de comorile voastre
Reby felicitari ptr performante.
Cris am vazut filmuletele cu Miru, tare frumoasa este..ai un ajutor de baza daca s-a apucat de curatenia de primavara

Din pacate inca nu am vazut si alte pozici(sau ba da dar nu mai retin si nu vreau sa gafez), dar sper ca voi recupera intr-o zi...ca as vrea sa le vad pe toate buburuzele...Tare mult as mai vrea sa mai am timp sa va citesc pe toate...

As mai sta dar din pacate trebuie sa plec la munca...asta daca scap din dinti pucai mele, ca ma musca de tatzi

Va pupic dulce si pe buburuze la fel

Stefi e foarte activa zi de zi

Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea

Mergi la inceput

helloooooooooo gagici

am aterizat si noi pe acasa,am facut ultimele cumparaturi pentru ziua piticei si acum ma incearca emotiileparca mai ieri era cat un pisic si nici sa oracaie cum trebuie nu stia..a crecut fata mamii

mada deci ati avut o zi plinade exemplu azi ii dau la pranz sa pape piure de cartofel cu unt si piept de pui taiat maruntiar deseara la 17:00 probabil orez cu lapte si scortisoara
picky ma bucur ca ai intrat pe la noi,stiu ca ai multa treaba si jobul te solicitada,halal ajutor demolici in persoanatotusi,de cand a inceput sa mearga singurica in picioruse chiar ca e o mare schimbare..parca ma inteleg altfel cu ea si nu mai stau all time dupa bucinelele ei si ea dupa curul meustai ca cus am ajuns si la poze..ia zi tu ca nu vad eu bine ca te-ai tuns P.S. de fapt iti sta supersi m-ai luat din prima cu tortul ca sa balesc pana la tine ai????frateeeeeee am ajuns si la tortul ala si mai smechersi ce fain ati decorattttttttttt..mai mami mai,pai tu pui fata sa spele cu mopul????

Brotac Terorist

Mergi la inceput

uitasem ce era important dat fiind faptul ca multe mamici au ales sa ne paraseasca si pentru ca mai stiu si de un caz in care s-au intamplat lucruri foarte urate ,respectiv s-au trimis PM-uri cu un continut total neadecvat si cu jigniri grosolane prin intermediul mail-ului comun,am vorbit cu picky sa schimbam parola de ma mailul comun si sa o dam la cerere.Deocamdata nu am facut nici o modicare,dar vroiam sa va cerem si voua parerea

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Lavi, am vazut pozici cu Rareselul printisor , mancarea a aratat super si tortul nu mai vorbesc , si a primit o multime de cadouase frumoase Ma bucur tare mult ca a iesti totul bine! Acum sunteti baieti mari
Cris, nu stiu despre ce caz vorbesti cu injuratul pe mail, dar eu sunt de acord cu ce vreti voi, adica daca considerati ca bine sa schimbam parola ok si pt mine Mamaaa, ati intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pt petrecere, sper sa aveti vreme frumoasa in wkd.
Picky, oaaau, ce motocileta are Stefi, e tare scumpa Torturile arata demential F frumos a aratat totul, se vede cat te-ai mai muncit cu organizarea si ma bucur ca te mai vad si pe tine Haha, si fi-miu are o pasiune pt mop si matura
Alexa, si Vladut vrea sa manance pietricele si iarba Pup zuzele frumoasele si pe mami a lor
Simina, sanatate multa lui Razvan! Cum se mai simte? Spor la treaba!
Cuscra, hahaha, imi place asta cu restaurantul, mi-i si imaginez gata, trebuie sa faca rezervare la un lactobar
Iry, felicitari lui Rebyyyyyyyy! Bravo, puiuta frumoasa Si astept poza promisa, sa vad dulceata!
Adina, cum te mai simti? te-a mai lasat maseaua?
Mada, felicitari pt progresele facute, si multe felicitari mamei tale pt tot ce realizeaza cu buburuza
Ema, tot lene??

Noi am fost in fiecare zi la plimbare cu tati, asa frumos a fost ca a avut liber... si tare ma bucur ca s-a incalzit afara Am adus de la tara ceva pasaret bio si i-am facut la baiat supa cu galuste, pilaf si fripturica la cuptor, miaaamm, ce a mai papat. Acum vreau sa fac o budinca de dovlecei cu branza.

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello

fetelor mai vreau si eu utilizator si parola de mailul comnun, nu l-am salvat si mi-a fost sters mesajul si vreau s-o vad pe Stefi

Va multumesc si va doresc o zi buna , cred ca ne "auzim" mai pe seara ca acum plecam in parc .

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

ne mai primiti si pe noi?

Fetele,imi pare rau ca nu pot intra mai des la voi,sper din suflet sa nu fiti suparate pe noi,e drept ca la topicul albinutelor am mai scris dar si pe voi va citesc mereu ,sunt la curent cu tot ce s-a intamplat.
am vazut mereu pozici frumoase,am admirat acum pe Rares,pe Stefania si pe Vladut,niste copiii tare frumosi.
Daca vreti sa ne scoateti din listuta noi nu ne suparam ,va citim cu drag,mai greu cu scrisul,nu stiu de ce dar nu am tragere de inima deloc.

noi suntem bine,asa in linii mari,crestem,mergem in picioare ...ca orice copil de 1 an.
noi va pupam pe toate si va citim zilnic.

Mergi la inceput