**Buburuze de 2009 in actiune (22)**
Raspunsuri - Pagina 8
DanaMi spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE SI-AU SERBAT ASTAZI ZIUA NUMELUI
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
AM IMPLINIT 1 ANISOR
lavinia.p spune:
Buna fetele!
In primul rand La multi ani cu intarziere dar din suflet la toti cei ce poarta numele de Constantin si Elena sa fiti sanatosi si fericiti mereu
Cris felicitari pt nr.4, sa iasa fara dureri mari...apropo de vaccin o prietena de-a mea a primit vaccinul de hepatita cel care se da in maternitate, sau mai bine zis care ar trebui sa se dea dar nu se mai da...l-a primit in Ungaria GRATUIT ...de-a dreptul jenant pt tara asta, imi pare rau ca nu am mers si eu sa fac vaccinul acolo ca doar eu am nascut acolo si ma costa mai putin drumul decat cat am dat pe vaccin...acuma asta este, poate la urmatorul dc voi fi nevoita sa-l cumpar.
Adina multumesc de tratatie delicioase!
Anna la multi ani tuturor sarbatoritilor din familia ta sa fie sanatosi si bucurosi cu totii...si eu vreau sa-l mai las pe Rares cu mami, azi l-am lasat cam o ora si a fost ok, dar si cand am ajuns la mami a venit mancand pamantul la mine, e foarte mamos in ultima vreme si vreau sa-l obisnuiesc si cu altii....sper sa iasa bine analizele...si eu abia astept pana duminica...multumesc de lamurirea cu vaccinurile, eu am carnet unguresc si nu inteleg nimic din el, dar maine o s-o rog pe pediatra sa-mi faca romanesc dc se poate multi
Carina Rares a avut doar pe fata bubite care vorba ta parca s-au unit, s-a facut pielea rosie si uscata, dar doar pe fata am avut si a trecut de pe o zi pe alta parca de la crema Mustela.Eu iti pot face rost de nr de tel al unui dermatolog f bun si renumit in Oradea numai nu stiu exact dc ia si copii, dar ne putem interesa, scrie-mi PM dc vrei si iti voi scrie nr lui, ca poate nu e voie sa-i zic numele pe site si mai ales nr de tel.
Cuscrasi eu abia astept ziua lui Raresucul, desi cu emotii, dar sper sa iasa bine si abia astept sa vad atatia copii frumosi la un loc...pupici speciali la noruta de la Raresel si de la mine bineinteles...cuscra e o dulce noruta mea cum merge ea de o manuta si analizeaza tot: porumbeii, oamenii carucioarele, tot tot tot e o dulceata si imi vine sa o pap toata de fiecare data cand o vad!
Cuscra multumim sa ne tineti pumnii stransi si voi fetele maine mergem la vaccinul de 1 an si mi groaza...sper sa nu-mi faca febra si mai ales pe duminica
Iry ce dulce-i Reby in Ferrariul ei...sper si eu sa treceti repede peste perioada asta si multa sanatate printesei...normal ca va dau tortulet si bucate pana va saturati
Carina tortul l-am comandat de la Lacrimioara nush dc ai auzit de ea are laborator in Sanmartin dar are si o cofetarie mica in Nufaru, face niste torturi si prajituri delicioase
Nicuratze multumim de complimente...las ca va dau si voua tort si mancarica!Imi pare rau de noptile nedormite, sper sa nu mai dureze mult
Va pup dulce pe toate si probabil ca maine nu ne auzim, maine voi fi in toiul pregatirilor, sa ne tineti pumnii la vaccin!
O noapte buna si linistita va doresc!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul creste mare asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
lavinia.p spune:
Buna gagicile...va dau eu rapid , perfuzoaicele, trabucurile si vogurile.Ne-am trezit devreme ca mergem la vaccin iar apoi la cumparaturile pt ziua piticului.Azi avem de lucru deci nu stiu dc voi mai apuca sa intru! Va pupam si va dorim un weekend placut
La multi ani Darian Rafael bubu de Deea sa-ti dea DD ulta sanatate si bucurie
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul creste mare asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
cris_82 spune:
neata mamicic cu pici terorici,sper ca ati dormit bine azi noapte ca eu m-am straduit cat de mult am putut
haideti la o ,avem si 2 bucati perfuzoaice cu ness de calitate nu asa..,trabuce si vougue
La Multe Lunite inainte
Maia buburuza de Hepilica sa cresti mmare si frumoasa
adina torul ala cu capsuni m-a tinut in priza toata ziua si am balit in exces
anna offf saracul vladut si eu de cate ori dau sa plec si las kinderul cu bunica,se uita lung si trist la mine ca sa o iau si pe eaooooooo ce de sarbatorirti avetiLa Multi Ani de ziua numelui si in special bunicii sa fie sanatoasa si sa se bucure de nepoteltinem pumnii sa iasa analizele bune
carina pupam dulce mariuca sa scapati de dermatita asta
anna si la voi tot asa??offffffffff,un pup si lui vladut
yioana ,un pentru buba sa treacapoate daca o duci la reprazentanta or sa-i dea de cap cei de acolo si sa ai masinuta pe urma ca si noua
iry moamaaaaaaaaaaaaaaa ce masina cashtoaca are rebekuta ..ahaaaaaaa 4 dinti ca sa capseze mai cu spor,ai????
adina distractie placuta azi in trei
elena asa e,si eu cazusem in extrema aia mai nasola ,dar cred ca solutiea nu e cearta ci o discutie cu calm si sa ii spui sa te inteleaga si sa te ajute cu copii
lavi of,mama lor de tampiti cu sistemul lor de 2 bani [phaibat] numai la noi in tara e posibil asa cevaeu am vorbit cu o prietena de-a mea care e cadru medical si a ramasa sa astept doza sa vina la cabinet ca o luna la deal sau la vale nu mai conteazanoi pupam de acum bucuta care o inteapa doctora sa nu faca febra baiatul siiiiiiiiiiiiii,faceti azi chindia sau maine????
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
elena_adina spune:
Neata!
Am venit atrasa de aroma si miros de cubaneze(numai Criss e de vina)
Ce Doamne iarta-ma e cu vremea asta,zici ca e sfarsit de noiembrie,nu de mai,imi vine sa moooor .
Lavinia tinem pumnii pentru vaccin.
Offf,plec ca tipa cel mic!Ma duc sa-i dau papa!
V-am pe toate!
Revin.
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
reby-iry spune:
neata gagiciile
am avut o noapte kam proasta cu dormitul,dar iau repede o cafea de la crisssi ma trezesc rapid
asta e,mai nou m-am luat de cafea ca sa pot rezista...
lavinia-tinem pumnii la baiat sa nu doara intepatura si mai ales sa nu faca febraspor la cumparaturi!
cris-teroristele astea ale noastre trebuie sa capteze tot ce misca si cum mai bn decat cu 4 dinti
adina-ai dreptate cu vremea asta de cacao,asa e si la noi
carinablanca-
picky-voi ce mai faceti?
daniella noastra baga chiulul cat cuprinde iar apoi ne baga cate-un carnatoi sa ne satuam de ea;are noroc ca o cunoastem,ca altfel...vai de pielicica ei
reby,printesa lui mami
emanouela spune:
salutare mandrelor
incep prin a va spune ca am o leneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de ma doare.....continui prin a va pupa si a ma scuza ca am citit dar nu mai stiu nic si inchei prin a va anunta ca ma bag in pat, nu ca v-ar interesa, da na
revin eu cand scap de lene
carinablanca spune:
Buna fetele,
Darian Rafael si Maia
Avem vesti mari!!!!!! Am tuns-o cheliuca pe Maria. E asa de scumpa. O sa fac cat de curand poze si o sa descarc sa o vedeti.
Lavinia, ti-am dat PM, dar nu e foarte urgent asa ca poate ramane pe luni cand poate o sa fii mai libera. Bafta la vaccin, sa nu doara si sa nu aveti efecte secundare. Cat ai zis ca te-a costat? De lacrimioara parca am auzit dar nu am mancat nimic de acolo. Va trebui sa incercam si noi! Spor la cumparaturi si pregatiri!
Cris, Reby,
Emanouela, spor la leneveala!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
cris_82 spune:
mai fetelor,ce-i cu linistea asta aici????eu am scutire ca avusesi treaba..a luat soata un sfert de porc pe care l-am dat pe din doua cu mama,dar eu am fost cea care a macelarit dihaniaacum zace portionat in congelator
si culmea..in seara asta fac cartofi prajiti cu carnaciori afumati (de cumparat)si o salata mama deja a bagat un pic la prajit ca vine de la parter miros
adina pai si la ce tratative duc cu contrabandistii astia ..normal ca sunt numai din alea de calitate net superioaraP.S. cine nu ma stie cred ca cine stie ce o zice"ia uite si la asta ce trafic de tigari face si nu o impoziteaza nimeni
iry pai si eu cum crezi ca m-am reapucat de baut cafea???tot sectoriciul mic e de vina si in ritmul asta nu o sa ma mai salveze decat perfuzoaicelebine zis...cu 4 coltisori se pot numi teroriste in adevaratul sens
ema si eu aveam azi o leneeeeeeeeeeeee mai ceva ca a ta..pana mi-a pus nato pulpana de porc in brate
carina ce????cum sa tunzi fata???ia baga aciulea macar o poza si vedem ca nu te-ai ras de cheliuta ei
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist