**Buburuze de 2009 in actiune (22)**
Raspunsuri - Pagina 16
eumada spune:
LAVI micutzul mic....pup curisorul si piciorusul...
Of Eva mea se inneaca si-mi da fiori ca inghite aiurea.....
Cris...ce bunatati pregatesti?
au venit oare caldurile?parca suntem la tropice acu` te coci....peste 5 minute ploua....offfffff doamne...
Ma rog romanul e vesnic nemultumit.Stiti nu? teoretic ramanem fara 15 la suta.....auzi siguranta nationala e invocata ...iti vine saA
Auzi bebelusi si siguranta nationala....huoooooooooooo
va pup gagici
pup si gugusthiucii mici
Edit am inceput mesajul la 9 si acu` il trimit..faza e ca am fost afara....si am adormit cuminte pe bratele e,in timp ce ne uitam la desene....
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
elena_adina spune:
Neata!
Am intrat doar sa beau cafeaua cu voi.Am o groaza de treaba pe care nu stiu cand am sa o termin.
cris - avem 3 dinti si toti au iesit fara mari probleme.Era ziua mai marait si facea kk un pic mai moale,dar noaptea dormea bine.
Offf ca as dormi si eu cat doarme el,dar cine imi face treburile ca sunt singura si mai am acum si un de gaina de aia americana care a scos pui,asta imi mai lipsea,dar na,mofturile sotului.
Gata,am semnat condica,deacum intru diseara.
la voi.
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
cris_82 spune:
mada de abea de maine ma bucataresc,dar o sa fac pozici sa va aratincearaca sa-i dai tocat foarte marut la inceput si treptat sa marescti granulatia
adina firar mama ei de gaina ca as vedea-o friptura la ceaun cu usturoi si noi avem o closca cu puiuti de 8 zile
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
anna-mama spune:
Buna,
Eu azi ma simt rau, astept sa-mi trimita astia rezultatele analizelor pe mail. Maine aveam programare si la gineco pt niste analize, numai sa nu-mi vina, ca asa ar trebui, ca altfel trebuie sa mai aman...
Anca, felicitari norei mele pt mersul singurica, acum pleaca la plimbare cu fi-miu
Cris, spor la pregatiri, sambata sau duminica e petrecerea?
Lavi, uite Vladut face bine numai ca pe ziua de azi nu vrea sa doarma si pace
Iry, Ema, Mada, Adina ca nu mai stiu acum ce voiam sa va mai zic, dar ma revansez imediat ce o sa ma simt mai bine
Pup
Edit: tocmai se linge Vladut pe buze dupa ce a mancat pamant dintr-un ghiveci
e simplu, doar sa vrei!
cris_82 spune:
eu intrasem sa va arat pantofiorii si cum merge tero si vad ca annei ii e rau eu si maimitica iti trimitem un pupic ca sa te simti mai bine sambata e petrecerea si am zis ca ora de start sa fie undeva la 12-13 ca sa traga si fi-mea un pui de somn micut pana vin invitatiihahahahahahaaaa ce tare e vladut
hai sa va arat pantofiorii sunt cei gri
si www.youtube.com/watch?v=XfcoE-grlkg" target="_blank">aici ..precum si www.youtube.com/watch?v=AiDMRqL8Da4" target="_blank">aici avem sectorista mergatoare
Brotac Terorist
lavinia.p spune:
Buna gagicile! Suntem si noi pe aici dar tot cu febra mare si nu sunt bua de nimic, sunt ingrijorata chiar dc m-a asigurat dr ca e de la vaccin, tot la 6 or avem 39.6, oricum dc pana maine nu-si revine mergem la un control fiindca vine weekendul si vreau sa fiu linistita ca nu are nimiv. Fete;e care ati facut vaccinul de un an, v-ati confruntat si voi cu asa ceva?
Cris,Mada multumim, sper sa treaca\1
Ana imi pare rau ca nu te simti bine, pup dulce de la mine si Raresel sa te simti bine cat de curand, multa sanatate!
Cris am vazut sandalutele sunt superbe! sa le foloseasca cu sanatate....iar Miru e o scumpa ... micuta umblacioasa!
Emaaaa mii de scuze la multe lunite Darius sa cresti mare si sanatos si sa o imbucuri pe mami zi de zi dar si sa o terorizezi...cu febra lui Rares am uitat, dar ma ierti asa-i?
Va pup pe toate si poate revin mai tarziu sper cu vesti bune, fara febra!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
emanouela spune:
salutare fetele
merci de urarile transmise ieri
eu is home alona....adica fara inlocuitor la Darius...offffffffffff si uitasem cum e
cris spor la trebi si lasa foto....tine-le pt tine....alea cu mancaruri...am vz pe demolici....ce dragalasa eeeeeeeeeeee!!!
ano sanatate fetita draga....si lasa, pamantul face bine la digestie
cris_82 spune:
helloooooooooo gagici
mi-e o foame de lup asa ca deocamdata bag repede una bucata mesaj
lavi offfffff saracutulun pupic special pentru raresul mic sa nu mai faca febra in seara astamultam fain
ema pai eu vreau sa-ti dau idei de pe acuma pentru petrecerea lui dariusica si tu ma refuzi????
Brotac Terorist
cris_82 spune:
hellooooooooooooooooooooo,inca somati????????
Brotac Terorist