**Buburuze de 2009 in actiune (22)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Fetelor, eu sunt suparata, mi-a iesit infectie urinara cu un bacil f pacatos. M-am ingrozit ce am citit pe net. O sa-mi repet analiza la un alt laborator ca eu tot sper ca s-au inselat astia. Daca imi iese tot asta inseamna ca l-am luat din maternitate
In rest sunt bune analizele, probabil mi-e rau doar de oboseala...
La gineco nu am mai ajuns ca mi-a venit ieri, asa ca mai aman pana trece.

Lavi, sanatate multa lui Rareselu! Cum se ai simte? Noi nu am facut febra de la niciun vaccin, dar poate sa fie astfel de reactii adverse.

Pup toate fetele si buburuzele

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

offanna adica de cand ai nascut ai capatat un virus ???mi-e groazasper totusi sa fi gresit laboratorul si sa nu fie nimica grav

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Intru si eu pe fuga ca am o groaza de treaba,dehh,bucatareala pe maine/poimaine
Noi suntem bine,ieri am stat toata ziua afara.Am intrat in casa la 20 jumate ,iarRazvan a cazut la somn fara sa mai trebuiasca leganat.A dormit toata noaptea ca un om mare.

cris - da,bucataresc pe maine,mai sigur pe duminica,na,o data fac 22 ani
lavinia - sa nu radeti,eu cand a avut Razvan febra mare i-am dat sosetele imuiate in lapte de vaca,iar in sosetica,pe talpa i-am pus o felioara de cartof.Vreau sa zic ca in juma'de ora nu mai avea nimic,sincer.Stiu ca in loc de lapte se mai foloseste otet cu apa,dar mi-a fost freica sa nu se irite.
anna-mama - offff Doamne,sper sa nu ai asa ceva,ca deh,asai la noi,te duci la spital sa te tratezi si vii mai bolnav .

Gata plec ca nu mai sta gangania,ma duc sa-l culc.
la voi.

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

adina felicitari pentru somnicul puiului multi ani inainte si spor la bucatareala

eu a terminat cu toate cele..maine mai am de facut mici ajustari si atatcel ai tare ma nemultumeste partea cu vremea ca se pare ca va ploua

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Cris, tin pumnii pt maine sa aveti vreme buna si sa iasa toate super bine, iar tero sa fie o printesa rasfatata si iubita de toata lumea
Adina, spor si tie la bucatarit si La multi ani pt duminica
Alic, am vazut papusica frumusica
Simina , sper ca Razvanel e bine?
Lavi, cum e Rares?

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello gagici

eu mai rarut pe net ca mi-a terminat Bubu calculatorul si Cosmin nu prea se indura sa ma lase la al lui decat dupa ce adoarme gaza, asa ca l-am trimis pe el s-o adoarma si l-a adormit ea pe el

Lavi, cum e Rares? da-ne si noua un semn, eu chiar m-am gandit toata ziua la voi

Alic, e o dulcica Naty
Cris,
spor la treaba si poate da DD si aveti noroc de vreme buna
Adina, pt ca nu stiu daca voi mai intra zilele astea pe net,eu vreau sa-ti urez de azi LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, SA AI PARTRE DE TOT CE ITI DORESTI SI SA TE BUCURI DE RAZVANEL ( 22 de ani? Doamne ce tanara esti)

Cris din aceleasi motive ii urez si sectoristei mici LA MULTI ANI DRAGA MIRUNEL, MULTA SANATATE , SA FII CUMINTE DAR NU CHIAR FOARTE SI SA-TI FIE DRUMUL VIETII PRESARAT CU FLORI

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara mamici,

V-am citit,dar mai greu cu scrisul,nu stiu cum reusiti,ca eu cand fac mancare am dezastru in casa,plange copilul,si forumeala ioc,si tot asa..combinatii de una cu cate treijdemii

LAVINIA,,sper ca este bine Rares.

ANNA,imi pare rau de analize..stiu ca sunt pacatoase infectiile astea urinare,poate te gandesti si la varianta homeopata,daca iese tot nasol rezultatul.

ADINA si CRIS,,sa aveti petreceri frumoase,va tin pumnii de vreme buna!

Va pup si noapte buna tuturor!
( daca mai puneti poze pe mailul comun,vreau si eu parola,chiar daca nu sunt prea serioasa)

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna seara lume,

Nu am mai reusit sa intru cu atatea problemute cu Maria, dar acum e mai bine si desi nu v-am citit si nu stiu ce s-a mai scris ultimele zile am intrat sa va spun ca de fapt a fost Roseola (m-am tot gandit ca ar putea fi asta dar cand dupa 3 zile de febra aceasta a disparut si a doua zi au aparut bubele am fost sigura si a confirmat si medicul, desi ei ii zic un pic altfel).

Va pup si maine sper sa va citesc si sa pun si niste poze cu Maria cheliuta.

Si pupam in mod special toate fetele care s-au gandit la noi si ne-au urat de bine!

Noapte buna

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

La multi anisori noruta mea.....te pup dulce pe bucute si Denisel pe falcute

CADOU

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, MIRU SI KARINA! SA FITI SANATOASE, IUBITE SI DUMNEZEU SA VA OFERE O VIATA FRUMOASA!

Pupici multi si speciali de la Vladut pt Karina Ne bucuram ca ai devenit "majora"!

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput