**Buburuze de 2009 in actiune (22)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

Karina merge!!
Aseara si-a dat drumul singura si a mers de la pat la usa..adica jumatate de camea... si s-a oprit fara sa cada... azi nu a mai vrut sa faca decat cate 4-5 pasi.... dar suntem pe drumul cel bun!!
Deocamdata se da singura jos din pat si pleaca la plimbare tinundu-se de pat..pat ..mobila... vrea sa-si intimpine singura musafirii!

pupici cu drag!

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://family.webshots.com/album/577712802VXbdvv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Ce fac fetele?

cris - Razvan nu e matinal,el a dormit pana la 9 jumate.Eu m-am trezit la 6 ca am avut de plivit stratul de flori ca trebuie sa-mi infloreasca trandafirii si se vedea urat.Na,m-a apucat harnicia.
anka - super ca merge Karinuta.Ce cadou frumos si-a facut de ziua ei.

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetiliiiiiii....da ce faceti????
multumim de urari....si cris mai fa tu urari din astea si ai sa te trezesti cu el in brate pt o saptamana cand vin la mare...atunci distractie pe tine mama.
fetili inca nu am terminat scoala....teoria da, orele de strada nu....mai am putintel ....dar mere chiar bine
sa va zic program de sex de asnoapte....la 8 juma mi-a cazut in front...12 trezirea pt lapte, 2 trezirea sa o sexam pe buni pana la 5....atunci a papat iar lapte si la 5 a si adormit....la 6 juma desteptarea la toata casa...zombi e putin zis...da na....incerc de azi sa ii schimb programul....adica dupa 16 juma nani nu mai e decat dupa 8 juma...sper sa nu ma arunc de la balcon ca-s si singurica...mama, smecheroaica a plecat la ferma....cica are de lucru
cam atata deocamdata
revin eu
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

scuze ca nu am mai intrat ieri,dar maimuta mea sa culcat la 23 si ceva,deci ma adormit ea pe minesi acum face circ...e la mine in brate la tzata si cu manuta imi freaca sfarcul,cred ca vrea sa-si maseze vacuta sa-i mareasca productia
ma bag repede sa urez lui ginerica al meu muuulti ani de casnicie alaturi de reby si cuscra si reby il iubeste muultla muuulte lunite darius
am vazut poze cu ginerica,eh!unul mai frumos si mai tero ca altul,hai ca bn i-ai cuplat,nici cu cuscra nu mi-e rusine,nuuuumai ca e kam puturoasa din fire,dar nici eu nu-s mai departe
carinablanca-cum se mai simte maria?poopam fata sa treaca mai usor peste dureri
simina-abia asteptam sa termini cu hartoagele alea de bilanturi si sa revii in forma pe la noi

ma duc sa culc fata ka tipa,revin eu...s-o credeti ca a adormit

cris-mai poti fatoo?sa inteleg ca la tine se adevereste proverbul buturuga mica rastoarna carul mare?o
cuscra-de dimeineata scriu mesajul acesta,deci nora'ta e de vina kam intarziat cu uratul
picky,am azut poze cu puka mikatot mai frumoasa se face si ce frumos ati amenajat voi acolo,si eu vreau sa-i cumpar farfurioare si etc cu printese dar adevarul e ca aici degeaba ai de toate ca nu ai invitati kalumea si in romania e invers,nici cum nu e bn
lavinia-ceeeeeee tort am vazut,il caut pe ochios dar nu-l gasesc,in fine,stiiiiii ca mi-ai facut ?petrecerea din cate vad a fost frumoasa si rareselul pe masura,dar unde ia fost aleasa???
adina-te supara soacra?baga-i 2 la ficati si sa vezi ce-si revine,Doamne ca mai sunt
iar uitam...
cris-cum impachetezi tu butoiasele alea smecheroase,ca nu inteleg?si ma bate gandul sa fac si eu;eu sunt kam venita cu pluta,si nu inteleg,vb lui socrela,decat daca mi se deseneaza
si eu vreaaaaaaaau parola fetele,deci va rog frumos sa luati masuri,v-am

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

scuze ca nu am mai intrat ieri,dar maimuta mea sa culcat la 23 si ceva,deci ma adormit ea pe minesi acum face circ...e la mine in brate la tzata si cu manuta imi freaca sfarcul,cred ca vrea sa-si maseze vacuta sa-i mareasca productia
ma bag repede sa urez lui ginerica al meu muuulti ani de casnicie alaturi de reby si cuscra si reby il iubeste muultla muuulte lunite darius
am vazut poze cu ginerica,eh!unul mai frumos si mai tero ca altul,hai ca bn i-ai cuplat,nici cu cuscra nu mi-e rusine,nuuuumai ca e kam puturoasa din fire,dar nici eu nu-s mai departe
carinablanca-cum se mai simte maria?poopam fata sa treaca mai usor peste dureri
simina-abia asteptam sa termini cu hartoagele alea de bilanturi si sa revii in forma pe la noi

ma duc sa culc fata ka tipa,revin eu...s-o credeti ca a adormit

cris-mai poti fatoo?sa inteleg ca la tine se adevereste proverbul buturuga mica rastoarna carul mare?o
cuscra-de dimeineata scriu mesajul acesta,deci nora'ta e de vina kam intarziat cu uratul
picky,am azut poze cu puka mikatot mai frumoasa se face si ce frumos ati amenajat voi acolo,si eu vreau sa-i cumpar farfurioare si etc cu printese dar adevarul e ca aici degeaba ai de toate ca nu ai invitati kalumea si in romania e invers,nici cum nu e bn
lavinia-ceeeeeee tort am vazut,il caut pe ochios dar nu-l gasesc,in fine,stiiiiii ca mi-ai facut ?petrecerea din cate vad a fost frumoasa si rareselul pe masura,dar unde ia fost aleasa???
adina-te supara soacra?baga-i 2 la ficati si sa vezi ce-si revine,Doamne ca mai sunt
iar uitam...
cris-cum impachetezi tu butoiasele alea smecheroase,ca nu inteleg?si ma bate gandul sa fac si eu;eu sunt kam venita cu pluta,si nu inteleg,vb lui socrela,decat daca mi se deseneaza
si eu vreaaaaaaaau parola fetele,deci va rog frumos sa luati masuri,v-am

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

hai ca l-am trimis de 2 ori,cand l-am trim prima oara nu-mi aparuse si dupa aceeal-am mai trim odata si mi-au aparut amandoua,lasa ca e bn si asa,sa nu cumva sa-mi sariti mesajul

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

ankkaa -uite ca pe tine te-am omis,scuze nu a fost intentionat,bibiloiul meu nu mai functioneaza cum trebuie ,felicitari pt mersul karinei,ce sa mai icolo si incoace,ai fetita mare,abia astept sa inceapa si reby a mea sa mearga,v-am

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

na ca s-a trezit plodul,dar a saltat-o masa-mare jos la ea..asa ca am si eu macar 10 minute libere

annkkaa iupiiiiii,bravo karina incet incet o sa prinda curaj si nu o sa o mai prinzi
adina ptiuuuuuuuu fiti-ar boschetii trandafirosi..pune mama si dormi cu piticul ca acus apar si la voi dintisorii si faci nopti albe
emo nici o problema,ca il las pe mana lu' fi-mea si-l initiaza in tainele terorismuluiatunci sa te vad eu pe tine..hihihi...ce mi-ai tras-ocand am vazut cuvantul "sex" m-am gandit ca na,vrei sa ma intreci si sa se faca neobservat cutremurul meu de azi noapte,dar pe urma m-am dumiritsi cu tine acuma..poate femeia chiar are de lucru ..P.S. fi-tu ma omoara cat de scump e
iry pai se pare ca dace vrei tu,recuperez anul ala de abstinenta totaladar uite ca incepand cu ziua de azi si pana duminica o sa fiu cuminte..nu de alta dar vin musafirii aia de la lacul rosupai lasi de descongelat foetajul ala si apoi il desfaci,dupa ce-l ungi cu ou si razi cascavalul tai fasii late de 2-3 cm si lungi de 8-10cm ;le rulezi si le ungi iar cu ou si pui de ochii soacrei niste cascaval pe deasupra si gatadar lasa ca o sa fac poze la mancarica sambata si o sa vezi cum arataai rabdare ca o sa mearga si rebekuta atunci cand o simti ea ca e pregatita

va las ca fi-mea stoarce bucatile de castravete murat ciordite de pe masa

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna fetili!intru si eu repejor din motive de pitic cu febra mare 39.6 din cauza vaccinului.Am fost de dimi la vaccin nu a plans deloc a fost f cuminte, in schimb cand s-a trezit dupa masa era rosu la fata de la febra si ardea de numa.Am pus termometru si am vazut 40.1, am crezut ca pic pe jos deci scazand alea 5 a ramas 39.6.Am sunat pediatra panicata si a zis ca sunt reactii normale ca e mai mare si are anticorpi...febra asta poate dura 72 de ore, acuma spre seara a facut din nou febra dar nu asa de mare, sper sa nu mai avem probleme si maine.
Va multumim mult de complimente, de urari, suteti deosebite toate
Philip
Simina esti o scumpa ca de obicei...multa sanatate la Andutu sa se faca repede bine si tie spor la lucru
Cris multam de tratatia cu cavie, esti la datorie ca de obicei
Annkka felicitari pt performantele printesei
Iry ai felicitari printesei pt reusite, bravo tine-o tot asa si imbucur-o pe mami in fiecare zi
DanaMicum a fost la tara?
Cristortul a fost demential, avem o tipa aici in Oradea care se stie la torturi si praji, numai acolo comandam...spor la pregatirile pt ziua lui Miru si sa iasa asa cum iti doresti!
Pickyma bucur ca ai mai intrat sa ne dai vesti despre voi multi!
Annaasa este acum am baiat mare...hai sa-ti zic ce am vrut sa fac din ce aveai tu la papa...am vrut sa fac pomelo cu frigarui implantate in el, dar nu am gasit pomelo mareasa ca am facut din grapefruit cu scobitorimulti multi...ce mai face Vladut?
Mirutama bucur ca ai mai aparut si pe la noi...e o scumpa Anto
Carinamulta sanatate printesei sa treaca raceala repede si tu sa-ti revii din oboseala...si eu ma gandesc imediat sa merg sa-i pun niste comprese la Rares ca parca iara e f cald
Iryam vazut printesa ce dulce-iiii!
Ankkafelicitari pt micuta mergareata
Iry multumim a fost bun de tot tortul, inca mai am deci te servesc dc vrei...aleasa inimii nu a mai putut veni e racita din pacate. asa de rau mi-a parut numai ele mei lipseau...asa a fost sa fie dar recuperam la ziua ei
Fetili vreau si eu parola de la mailul comun pls!
Va pup si merg la Rareselul meu sa vad cum e cu febra\1
O noapte linistita!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

dau o ,avem si pentru doritoare 2 perfuzonessuri, trabuce si vougue

mi-a facut bucata fi-mea..la 5 s-a trezit plangand si am luat-o cu noi in pat in speranta sa dormit pana mai tarziufrateee nu era nici 7 si ea nu mai avea astampar
acum ea patruleaza si deja si-a insirat lego perin juma de casa si eu incerc sa savurez o cafea..numai nato doarme inca

lavi offfffffff raresul micde aia urasc eu vaccinurilepupu dulce baiatul pe frunte sa csda febra si sa nu va mai chinuiede azi incep si eu incet-incet sa ma apuc de pregateliiti trimit un PM cu parola

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput