**Buburuze de 2009 in actiune (22)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Si eu vreau noua parola!!!

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

fetili....v-am citit dar am creierul varza asa ca nu mai retin nik....am vazut si pozici de la majorii nostri
adina e supi pe socrela....ignore mama draga....eu n-am....multumesc lui Dumnezeu...sadica mai sunt...ignore pt ca enervandu-te cu nervii capului nu rezolvi nik...faci riduri,....cremele is scumpe, chirurgia plastica si mai si....asa caaa ia si te menajeaza
molipsitoare boala mai am cris....si ce puternicaaaa...de a ajuns pana la tineeeee
picky fata draga da tu ce mananci de ai slabit asa ?????
va pup fetiliiii...pe toate, fara exceptie....am vz ca reaparut si siminaaaa
PS....si eu vreu parola noua si mai vreu sa inteleg ...totusi ce s-a intamplat??? ca m-am pierdut
seara frumoasa

Mergi la inceput

Nu stiu,da eu una nu o suport.Ma credeti ca in momentul in care il ia pe Razvan in brate,imi vine sa o.....bat.Mi-a facut prea multe dupa nunta,iar de cand a aflat ca eram insarcinata,Doamne ce ma mai iubeste.
Daca ar fi sa aleg intre a ma duce la ea in vizita si o bataie buna,asi alege bataia fara exitare.
Gataa,nu mai zic nimic v-ati cruci.

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

Mergi la inceput

Sa va inveselesc cu un banc

O tipa isi suna iubitul si spune:
- Te rog,vino si ajuta-ma!Am un puzzle nenorocit si nu stiu de unde sa incep!
Tipul intreaba:
- Si ce ar trebui sa iasa?
Tipa: - Dupa poza de pe cutie,un tigru.
Tipul se hotaraste sa dea o fuga.Aceasta ii arata masa unde stateau toate piesele.
El se uita la piese,se uita la cutie si zice:
- In primul rand,ori ce ai face,nu ai cum sa asamblezi piesele astea sa arate ca tigrul de pe cutie.
Apoi,ii i-a mainile si-i spune:
- In al doilea rand,vreau sa ne relaxam.Sa bem o cana de ceai,si apoi...ofteaza - apoi sa ne apucam sa punem inapoi cerealele in cutie...

Poze Razvanel
Happy-mamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici haideti la o ,avem si 2 perfuzonessuri pentru doritoare,trabuce de calitate si vougue pentru cuscra

La Multe Lunite inainte

Darius Mihail bestiuta nostra draga sa cresti mare si voinic si terorizeazo pe mami in continuare

ema ce puii mei faci fata??? ai jucat popice cu pietonii??mai ai sau ai terminat??cand dai de baute?????
adina multam de banc,chiar e cool si soacra ta nu cred ca e unicat

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Neata!

Am venit si eu la o si trabuce , sunt treaza de la 6 si mooor de somn.

La multe lunite,Darius Mihail de Emanuela,sa cresti mare si voinic.

Sa aveti o zi cat mai frumoasa,mai ales ca e un soareeee,si cred ca va fi o zi suuper calda!

prietenele mele dragi!

Poze Razvanel
Happy-mamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

la multi aniiiiiiiiisa-ti traiasca teroriciullllllllllllll

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Intru doar sa beau o cafea cu voi ca sunt tare prinsa zilele astea!
Of nu trece ea saptamana asta cu tot cu bilanturi.....luni dau de baut!
La multe lunite Dariusica!Sa cresti mare si frumos!Ema ai luat permisul?Cand dai de baut?
Cris-cand citesc ca ai emotii ptr sambata parca ma trec si pe mine fiori desi noi mai avem pana in august dar cand te gandesti cum a trecut timpul....parca mai ieri avea colici sau nu stia ce sa faca cu manutele si acum se agata de tot cu ele sa se ridice....
Adina-cat te inteleg cand spui ca preferi o bataie in loc sa mergi la soacra.......Si eu turbez cand il ia pe Andutu in brate-nu-i face nimic dar nu-mi place mie.....
Picky-vreau si eu sa vad buburuza!
Reby-ce codite are Rebekuta!Ai o fetita tare frumoasa!
Lavi-am vazut pozicile,un scump Raresucul cum il stiam!Mi-a placut tortul,mi-au placut si cadourile.
Hai ca poate mai intru mai tarziu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Simina - pe mine ma enerveaza ca il i-a in brate,desi el nu vrea.Incepe sa planga si nu vrea sa mi-l dea inapoi,il duce ea sa vada cainele,iar copchilu urla de n-ai vazut.
Ea si cunmatamea parca is din "Gaitele" asa fac cand merg acolo "vai cine o venit,Razvanel,cinei baiat maaare",iar eu,in gand le fac ca la usa cortului.

Poze Razvanel
Happy-mamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

mai fetelor,ia lasati soacrele ca vorba emei tare scumpe-s cremele,mai ales operatia...si eu de cand a aparut sectorista in viata noastra nu e de acord cu mai nimica din ce fac cand e vorba de crescut si educat plod..chiar am avut certuri mari de tot in care nu ne-am vorbit si cate o luna,si e ceva neobisnuit pentru mine,mai ales ca pana sa fac fata o stiam de cativa ani,ba chiar am stat impreuna si nici macar o cerata nu fusese...acum vorbesc cu al meu ce ma deranjeaza si incercam sa cautam amandoi solutii ca sa nu mai se baga in cesterea fetei dar nici sa ne mai ciondanim cu ei..ce puii mei,doar stam in aceeasi curte..
adina valeuuuuuuuuuuuuuu ce matinal e piticul tau
simina mama lor de bilanturi..sper sa le termini mai repede si sa intri pe la noi mai des sa-ti descretesti fruntea

asta mica cred ca s-a rahatit ca puteeeeeeeeeeeee,dar vad ca a fost pe modul silentios ca altfel o puneam pe reductor

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput