**Buburuze de 2009 in actiune (22)**
Raspunsuri - Pagina 19
dani3lla spune:
PRIMA VESTE
Trimis la: - 02/06/2009 : 19:13:19
Sunt sora ei. Cris a nascut pe 29 mai, vineri la 2:10 dimineata prin cezariana, fetita de 3kg, 50 cm si scor 8.
Va multumeste pentru incurajari si morcovi, va pupa pe toate.
Cand se va simti mai bine va intra ea pe forum.
39+MIRUNA-ALEXANDRA
multi la burtici si mai multila bebici
AMR sa cobeasa cineva si la mine poate vine si fi-mea odata
-------------------------------------------------------------------------
SI POVESTEAAAAAA
Trimis la: - 08/06/2009 : 17:04:00
buna la toate fetele..ce mai faceti?A trecut o saptamana de cand am venit acasa si pot sa intru si eu un picut.Nu am recuperat nimica pana acuma din ce ati scris ,dar promit ca o sa reusesc intr-un final.
Felicitari mamicilor care au bebeii langa ele si nastere usoara burticilor.
Nu pot sa stau prea mult ca "maraita mea" nu ma prea lasa sa respir,dar sa va spun cum am venit noi pe lume.Joi am plecat la spital ca sa vedem ce facem cu minunatele mele contractii.Am luat si bagajelul cu noi in caz de ramaneam acolo.Nici nu am ajuns bine..ca dr. m-a urcat pe masa si zice "azi o sa nastem sigur"..m-a luat tremuratul de frica si incepusem sa realizez ca nu mai am scapare.Mi-au facut internarea si in 2 min. eram deja sus in sala de travaliu.Dilataie tot 2 cm ca si cu doua sapatamani in urma.Trecem la peridurala(doareeee)am vertebrele foarte tasate si o usoara scolioza si apoi ne reintoarcem in sala.Pe langa mine alte o gramada de viitoare mamici care nasteau pe banda rulanta..si uite asa au trecut prin salon cateva grupuri de tanti care nasteau in doi timpi si trei miscari numai eu nu.Si daca nu am bagat la perfuzii si ser peridural de nu mai stiam de mine si degeaba.Se face vineri..ora 1 dimineata..control..2 cm dilatatie si bebita ma innebunea cu iesitul..ba capatase o esarfa de toata frumusetea.Singura solutie..cezariana neaparat.Nu imi sun sotul ci o las pe dr. mea sa ii dea vestea.Pana sa se reintoarca dr. ma apuca pipiulsi chem o asistenta sa ma ajute cu perfuzia.Dau sa ma ridic din pat si na ca nu-mi mai simt "planetara" dreapta si cad intr-o parte.Cu ajutor ajung si la baie si ma asez ca nu mai puteam..eee acum nici eu nici asistenta nu stiam cum sta treaba..ori curgea apa ori pipi ca nu ne mai opream si eu multumita zic de m-a auzit toata lumea "vai da ce bine mai e.."si pe urma sa intru innpamant de rusine.Termin intr-un sfarsit si plec intr-un scaun in sala de operatie...acolo dau sa ma urc pe masa si nu vad alea 2 scarite micute si mai sa cad in nas..si nici picioarelenu ma ajutau deloc ca nici nu le mai simteam.La un moment dat se umple sala de dr. si asistente..nu ma sperii prea tare ca sunt deja anesteziata si unde mai pui ca era o atmosfera asa destinsa..ascultam muzica la radio cu ei.Nici nu stiu cand m-au taiat si au scos fata si totul se terminase ca vad cum lume isi strange "jucariile" si ma lasa cu 2 tanti foarte dragute care ma sterg si fac glume cu mine.La un moment dat vad un picior la naiba in praznic cu unghii rosii si picturi rupestre..ma umfla rasul si zic "sper ca nu e tocmai piciorul meu ca nu are cum sa ajunga pana acolo..nu?".Ele mor de ras si ma duc la reanimare dar tot nu imi arata fata.Dupa o juma de ora vine un lungan deghizat in chirurg.Il injur in gand ..isi scoate masca si ce sa vezi..era sotul care ii facuse poze la comoara mea si venise ca sa mi-o arate.Era asa de mica si frumoasa.Nu mai pot sa imi tin ochii deschisi si adorm .
Mi s-a trezit pitica ...fug si revin cu partea a doua mai tarziu
cris_82 spune:
neata mamici cu pici sectorici
LA MULTI ANISORI INAINTE Karina Elena sa cresti mare si frumoasa draga noastra si viata sa-ti fie plina de impliniri
La Multe Lunite inainte
Darius Stefan Gabriel buburuza de Anaela sa cresti mare si voinic
LA MULTI ANI Elena_adina iti doresc din inima sa fi fericita si iubita de cei dragi
...iar puiului meu sectoricios....te iubeste mami si tati multtttttttt de tot si as fi mereu asa vesela si terorista
cuscraaaaaaaaa multumescuite cam am plans eu de la 6 dimineatace bine le sta la astia micii somnorosi
danami multumesc
carina si eu am patit cam la fel si suspectez ca atunci a avut o forma usoara de pojarel,stii ca vrem pozici cu tunsulici,nu????
[b]anna
si cum azi la noi e party mare va servesc cu ..iar mai tarziu sper sa am timp sa va pun si poze cu bunataturile
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
alexa_love spune:
neata fetelor!
DANIELLA,superb!
CRIS,ce pot sa spun azi:LA MULTI ANI MIRUNA ALEXANDRA,sa fii sanatoasa ,iubita fericita si tot ce e mai bun sa primesti azi in dar de la Dumnezeu!sa o faci pe mami mandra si fericita ca are asa o mandrete de fetita
Stefi te pupa si iti spune sa ai o zi minunata sa te distrezi caci azi e una din multele alte asemenea zile ce vor urma.....LA MULTI ANI!
CRIS,pt tine bafta azi sa aveti o zi superba si asteptam pozeeeee!
LA MULTI ANI KARINA ELENAsa fii sanatoasa si iubita ,frumoasa si fericita
fetelor petrecere frumoasa astazi si sa dea domnu ca tot ce va doriti sa vi se indeplineasca!pup
ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]
Simina1980 spune:
La multi ani Mirunica,sa cresti mare si frumoasa,sa fii sanatoasa sa o bucuri pe mami!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
reby-iry spune:
LA MUUULTI ANI MIRUNELUL NOSTRU SCUMP;ITI DORESC SA FI FERICITA,SANATOASA SI IMPLINITA ,TE PUPAM SI TE IUBIM TERORICIUL NOSTRU SCUMP
P.s:Daniela uite cum ai reusit sa ne faci pe toate sa bazaim umpikmultumim de povestioara frumoasa lui cris,eu chiar nu o stiam...si uite ce ratam...
Petrecere frumoasa Cris,desi stiu ca o sa-ti iasa ca esti o mamica suuper
reby,printesa lui mami
reby-iry spune:
fetele eu sunt in uram cu cititul pe motiv de nopti nedormite din cauza mea,ka am avut probleme cu gatul,dar lasa ca mai bine bag alta postare ca nu vreau sa-i stric mesajul lui sectoriciul nostru
asadar sunt in urma cu cititul,cand imi revin din starea asta de ebrietate revinfetele
reby,printesa lui mami
lavinia.p spune:
LA MULTI ANI MIRUNA sa cresti mare si sanatoasa sa fii fericita si sa-ti dea DD tot ce e mai bun in viata, tot ce-i doresc puiului meu iti doresc si tie Petrecere frumoasa sa-ti iasa asa cum ti-ai dorit Cris!...la fel c a si mine iti ureaza si cuscra mea doar ca ea nu poate intra din motive tehnice dar m-a rugat sa-ti transmit!
Noi nu suntem bine, nu pot citi din urma ca trebuie sa merg la Rares, inca suntem cu febra parca mai mica acum de dimi, dar aseara iar a avut 39.3, azi vine pediatra pe la noi!
Va pup si sper sa ne auzim cu bine!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
emanouela spune:
La multi ani! Miruna....sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai tot norocul din lume...petrecere frumoasa si vreme superba...sa vii sa ne povestesti
Adina La multi ani! pt maine....nu stiu daca am cum sa intru asa ca zic de azi....sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de puiul tau...22 zici e???? mai sunt si varste din astea????...vreme buna si petrecere superba
dano astept scutirea
DanaMi spune:
helloo,
mai urez odata lui Miru LA MULTI ANI
si pun pt doritoare filmulete si pozici
http://www.youtube.com/watch?v=ugNNm3wu5Ts
http://www.youtube.com/watch?v=swL2NUvtjv4
http://picasaweb.google.ro/Dana.Maria.Mihalache/BiancaMaria1218Luni?feat=directlink
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
AM IMPLINIT 1 ANISOR