**Buburuze de 2009 in actiune (22)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Cris eu sunt pe aici dar sunt trista, febra asta nu vrea sa ne lase nicicum, am pus comprese, am dat antitermice dar sub 38.3 nu ne lasa ...am fost la pediatra astazi la consult si nu are nimic, nu e blnav si m-a asigurat dr ca e din cauza vaccinului....am citi si pe internet reactiile adverse si zice de febra dar totusi de 2 zile saracutul de el...sper ca maine sa se trezeasca fara! pupici multi si de la noi...am primit parola si merge eu o scrisesem cu litere mari

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello

lavi ai incercat supozitor cu novocalmin? sau ii mai poti da 2-3 picaturi de algocalmin. multi la Rareselu sa treaca febra si pe mami sa se linisteasca.

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Dana acuma i-am dat un supozitor de novocalmin, acum 2 ore, dar poate trebuia doar jumate, ca asa a zis dr dar eu in graba mare i-am dat unul intreb, sper sa nu-m i pateasca nimic..ms de sfat...parca nu mai arde asa tare...

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Lavi, cum e Rares?
intr-adevar novocalminul trebuie administrat in doza de 1/2 de supozitor..sper sa fie ok totusi..
m-am uitat acum pe schema facuta de dr mea in caz de febra mare si spune asa:
alternezi nurofen cu supozitor paracetamol din 4 in 4 ore (de ex: ora 12 - nurofen, ora 16 - supozitor paracetamol, ora 20 nurofen, ora 24 paracetamol); dar daca febra trece de 38.5 atunci se administreaza jumatate de supozitor novocalmin;
cel mai apropiat interval intre administrari este:
novocalmin - la 8 ore
nurofen - la 7 ore
paracetamol - la 6 ore
intre timp frectie si daca vezi ca tot creste repede la baita cu apa calaie...
sper din suflet sa fiti bine!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

vedeti ce matinala sunt????a plouat azi noapte ..de fapt a fost ditamai furtuna cu grindina si cazut curent(mi s-au ars boxele de la pc)si acum de dimineata cand a revenit curentul s-a auzit..pocccccccc..boxele meleasa ca dau acum ,perfuzoice numai 2 la numar,trabuce si vougue

adina te pregatesti pentru maine????spor la bucatareala
lavi au zis bine fetele cu novocalmin si nurofel alternat cu paracetamolapa din cada sa nu fie rece,numai calaie si sa nu-l lasi prea mult acolosper sa treaca in sfarsit febra puiului

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

hop si eu, iaca nu mai am somn, se zice ca pe masura de imbatranesti dormi tot mai putin

Cris, imi pare rau de boxe, cum de s-au ars? erau deschise? bine macar ca pc-ul n-a patit nimic ...
multam pt cafea! chiar acu o savurez...ai grija ca data viitoare sa fie cu zaharina, bine?
pup

Mergi la inceput

avem
pozici nou-noute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Intru pe fuga!
Lavi cum mai e Raresutul? mare sa treaca febra si ptr tine sa te linistesti!
Cris-spor la pregatiri!Chiar a fost furtuna azi noapte?Ca eu la Medgidia parca n-am vazut nimic!
Alic-am vazut pozele tare scumpa mai e Natalic!
Adina-ce face Razvanel?
Anna-sper ca te simti mai bine si ca au iesit bine analizele! si tie si lui Vladut cel dragut!
Ema-
Vreau si eu parola de la mail-ul comun,pls!
la toata lumea!Ma apuc de treaba!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

alic la mine un calculator il am pe monitorizare si sta 24/24 aprins..si azi de la 6 dimineata a venit curentul si pur si simplu s-au ars..gata,cu zaharina data viitoare
simina la 1:30 azi nopate s-a pus pe vijelie,si ne-a trezit din somn..si uite asa eu cu soata am pazit fata ca sa nu se trezesca si sa se sperie pana pe la 2 cand doar mai ploua maruntsi ce furtuna..cu grindinaacum sunt ditamai baltile Ai PM
alic mai mai da ce frumusica e natycred ca si inteledi altfel cu ea acuma

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

buna fetele......lavi nu e nica numai ca doza e destul de marrre si o sa-l blegeasca.Mai bine uzi o pelincuta sau un cearsaf si il infasori de la piept in jos.Si nu rade dar putina zeama de lamaie..cateva picaturi...pe limbuta
va pup.....noi suntem la mama..

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput